Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
lehet, h így lesz - lehet, h nem...
az e-ink kijelző lapozáskor impulzusszerűen hirtelen terheli nagyon az akkut - amit az hosszútávon biztosan nem szeret, így könnyen lehet, h töredék-élettartamra lehet számítani, mondjuk 2-3 évre
az pedig nagyon rövid ahhoz, h el lehessen dobni az amúgy még teljesen jól használható eszközt -
moli.hu
őstag
3.
talan eleg annyi erv, hogy en majusban akartam a 3-at megvenni, de 5 honapot vartam a 4-re. es ha visszaolvasol, eleinte a 4 melle alltam, csak aztan derultek ki a dolgok.. hal isten majus ota felment a dollar 20%-kal, 50-et meg mar sajnalok kiadni egy torekeny kijelzoju olvasoert. igy jartam.[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
honnan van ez a 7-8000-es adat?
fontos, hogy az akku elhasznalodasahoz meg azt hasznalni se kell, eleg megvenni, majd felrakni a polcra. 5 ev mulva gyenge lesz, van, aki 2 ev utan mar eszreveheto gyengulesrol ir.
en azert szeretnem tovabbadni a kindle-m a csaladban, ha veszek egy ujat, nem pedig kidobni. de akar otthon is lehet tobb kindle, a regebbit hasznalod a kádban, viszed nyaralni. -
moli.hu
őstag
az a "teljes" kepernyofrissites valojaban minden lapvaltaskor megtortenik, csak amikor invertal a kijelzo, akkor ketszer is. tehat a terheles ugyanakkora, csak az ideje hosszabb. a k4 uj firmware-eben mar ki lehet kapcsolni a minden hatodik-funkciot, mert szellemkepesebb lett a szoveg, es ez sokakat zavart. csakhat a konkurencia igy csinalta, ezert kellett.
@Edenyke: az a 7-8000-es adat honnan van?
-
joysefke
veterán
Rossz a számítás:
A lapozás annyira keveset eszik, hogy nem az fogja elvinni a töltést, normál felhasználás mellett. (7000 oldal, aki ennyit elolvas egy évben az a szememben már kimeríti a könyvmoly kategóriát, kis túlzással persze )
Az aksi önkisülése, az indexálás, a SZÓTÁRAZÁS mind eszik az energiát, ez utóbbi annyit, hogy ha sokat olvasok és sokat kell szótárazni (Kindle laponként mondjuk 3x) akkor 2 héten belül le lehet meríteni az aksit (tuti 1000 oldalon belül)
Én a nagyobb aksira szavaznék, ha nem jár túlságosan nagy hátrányokkal.J.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laslow
senior tag
-
daddy9
tag
Én is ilyesmiben gondolkodom, csak megvárom még a november 21-et, mert akkor elvileg megjelennek a 2011-es Black Friday ajánlatok
http://www.amazon.com/Black-Friday-After-Thanksgiving-Sale/b?ie=UTF8&node=384082011 ,
amiben talán lesz olcsóbb Kindle.Nekem már csak annyi a problémám, hogy nincs olyan Szlovákiában lakó/dolgozó ismerősöm, aki napközben otthon van és át tudná venni simán a csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
daddy9
tag
Elvileg az Amazon Help-jében ez van:
In the event that the Import Fees Deposit exceeds the Actual Import Fees, Amazon Export or Merchant (as applicable) will refund the difference to you.
Ez kb annyit tesz: Abban az esetben, ha az Import Fees Deposit meghaladja a tényleges Import Díjakat, az Amazon visszatéríti a különbözetet az Ön számára.Tehát, ha eddig a határon nem kértek semmit (és a törvény nem változott az elmúlt néhány napban), akkor ELVILEG a teljes összeget visszautalják.
Jó az értelmezés? Vagy csak szeretném, hogy így legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Posta, csomagküldés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali játékos kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic