Hirdetés
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
HElo!
a Rainmeterel nem tudok semmit sem csinálni mert csak ilyen new york időjárás van stb...!
ILYET hogy tudok csináélni? milyen progival?
-
törölt tag
és Rainmeterrel hogy lehet a tálcát megváltoztatni?
(nekem a sima windows 7 van !:S
-
-
törölt tag
rámegyek hogy soft 7 előjön a személyreszabás ot fekete az egész rámegyek nem csinál semmit!:....
honnan lehet témákat letölteni? (küld valaki linket valami j ki té,áról ahol a tálca egyedi?
vagy csak simán egy jó kis tálca kénehogy tudok magyar időjárást beálítani azt asztalon rainmeterrel a sticky pic képeit hogy tudom megváltoztatni és hogy tudok digitális órát csinálni?
-
törölt tag
letöltöttem tálcát és azt hogy kell beindítani? mert csak egy dokmentumk mappa meg 4 kép a tálca... nekem!
-
törölt tag
a restouratort nekem nem updatéli de a trialba meg nem tud menteni!
-
törölt tag
Üdv!
EZEN a videón a X2 Pre-Beta t szeretném megvalósítani (a videón 0:56 mp nél látszik)
Pontosan ilyet szeretnék hogy felül is tálca és alul egy cideón látható tálca!
Ezt hogy tudnám megcsinálni?
-
törölt tag
válasz Psychonaut #19928 üzenetére
ezzel lehet felülre is tálcát csinálni?
-
törölt tag
Megcsináltam a fenti tálcát, és az a kérdésem hogy nem lehet e jobban eltolni egymástól az ikonokat, mert nagoyn egymáshoz érnek .:S
-
törölt tag
válasz Psychonaut #19937 üzenetére
kösz!
és a tálcát hogy lehet kicserélni? most simple dark háttér és simple white felső tálcám van és alulra fehér ikonok kellenének :S
azt hogy kell kicserélni?
és a skin a tálcát jelenti?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Psychonaut #19939 üzenetére
a windowsos alsó tálcát szeretném ilyenre módosítani (ikonok ,fekete szín , és az asztalon levő órát is szeretném az én asztalom jobb felső sarkába!
szerk: az alsú WINDOWS asztalon lécő ikonokat szeretném ilyenre változtatni!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Psychonaut #19941 üzenetére
"...A superbaron levo ikonokat ugy tudod kicserelni, hogy unpineled oket, es az asztalon levo parancsikonjuknak az ikonjat kicsereled altalad valasztottra, majd ujra pineled oket a superbarra...."
hogy kell untpinelni?
fekete lett a tálcám ... kösz
-
törölt tag
helo!
kösz nagyon jól néz ki , de egy utolsó kérdés
hogy a windowsos alsú asztalon ha megnyitom pl a mozillát akkor átvált az eredeti ikonra és kiírja hogy pl RIOS: Hozzászólás...
ezt hogy lehet orvosolni?
-
törölt tag
válasz Psychonaut #19947 üzenetére
kicseréltem a parancsikonjának mert a firefox.exe nek jobb klikk tualjdonságoknál nincs ikoncsere:S
azt hogy lehet akkor kicserélni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Psychonaut #19951 üzenetére
és ez az összes többinél is működik?
(utorrent, itunes, messenger)?
-
törölt tag
válasz Psychonaut #19953 üzenetére
odáig jutottam hogy a resource hacker el megnyitottam a firefox.exe t aztán icon >1> 1033 > jobb klikk stb és ott kiválasztottam egy .ico jájt aztán replace és azt írja hogy : out of system resources!
-
törölt tag
válasz Laccoss #19961 üzenetére
mondomén nek van ilyen tálcája ezért megkérdeztem hogy csinálta hogy ha megnyitja a firefoxot vagy bármit akkor marad ugyan úgy az ikon!
ezt írta:
"...Mivel nem tudom mi lehet a baj, csak annyit tudok javasolni, hogy szedd le a tálcáról a dolgokat és kezd elölről.
Most újra megcsináltam én is, ez alapján: http://win7.ucoz.es/blog/a_talca_ikonjainak_kozepre_rendezese/2010-03-28-43De még mielőtt középre helyeztem volna, ugye cseréltem az ikont majd rögzítettem a tálcán.
1.Kiszedtem mindenhonnan a firefox ikont (tálca, startmenü)
2.C/programfiles, itt megkeresed a firefox exe-t, majd jobb klikk és elhelyezés a start menüben.
3.start menüben ismét kikeresed a firefoxot, jobb klikk, tulajdonságok, ikoncsere
4.Ha kiválasztottad az ikont, akkor nyomsz egy ok gombot, majd ha ez is kész akkor ugyancsak start menüben jobb klikk és rögzítés a tálcán.
5.A linkelt folyamatot végigcsinálniEzt most csináltam ilyen sorrendben végig és olyan mint régen.
Próbáld ki hátha így menni fog...."Ő is megcsinálta elölről és neki sikerül és pont ugyan úgy megcsinálta én is nekem nem:S
neki most ILYEN!
megvan nyitva mégsem olyan mint nekem (előző hsz mben csináltam képet róla!)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most ilyen de nekem nem nagyon tetszik, túl kevés szerintem ez a fekete / szürke vagy kellene fehér egyedi digitális óra stb
szerintetek mit változtassak rajta?
-
törölt tag
már volt rainmeterem de ha bekapcsoltam a gépet akkor csak akkor jött elő az óra ha beléptem
hogy tudom megcsinálni hogy bekapcsolom a gépet, nem jön elő 25 ezer ablak csak egy óra?
szerk: .gg (gadget) fájlt hogy tudok telepítteni? kiválsztás a listából?:S
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Ilyet hogy lehet csinálni? ( Az alján lévő dolgokat, hogy fekete legyen az egész) mert leszedtem ezt a témát dark. pearl fel is tettem de nem ilyen :/
hogy tudom megcsinálni?
-
törölt tag
kösz a válaszokat találtam másik témát ennyit nem ér nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest