Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz jenei92 #5934 üzenetére
Ezt csak azért mondod, mert nem tudod értékelni. Az anime nem rajzfilm - igaz, rajzolva van, de ne keverd össze az európai rajzfilmekkel. Nálunk a rajzfilm egyenlő mese, náluk az anime - pár kifejezetten a legkisebbeknek készülttől eltekintve - koránt sem az.
Hidd el, sokkal jobbak ezek, mint az amerikai mintára épülő nyálas sorozatok, tündérmesék, és az állandó "Jaj, de jó amerikainak lenni!", meg a "Már megint az USA mentette meg a világot/országot/galaxist, etc. (Mondjuk a Jégkorszak 3 az jó volt, de az más. )
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
cizoe
őstag
válasz jenei92 #6753 üzenetére
Másik partición. Amúgy nem 10.6, csak a wall volt az. 10.5.7. Játszani Windowsra járok.
Meg Leon a skype megszakad óránként, újra kell hívni, és felidegesített. Sokszor 3-4 óráig megy folyamatosan, így elég idegelő volt. De lehet hogy csak user error, majd utánanézek.
[ Szerkesztve ]
-
[pod]Diablo
őstag
válasz jenei92 #7683 üzenetére
win7-et hasznal vagy ez xp-re vmilyen style?Ha esetleg az utobbi akkor megtudnal vele dobni?
Elore is koszi: )"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Probber
őstag
válasz jenei92 #10361 üzenetére
Ebből a kétbetűs szóból arra következtetek, hogy sűrűn változtatod az asztalod megjelenését!
Én úgy vagyok vele, hogy teljesen kiépítem, "megformálom" magamnak kedvenc stílusban (minimal) a desktopot és azzal több hónapig elvagyok, nem nyúlok hozzá, csak ha meguntam. És mint írtam, ez nem sűrűn fordul elő.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest