Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Tibcsi75
csendes tag
Nagy Piros pontot
opticus
kollégának ezen termékért Legolcsóbban!!!Kingston 4gb SDHC CL4
Korrekt gyors és rugalmas -
Tibcsi75
csendes tag
Nagy Piros pont
kastner Kollégának az adásvételért Epson, Canon nyomtatókhoz tölthető, önreszetelő tintapatronok készletben eladók! E remek termékért.
Gyors és pontos. -
Tibcsi75
csendes tag
Köszönet és nagy piros pont jár 04ahgy Kollégának ezért az adás vételért Samsung HM251JJ - 250GB 7200rpm 16MB cache SATA2 notebook Gyors korrekt és megbízható,bátran ajánlom mindenkinek.
-
Tibcsi75
csendes tag
Nagy piros pont jár Empire fórum társnak ezért a kiváló termékért Harman Kardon DVD 37, Divx DVD lejátszó Amelyt gyorsan és pontosan megkaptam.
-
Tibcsi75
csendes tag
Nagy piros pont DaveJr fórum társnak e remek termék vételéhez Szilikon ventilátor rögzítő:
Coolink Anti Vibration Bolts (12db/cs)
Köszönet az adás vételért. -
Tibcsi75
csendes tag
Nagyon nagy piros pont jár Myth Fórum tárnak e remek termékért ami postázva történt,gyors pontos és megbízható.
Sony Memory Stick Pro Duo MagicGate High Speed 4gb-os memóriakártya 2500 Ft
-
Tibcsi75
csendes tag
Piros pont jár Grof-Zero fórum társnak e remek termékért ami hibátlanul és tökéletes Seagate Noti HDD eladó 500GB 7200RPM 13000Ft
Köszönet az adás vételért.
Gyors pontos és rugalmas csak ajánlani tudom. -
Tibcsi75
csendes tag
Piros pont jár Oldman42 fórum társnak e remek termékért ami hibátlan és tökéletes Logitech Z4 eladó
Köszönet az adás vételért.
Gyors pontos és rugalmas,(és a termék kipróbálható volt) csak ajánlani tudom. -
Tibcsi75
csendes tag
Szeretnék pirosat adni Nyurga kollégának ezért az üzletért! Asus WL-500G Deluxe eladó (LEÁRAZVA) Gyors megbízható!
-
Tibcsi75
csendes tag
Szeretnék pirosat adni afterburner_
kollégának ezért az üzletért! Memória borda rögzítő, kétoldalas , hővezető ragasztószalagok!!! Gyors megbízható! -
Tibcsi75
csendes tag
Egy NAGY Piros pont
forzatorino
fórum társnak az adásvételért Pannon(telenor)simkártya könnyű számmal eladó
Gyors,korrekt és megbízható csak ajánlani tudom.
-
Tibcsi75
csendes tag
Nagy Piros pont jár cilo9 fórum társnak e remek adásvételért 5800 és 5230 mobil fóliáért korrekt gyors mindenkinek ajánlom
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest