Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Folytassátok a Winner_hun áltl linkelt témában, ezt zárom.
(Valóban elfért volna ott...
)
Köszönöm. -
-
gyozi
aktív tag
bocs, zárják, ha nem ide való!
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Attól hogy komoly win hiba a windowsnak még van topikja, nem kellett volna újat nyitni: [link]
-
gyozi
aktív tag
HI!
Vettem egy új configot (Asus P5LD2 + D805). Vinyó a régi maradt (320Gb Seagate, két részre particionálva C: 30Gb, D: a többi). Újra akartam rakni a rendszert ezért a C-t, amin a rendszer volt leformáztam. Berakom a wininstall dvd (Blade Edition) elindul a telepítés, kiírv valamit a képernyő bal felső sarkába, aztán kiírja, hogy a számítógép hárdverkiépítésének vizsgálata, aztán fekete képernyő meg semmmi!
Kipróbáltam egy másik vinyóra telepíteni, az sikerült, gond nélkül felment a rendszer.
A következőket próbáltam:
- c partició törlése
- fat32-es fat tábla
- másik telepítő cd
de egyik sem segített!
Láttot már valaki ilyet? PLS HELP!
Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)