Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Egy éves totyik
Ezt most zártam. -
Terra
újonc
Nekem van belőlük 2 DVdnyi, és föl is tölteném az oldalamra, ha tunnám, hogy kell

Úgyhogy aki tudja hogy kell g-portálos oldalra videót feltölteni jelentkezzen, hallgatom, hadd terjesszük a jót!!
-
simonzé
addikt
A Nickelodeon hétvégi műsorából vedd fel VHS-re, és akkor neked már meg is lesz. Én az AAB-vel csináltam ilyet. Majd' két hónapig felvettem naponta 4 db 30 perces intervallumot videóra, amikor jellemzően leadtak egy-egy részt. A létező nyolc részből hat meg is van. A maradék kettőt még nem is láttam.
Ja, az AAB az Amazing Adrenalini Brothers rövidítése. Enk, Xan és Adi. Ők mondják mindig, hogy Jázááááá!
-
Szőrös
veterán
Hmm nem hódító hódok volt a magyar címe ? Nekem nagyon bejött ez a sorozat. Télleg nincs meg senkinek ?
-
Lamair
aktív tag
A címben említett rajzfílmeposzt keresném hordozható 12cm-es ezüstszínű korongon, vagy korongokon!
Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest