- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
#57018880 #22 üzenetére
Engem sem érint, csak akartam kifejezni, van, ahol adott méretig lehet kalkulálni, ahová még ez a teljesítmény elég, oda pont megfelel.
A dVGA-s tesztben is jobb az 5700G-nél, azt volna hivatott váltani, iGP-ben meg más liga.MOD: Az árát én is sokallom, de majd kialakul. Az ujdonságszorzó még rajta van. Egy GTX1650-es összehasonlítást én is megnéztm volna.
-
zsirfecske
addikt
így ahogy írod, megjelenéskor 150k volt alzán a 8700g, egyből írkálta mindenki (én is), hogy nonszensz, gamingben rx 6600 és szinte bármilyen am4 proci keresztbe megeszi olcsóbban (mondjuk 2-3 szoros fps), overall meg egy 5700x és egy bármi olcsó kártya még mindig áron belül tudja megközelíteni.
sőt, ha már am4, a használt piacról 150-ből amikor én fejlesztettem nemrég rx 6700xt + 5700x is kifért ráadásul itx platformhoz, azaz kis méretben is hűthető hardverek ezek. az meg ugye már csillagászati gaming teljesítmény a 8700g-hez nézve, olcsóbb memória, itx lap árak mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest