Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
laccc85
csendes tag
Kérnék egy nagy nagy pirosat PH-User kollégának, a nagyszerű proci üzletünkért!
A lehető legrugalmasabban zajlott az üzlet!Elküldtem neki a procit, és a megbeszéltek szerint utalta nekem a pénzt érte!
A legmegbízhatóbb PH-s felemnek mondhatom!
(Aki nem tapasztalta, az sajnálhatja )Bátran ajánlom mindenkinek, adás-vétel ügyben egyaránt!!
Köszönet neki
[ Szerkesztve ]
-
littlejohnny
aktív tag
Egy nagy pirospontot kernek V8TommY kolleganak. Privatban uzleteltunk, gyorsan, pontosan utalt, korrekt kapcsolattarto! Masnak is ajanlom!
-
zole72
tag
Egy Nagy piros pontot tomatos-nak vettem tőle egy 2.5-ös noti winyót minden a megbeszéltek alapján történt előreutaltam neki az összeget és elsőbbségivel küldte is 1 nap alatt meg is kaptam a csomagot.
-
sm56os
csendes tag
Dospalek megbízható, gyors, segítőkész partner, mindenkinek tiszta szívből ajánlom!
-
sm56os
csendes tag
Természetesen Dospaleknak jár egy hatalmas piros pont!
[ Szerkesztve ]
-
zsole84
senior tag
Pirosat kérnék Ray01 fórumtársnak ezért:Samsung 2233bwl. Korrekt partner, csak ajánlani tudom!
-
zsole84
senior tag
varmi2 fórumtársnak is kérnék egy pirosat ezért scythe kaze q. Minden a megbeszéltek szerint, rendben zajlott.
-
WildDaemon
aktív tag
selenge fórumtársnak küldnék egy kerek pirosat a 3GHz-s P4-ért!
-
V8TommY
tag
Kedves üzletelni vágyó embertársaim.
Beállok sorba én is, akik littlejohnny -t dicsérik. Korrekt és megbízható. Az üzletelés gyorsan, rugalmasan megy vele.
http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ - V8TommY felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
w.daywalker
tag
Kérnék egy pirosat lastflight fórumtársnak ezért az üzletért.Korrekt,megbízható.
-
Mittu88
senior tag
oil kollégának piros pont, ezért a tranzakcióért. Korrekt, pontos, gyors eladó!
-
lefkosia
őstag
SimonYana fórumtársamnak kérnék egy hatalmas nagy piros pontot ezért az üzletért
[link]Korrekt ember!
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
Gabi 8906
senior tag
Kérnék egy pirospontot Symmetrix kollegának. Vett tőlem egy sérült kijelzős Nokia 5300 telót.Rendes és korrekt vevő.Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Motorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Piros pöttyöt kérnék kni kollégának,egy Logitech C-UAK42 mini receiver-t vett tőlem,előre utalással.Köszönöm a bizalmát,és a gyorsaságot!Korrekt vásárlónak bizonyult.
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
imi840303
csendes tag
Kérnék 1 pirosat CS_D kollégának 2db 3D szemüvegért
Imi
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat D1Rect-nek ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Willie
őstag
válasz neo74OSX #23930 üzenetére
Piros pontot kérek neo74OSX részére, mert egy korrekt, kedves, segítőkész eladót ismerhettem meg a személyében, bátran ajánlom mindenkinek a tőle való vásárlást! A következő termékből vásároltam tőle: Samsung Wave S8500 tartozékok - tok,védőtok,szilikon tok,töltő
Köszönöm!
Üdv.
P[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat andante37-nek ezért az üzletért,félre rakatta és el is vitte.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
törölt tag
Sziasztok!
Zsolti1987 kollégának szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot. Gyors, korrekt és igen segítőkész eladónak bizonyúlt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy Fusi Amilo A1640-be való dvd író volt az üzlet tárgya!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Kérnék egy pirospontot laughing man-nek, jó hűtő jó áron, s aki a GitS-t szereti, rossz ember nem lehet
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
proof88
addikt
Piros pont jár Overlocker-nek a Samsung 940N(W) hirdetésért
-
malac012ko
csendes tag
Szeretnék HERR Znek egy piros pontott adni ezért az üzletért X3 445@ X4 645 ezt vettem tőle.
[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
mijos kollégának piros pontot adnék, mert korrektül lezajlott a ház csere, amely HAF-922-ről szólt. Korrekt eladó, köszönet érte!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
partyservice
csendes tag
Piros Petester kollegának egy CM H 212 Plus-ért. Nagyon korrekt srác, még házhoz is jött mert a közelben volt dolga. Ajánlom mindenkinek ^^
[ Szerkesztve ]
-
teglasz
tag
Sziasztok!
Kérnék egy Piros pontot Kirtam kollégának, ezért az üzletért! Korrekten utalta előre a megbeszélt összeget! Megbízható kolléga! Köszönöm a vásárlást!teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
-
Hakuoro
aktív tag
Kérek egy piros pontot FRENK1988-nak ezért az üzletért. A vinyó hibátlan. Korrekt eladó.
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest