Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Catrillo EGY ÁLAT
Jézusom
Nah ezért UTÁLOM Pogacart és bandáját, hogy állandóan szakaszt akarnak nyerni. Lehet ígyis GC-t nyerni (Jonas, Primoz) hogy közben két versenyt láthatunk egy szakaszon. Ez vs Pogacar mindenkit levadász az utolsó 5 kilométeren -.- Mennyivel jobb ez már jézusom. És még a GC se egyértelmű, hol Roglic ad Masnak hol fordítva. Ami amúgy kvázi lényegtelen tekintve az utolsó szakaszt ahol Rogla percet fog adni kb mindegyik GC menőnek. Eddig ez nem tünt így fel de az idei év iszonyat kontrasztos
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
vond
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #1451 üzenetére
Van benne valami. Nekem is ezért nem annyira szimpatikus, amit Pogi és a csapata csinál. Persze, ilyenkor állandóan az jön, hogy ez versenysport, itt mindenki, mindig nyerni akar. De lehet azért ezt máshogy is csinálni. Mondjuk akkor lehet, hogy nem lenne meg Cav rekordja (5 éven belül).
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
dom1n0
senior tag
Most amikor Matteot is levadaszta a Touron, morci voltam en is.
Viszont neki ez az elete, ez hajtja hogy gyoznie kell, megakarta mutatni hogy o a legjobb, es minel jobban iden.
Remeljuk Jonas lesz meg olyan formaban hogy legalabb azonos erosek legyenek, hogy izgalmas legyen. -
nmate91
tag
Persze, majd Pogacar nem tekeri ki magából a maxot, csak azért, mert valakinek a fotelból ez nem tetszik.
-
Vismajor01
addikt
-
nmate91
tag
válasz Vismajor01 #1457 üzenetére
Nah ezért UTÁLOM Pogacart és bandáját, hogy állandóan szakaszt akarnak nyerni. Lehet ígyis GC-t nyerni (Jonas, Primoz) hogy közben két versenyt láthatunk egy szakaszon.
Főként, hogy "lehet így is nyerni".
Persze, neked ez tetszik, másnak az, azzal semmi gond. De abszolút úgy jött le, mintha te Pogit és csapatát hibáztatnád, hogy nincs 2 verseny a szakaszon, csak mert szarrá akarja nyerni magát.[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Szerintem ezen a Vueltán sokkal több szökevényes szakasz van szintrajt alapján, mint a Touron, azért ez sem mindegy.
Ha itt lenne Pogi
már megfőtt volna az első héten,szerintem még akkor is jóval több szökevény győzelem lenne, mint a Giron vagy a Touron.
Fordítva: ha Jonas vagy Roglic olyan erős lenne mint Pogacar és csapata, akkor ugyanezt csinálták volna a Giron és a Touron mint az UAE.Holnapi szakasz nagyon kemény, főleg pihenőnap után. Carapaz ideje eljött a harmadik héten? Általában akkor szokott jól menni.
-
Vismajor01
addikt
válasz nmate91 #1458 üzenetére
Természetesen oket hibaztatom hiszen miattuk van így
Attól meg hogy szabályos és fair attól még-számomra- tönkre teszi a verseny egy nagy részét. De teljesen jogos h nyerni akar, Hamilton is csak nyerni akart, nyert is mindig és nem is néztem az F1et Sztem objektíve kijelentheto hogy egy sportágnak se tesz jót ha egy ember dominalja le. 2020 tour fantasztikus volt, 2021 szar, 2022 fantasztikus, 2023 semifantasztikus, 2024 megint szar. És akkor isnezt írnám ha mindegyiken fordított sorrend lett volna.
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #1459 üzenetére
Szerintem nem, Giron siman levadaszta a szokeseket Pogi, tobbszor is. Ha megnezed Lengyel koron ugy nyerte Jonas a GC-t, hogy talan 1x nyert, azt is TT-n.
Mas a stilusuk egyszeruen -
lsebestyen
addikt
Szerencsétlen...
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #1462 üzenetére
Na, mi volt?
-
-
.LnB
titán
Bár még nem hivatalos, hogy feladta. De csoda lenne ha ezt a szakaszt befejezné.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ez volt Wout Van Aert tizedik esése, IDÉN. Elég durva. (ebből egy esés cyclocross)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
dom1n0
senior tag
Az internet nepe szerint ez lehet Ati napja a Vueltan. Mit gondoltok?
-
.LnB
titán
Azt, hogy majd akkor kell elkezdeni ezen gondolkodni, ha egyáltalán sikerül bekerülnie egy szökésbe.
-
avl
senior tag
válasz lsebestyen #1473 üzenetére
nagyon szurkolok Neki, sajnos rezignalt nyilatkozatai is voltak ...vagy csak altat (remélem)
-
nagyúr
woutnak ennyi volt a szezon, nem indul több versenyen idén.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
dom1n0
senior tag
Francba. Sikerult bekerulni, de ugy tunik leszakadt a hegyen Ati.
-
avl
senior tag
ma: Rogla ? Carapaz ? Mas ?
-
avl
senior tag
“Szolcsi” nyert a Covadonga-n, stage 16-on (talán 5. szokeses napja volt)
regen nem bírtam annyira, de mióta Pogira vigyázott és Pogi szerint nagyon scary eyes -szal nézte, megbirtam
He was asked for his worst memory and again avoided talking about defeat but touched on the day he cracked the mighty Col de la Loze climb and had to fight to hold onto second place overall.
“Everytime Marc Soler looked at me on Col de la Loze with his scary eyes. That was the most terrifying moment,” Pogacar said, confirming how Soler played a vital role in getting him to the finish on the day that decided the 2023 Tour de France.[ Szerkesztve ]
-
dom1n0
senior tag
Orom volt nezni a Kern-es 3. gyozelmet, ennyire orulni reg lattam valakit, konny szokott a szemembe
-
avl
senior tag
ugye spanyoloknal rotacioval jöhetnek wildcard-os csapatok Vueltara
Kern allitolag s zezon kezdete ota erre keszült (mert mit ernek noname verseny gyözelmekkel ehhez kepest)
a Kern teljes költsegvetese nincsa nnyi, mint 1-2 top versenyzö fizuja
vagy pl. Ineos iden eddig GT-ken kevesebbet nyert, mint Kern, a budget-je kb. 10szeres
szoval a szandek, akarat, fokusz sokat ér, "a pénz nem minden" -> en ezert is követem, mert ilyen "altalanosabb ervenyü" dolgokra is lehet jutni
-
avl
senior tag
válasz lsebestyen #1486 üzenetére
Ö ugye meg akarja nyerni
...ha az nincs is meg, teny, hogy utobbi idökben a 3 hetesek legvegere volt a többiekhez kepest legerösebb (lasd idei Tour is)
az is tutti, hogy Ö van leginkabb "rászolrulva" Ben O´connor "megfingatására" (idöfutambeli szereplesek miatt es mert Ö van leghatrébb a dobogora kinézök között)
izgalmas lesz, az tutti
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #1490 üzenetére
Hihetetlen az Ineos, nem is emlékszem Pidcockon kívűl mentek-e kiemelkedőt mostanában...
-
Vismajor01
addikt
Megint podcastet csinálnak a műsorból.. Elkezdik a szökevények a lejtmenetet-és? kit érdekel? Esetleg milyen hosszú, milyen technikás? ki a jobb lejtmenetező a szökevények körül? Podcast vendég hivja fel rá a figyelmet h főmezőnyben szakadás van...
Nemtom, én azt szeretném ha arról beszélnének amit nézünk nem pedig arról h ki teázott a dallasban
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Vismajor01 #1492 üzenetére
Miért nem írod meg nekik?
-
dom1n0
senior tag
Na Rogla hozta a kotelezot, nem kapkodta el
Remelem nem lesz valami szerencsetlenseg es hazaviszi -
Vismajor01
addikt
válasz Mezga Aladár #1493 üzenetére
Mert leszarják. Múltkori vendég meg szarozott meg *bebaszta a térdét*. Nem semmi. Én azt szeretném hogy vendégeket max a sik szakaszokra hívjanak, ne a 19. hegyi befutós szakaszra.
-
f_sanyee
senior tag
válasz Vismajor01 #1495 üzenetére
jól teszik. én örülök a vendégeknek, az extra háttérinfóknak, sokkal szinesebb mint pl az angol nyelvü közvetítés.
-
lsebestyen
addikt
válasz Vismajor01 #1495 üzenetére
Amúgy a Tibi kicsit egyszerű ilyen szempontból. Régen már annyiszor szóltak neki, hogy ne kurvázzon élőadásban, de már elengedték, egyszerűen nem érti meg. Én is szoktam csúnyán beszélni, de azért ez sok nekem is.
-
avl
senior tag
phuuuu, féltem Roglát: Vlasov mar reg dropped from peloton, DAni Martinez es Nico Denz feladták ...valoszinü betegség (terjed Boranal [is])
remélem nem lesz dráma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest