Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
fps8
senior tag
Piros pontra jelölném Aracone fórumtársunkat!
Processort és memóriát vásároltam tőle, és korrekten, időben, épségben, és működőképesen leszállította a megbeszélt helyre."War... war never changes"
-
Sareth
senior tag
Piros pont jár schmidtgabi-nak, ezért az üzletért. Köszönöm szépen a gyors ügyintézést és a remek árut.
-
Stimpy
senior tag
shift+ő kollégának kérnék egy hatalmas piros pöttyöt , a Dell noti ürügyén (sajna a hirdetését nem mentettem, így nem tudom linkelni). Mindenki bátran forduljon hozzá bizalommal.
Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dinóm-dánom!
-
törölt tag
pirosat kérnék mycso fórumtársunknak ezért az üzletért. minden a megbeszéltek szerint történt, bátran ajánlom.
-
tome.jr
addikt
válasz pikkasz007 #2833 üzenetére
Jár a pirospont pikkasz007nek a postai úton bonyolított bizniszért
-
Sorceres
csendes tag
Nagy Piros SpyK333 nak ismételten a 2 tangáért!
Köszönöm a bizalmat!Személyes átvétel kizárólag CSAK Tatabányán! Budapestre semmit nem viszek el helybe, senkinek se! Utánvétellel nem küldök csak előreutalás után ajánlottan!
-
AndrewTdi
addikt
Jár a piros Peter65-nek a korrekt és zavartalan biznisz lebonyolításáét.
-
Leslie13
tag
Kiváló üzlettárs:
Prom: piros pontot neki, mert mert abszolút segítőkész, megbízható és nagyon nagyon korrekt eladó! Több üzletkötés tapasztalata alapján.[ Szerkesztve ]
-
joco18
csendes tag
Ezért jár a pirospont Xtremernek.
-
Thomeee
tag
Mehet a piros pont Windex kollégának a venti miatt! Csak ajánlani tudom mindenkinek! venti_topicja
"Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.
-
Tibcsi75
csendes tag
Nagy piros pont jár Empire fórum társnak ezért a kiváló termékért Harman Kardon DVD 37, Divx DVD lejátszó Amelyt gyorsan és pontosan megkaptam.
-
klicsko23
csendes tag
Üdv.
Blabcsi fórumtársnak nagy piros pont jár a villámgyorsan bonyolított üzletért.
Pontos megbízható csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
greeny
csendes tag
Nagyon büszke vagyok, hogy én javasolhatom a Tom-e fórumlakónknak ezért a Sapphire Radeon HD5750-OC Vapor-X 1GB üzletért a 101-dik pirospontját.
Pontos, gyors, korrekt, stb. szokásos pozitívumok mind beleférnek, de így ennyi piroschka után nem hinném, hogy nagyon ragozni kéne.
Az üzlet linkje nem tudom valamiért megzakkant, nyilván nem x600xt-vel boltolgat a Tom-e, de ez részletkérdés remélem a pirospont jóváírásnál.
Mégegyszer így nyilvánosan is köszönöm szépen Tom-e, nagy szívember vagy!
[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára.
-
Empire
tag
Röppen a piros pötty Tibcsi75 fórumtársnak, a következő üzletben: Harman Kardon.
Korrekt, megbízható vevő! -
petei
csendes tag
Piros jár [
nightmare13]kollégánakezt a
memot vásároltam töle...Rugalmas pontos korrekt......[ Szerkesztve ]
petei felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Doctor46
csendes tag
DErDEvIL-001 kollégának jár egy piros pont a megbízhatóságért és a korrekt üzletért!
-
mad1
veterán
Helo szeretnek kerni 1 pirosat borsi tagtestvernek,nagyon korrekt,csak ajanlani tudom.Az uzlet targya ez volt.
KoszonomNe szemetelj ! = Steam
-
DErDEvIL-001
csendes tag
Jár egy piros pont Doctor46-nak a megbízhatóságért és a korrekt üzletért!!
MSI Gx600PX-013HU
-
morvfer
csendes tag
Kérnék egy pirospontot zsolesz010-nek ezért az üzletért.
-
zsolesz010
senior tag
válasz morvfer #2885 üzenetére
Jár a viszont piros morvfer fórumtársnak a vinyóért. Meg egy fél pötty a párjának, aki besegített az átvételbe.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Eddie141
senior tag
kryboy - nak kérnék egy nagy priosat ezért a házért. Korrekt vásárló, csak ajánlani tudom!
-
alibabo
tag
Hatalmas pirosat kérnék animatrix11 fórumtársnak a kiváló raptorokért.
Köszönöm.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
klicsko23
csendes tag
Üdv.
[blabcsi]fórumtársnak nagy piros pont jár a villámgyorsan bonyolított [üzletért]
Pontos megbízható csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
R1ch1
csendes tag
Kérnék egy nagy pirosat pump22-nek az E6600 prociért.
Gyors, pontos, megbízható.Ha keresel, légyszi privit írj. Köszi
-
hastalavista
csendes tag
Egy nagy piros pont blackvinyl-nek a raptor cseréért és mert készséges, korrekt gyors partner. Csak ajánlani tudom.
Nem szívesen vívok szellemi csatát fegyvertelen emberrel. Peace.
-
rvn_10
senior tag
válasz hastalavista #2896 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
vikcsi
senior tag
Paca2nek is jár viszont a piros ezért.Megbízható üzletfél, kifogástalan állapotú a termék.
mrbig25nek is jár a piros, ezt vettem tőle, szintén hibátlan állapotú volt, még a csomagolás módja is
Köszönet mindkettőjüknek, bátran ajánlom őket másoknak is
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest