Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuracL
tag
válasz alPi86 #15891 üzenetére
Ugyanebbe a problémába ütköztem én is, nem értem mi a gond. Az is feltűnt mikor a bebootol az LE, az állapotjelző kékről pirosra vált, mintha standby lenne, előzőnél ez nem volt :s.8.1.5-ös libreelecet raktam fel, tehát 17.4-es krypton, M18-as a boxom, sd karira telepítve. Az egész mókolás az eurosportplayer miatt volt, most a samba se jó és a player továbbra se..
-
junkpod
veterán
válasz alPi86 #15891 üzenetére
Ide is: szerintem a Windows alatt megosztott media tartalom nem smb megosztás hanem valamiféle dlna szolgaltatas.
Sorstarsatok pár hete a Windows média player videó library szerkesztesevel érte el a hiányzó fájlokat.
A másik út, hogy valóban smb fájl megosztást állítotok be.Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz alPi86 #15906 üzenetére
Mi lenne ha futtatnal egy rendes fajlszervert programot a pc-n?
Amúgy meg semmi baja nem lesz a külső vinyoknak a használattól. Sőt futhatna egy transmission torrent kliens a boxon. Toltene, seedelne, helyben lennének a fajlok es meg a másik box is elérje a fájlokat. PC-t futtatni seedelesre meg fajlszervernek, na az tényleg sz@rakodas
Amúgy meg egy használt NAS tuti megvan 20eft-bol, ennél többet elfustol egy év alatt a seed-pc áramban. Tényleg 24 órában járatod?[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
nagyúr
válasz alPi86 #16009 üzenetére
Ugyan eléggé off itt ez a téma, de nekem is egy ilyen routerem van, és úgy emlékszem hiába linux alapú, ext-re formázott vinyót nem fogadott el. De lehet rosszul emlékszem. Full hd filmet még wifin is simán le lehet róla játszani, egyszerre két tv-n is. (Talán tekerni kicsit már nehézkes)
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest