Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
letepem
aktív tag
[batesz84nek] pirospont az alábbi üzletért : [8800gts]
látok, hallok, érzek és gondolkodom.
-
-
guickly04
csendes tag
vlcsko82 piros pontot érdemel a korrekt videókártya üzlet miatt!
-
Dano26
tag
Ivanchennek jár a hatalmas piros a korrekt üzletért!!!
[ Szerkesztve ]
Dano26 felhasználónak 38 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
NaNorbert
aktív tag
Beleszaladtam megint egy remek vásárlóba. Pár privát váltás után felhívott hogy mindent a legnagyobb rendben megtudjunk oldani.
A termékek már nála vannak, és köszönöm öt is elsőként nyilvánított.
Tag neve: eXtase
hirdetésAjánlom mindenkinek.
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
mt89
csendes tag
Kérnék egy piros pontot molnar.zsolt tag részére mert korrektul megvásárolta ezt a terméket tőlem.Megbízható és korrekt ember
-
noname19
csendes tag
nagy pirospont jár Prof01 a korrekt üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
Brav3T
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni Wind-Storm fórumtársnak. Megbízható vásárló, amit mondd, az úgy is történik. Ezt vásárolta tőlem.
-
buca84
őstag
Shkiz0nak jár a piros pont az ASUS P8Z68M-PRO és a 2x2 GB Corsair Vengeance beszerzéséért.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Balu7606-nak nagy pirospont jár az ASUS Rampage III Extreme lapért. (a hirdetés törölve lett, nincs meg a linkje)
⭐ Stella
-
forbi1970
csendes tag
Kérek egy piros pontot stiflerr-nek az üzletért! Egy Asus P4V8X-X alaplap-ért
-
fuxk4567
csendes tag
Kérek 1 piros pontot bsnss1976 kollégának ezért az üzletért http://hardverapro.hu/apro/asrock_h55m_alaplap_i3-540_cpu_corsair_4gb_1333mhz/hsz_1-50.html
-
bsnss1976
csendes tag
Pirospontot kérnék fuxk4567-nék, korrekt vevő, processzort és alaplapot vásárolt tőlem.
4. kerület Újpest hétköznap 8.30-17.00. +36-20-662-8666
-
KINIZSI
tag
Piros pont Peak fórumtársnak, a korrekt gyors üzletért, mindenkinek tudom ajánlani!
-
csrol
újonc
b05styp-től rendeltem egy mp3 lejátszót, minden rendben zajlott,gyors,megbízható,piros pontot érdemel!
-
jenci78
csendes tag
Egy piros pont jár janos80-nak a Q6600 proci csere üzletért.
-
lamasz
tag
Kérnék egy piros pontot Cronenberg kollégának ezért: Benq led monitor
-
Mesterlovesz
aktív tag
Kérnék egy piros pontot namenyicsavo kollégának ezért az üzletért. Postán intéztük, előre utalással, minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt partner, ajánlom!
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
deniel1800
csendes tag
baggio1788-nak kérnék egy piros pontot xbox "szervíz" miatt
-
Plague1
csendes tag
almásrétes fórumtársnak egy piros pontot kérnék a Hitachi Travelstar 160GB 7200rpm Low-profile (7 mm!) SATA-II Z7K320-160 vinyóért.
Valamint neto-nak a Samsung nyomtatóért szintén egy piros pontot kérnék
Köszönöm
Üdv.:
Plague1[ Szerkesztve ]
Nyugi drágám értek hozzá. Tuti, hogy a kék a fázis!!!!!!
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy orbitális -ot klemenczke kollégának ezért a tőlem vásárolt Samsung 2450H 24" FULL HD monitorért! A kolléga előre utalt és minden képen megemlíteném hogy nagyon türelmes és korrekt üzletfél volt így csakis ajánlani tudom a vele való üzletelést! Remélem összefutunk még!
-
V1 zolee
tag
Szeretnék kérni egy pirosat K.o.j.a.K - nek a remek üzletért!
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
Egy pirosat kérnék danih kollégának a csomó MW3 és BF3 kulcsért. Korrekt volt.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
klemenczke
csendes tag
válasz Sareth #13540 üzenetére
Én is kérnék egy nagy piros pontot Sareth barátomnak,remélem összefutunk még.Jó érzés volt kibontani,olyan mintha a boltból vettem volna.Érdemes volt várni,sokat gondolkoztam ugyan,de jól választottam.Nagyon elégedett vagyok,Szívesen üzletelek veled máskor is,minden hónapban a túlórapénzen a számgépemre megy,mindenből csúcs van benne....Most már a monitorom is csúcs....
[ Módosította: Oczu ]
A számítógép nem kívánságaid, hanem utasításaid szerint működik! http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Gugyu007
csendes tag
Nagy piros pontot kérnék[moby] kollégának a korrekt üzletért és a tőle vásárolt gamepadért. A kisfiam is adna neki ha tudna.
[ Szerkesztve ]
-
namenyicsavo
tag
Kérnék egy pirospontotMesterloveszkollégának ezértaz üzletért. Korrekt partner!
Ha nincs tank, légy géppuskafészek. Ha nincs lőszer, légy bunker. Ha nincs idő....Légy Hős! 80+ alatt nem utalok előre!
-
zsolesz010
senior tag
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Piros pontot érdemel sutykuru fórumtársunk, mert gyors, megbízható, korrekt üzletember.
Előreutalva vettem tőle ledszalagot.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Sziszka_88
tag
Pirospont jár Antimatrixnak. ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek alapján zajlott, jó volt vele üzletelni, bátran ajánlom mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest