Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OMagus
tag
válasz Darkness1 #3318 üzenetére
Szia,
a tapicskolás ellen, után én a szemüvegekhez is használatos törlőkendőt szoktam használni.
A másik kérdésedre nincs válaszom sajnos.
http://www.kindle-portal.eu - Magyar Kindle Portál (hírek, blogok, chat, időjárás, tv műsor, sakk, epub konverter, Kindle térkép) Segíts te is kitölteni a térképet, hogy minél több "K" szerepeljen rajta!
-
synar
őstag
válasz Darkness1 #3337 üzenetére
Ha felteszed a CoolReader-t, abban működik az elválasztás, bizonyos formátumoknál.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Darkness1 #3432 üzenetére
Viszont, ha ide rendelem Mo-ra a cuccot, akkor azért a kinti áfát nem kell kifizetni ugye?
Gondlom a 79 is meg a többi ár is kinti netto ár, államonként megy rá áfa, az más kérdés hogy az ittenihez képest töredéke... Hát agyalok még a dolgon, posta, meg áfa, hát sok lesz az úgy már az a baj, pedig nagyon megtetszett a kindle, gondolom jobb is mint a piacon kapható hasonló árfekvésű eszközök. -
Mr. Teddy
őstag
válasz Darkness1 #3434 üzenetére
Értem. Hát kiötlöm még, hogy ki tudnám-e használni. Ma BKV-n 3x is láttam azt a billentyűzetes kindlet és megtetszett nagyon. Aztán néztem, hogy egy 20-25 körül móka lenne a kis kütyü, de sajna a vége drágább
Ugyanakkor a mai könyvárakat eltekintve, hiphop behozná az árát. (Jó hát na, persze akkor ha az ember okosba szed könyvet -
BiriBum
őstag
válasz Darkness1 #3434 üzenetére
Az USA-ban nincs forgalmi adó, hanem sales tax van, államonként különböző százalékban. A sales tax aszerint is változik, hogy mit veszel, pl. , műszaki cikket vagy élelmiszert, gyógyszert stb. Ezekre jön a local surtax.
Legjobban New Hampshire-ben jársz, ott minden 0%.Mivel nincs ÁFA, nem tudsz semmit visszaigényelni.
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz Darkness1 #3463 üzenetére
(azért kérdeztem rá, mert azt gondoltam elírtad)
a K3-ban 1750 mAh-s az akku, a K4-ben 890 mAh-s, vagyis durván tényleg a fele (a fő fogyasztó, a kijelző azonos - több semmiképp nem lehet tehát az üzemideje, valószínűleg tényleg a felét tudhatjamás kérdés, h a töltöttség visszajelzése pontatlan lehet, mint a legtöbb, akkut használó, ilyen terhelésű eszköznek (egy izzós zseblámpánál könnyen megoldható a pontos visszajelzés, mert nagyjából egyenletes a terhelés - itt viszont impulzusszerű, nagy ugrások vannak lapozáskor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest