Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1801) zeba(dh) válasza Joló (#1794) üzenetére


zeba(dh)
csendes tag

nem tudok linket beszúrni ááááááááááá
segítsetek!!

'' Aki hülye az haljon meg.''

(#1802) zeba(dh)


zeba(dh)
csendes tag

kérdés?????

képet hogy lehet feltőlteni ide?????

help

'' Aki hülye az haljon meg.''

(#1803) Joló válasza zeba(dh) (#1802) üzenetére


Joló
tag

Amikor beírod a válaszod pillants le!Ott mutatja,hogy linket,képet,hogy lehet beszúrni! PL:Link[L]http://www.stb [L] az L elé kell a /-jel amit most szándékosan nem tettem bele,hogy lásd a folyamatot!

[Szerkesztve]

Üdv: Zoli

(#1804) Joló


Joló
tag

Na bekerült a gépbe.Már csak új head kupak kell,mert a Reba-nak nagyobb a nyak falvastagsága mint a TT-é.:F

Bővebben: link

[Szerkesztve]

Üdv: Zoli

(#1805) Damage válasza neongorack (#1799) üzenetére


Damage
senior tag

''ja és ha valaki tudja a hátsókeréken való ugrálás mozgatórugóját az ossza meg velem mert még egyszer sem sikerült!''

Sok-sok gyakorlás :DD
Szoríts rá a hajtókarra lábbal (hogy amikor felfele repülsz a bringa is veled menjen, ne csak te ugrálj a pedálon), egy erős ''rúgás'' lefele, majd lendületből fel. Nekem nem nagyon sikerülget a hátsó 20 cm-es rugóút miatt, és a majd' 20 kg-s bringa miatt, de ez nem is trialozgatásra van ;]

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

(#1806) neongorack válasza Damage (#1805) üzenetére


neongorack
senior tag

Thx!
Majd megpóbálom ha végre ki lesz cserélve a belső.

Ja és a hátsóteló nyikorgására nem tud valaki orvosságot????

Egyébként összetól cangával nehéz trükköket csinálni!
Inkább DH!

(#1807) -NoVa- válasza neongorack (#1806) üzenetére


-NoVa-
addikt

Milyen váz? Ha ócsó, tesco+ kategória, akkor felejtős. Ha normális fully, akkor a forgáspontokat, csapágyakat rendszeresen illene tisztogatni, különben állandó recsegéssel jelez. Ha sokat mész még vele így, akkor újra kell csapágyazni az egész lengőkart, megeszi a kosz a forgáspontokat. Egy fully váznak jóval nagyobb a fenttartási költsége, és a karbantartásigénye is, mint egy merevnek.
Hátsó keréken ugráláshoz egyensúlyérzék, jó hátsó fék, és gyakorlás kell, na meg a könnyű bringa sem árt. Jó esetben fullyval a csillapítás lehetetlenné teszi ezt, gagyi rugóstaggal viszont nagyobbat ugrasz.

(#1808) hBR


hBR
tag

Hail! Eladó egy Magellan Polaris váz!
2004-es modell 18''-os. Olyan 3hónapja vettem, kicsit vannak rajta karcok de az lófasz :) egész jó állapotban van, semmi baja...
18ezer forintér már lehetne is vinni... Haérdekel akkor MAIL: hbr@fw.hu
cső

Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó!

(#1809) neongorack válasza -NoVa- (#1807) üzenetére


neongorack
senior tag

Neuzer Matrix Össztelós Bike.

(#1810) -NoVa- válasza neongorack (#1809) üzenetére


-NoVa-
addikt

Röviden tesco+. Ha még neuzer, akkor gondolom acél, nem alu. Remélhetőleg a forgáspontok csapágyazottak, ha az sem, akkor szemétbe vele. Ha csapágyazott, akkor csapágycsere, rozsdamaró, kitakarítás, de inkább kuka, és venni egy jó merevvázat.

(#1811) Mosqu!to


Mosqu!to
addikt

Na most nagy dilemmába kerültem, tanácsot kérnék:
A Saint meghajtáshoz 40e -nél olcsóbban nem nagyon tudok hozzájutni, viszont a Truvativ Holzfeller DH meg 23. Vajon megér e a 17e ft plusz pénzt, van e annyival erősebb az a saint, ráadásul ki tudom e azt használni?
Ja és még valamiben nem vagoyk biztos:
Az eBIKE-on Bővebben: link ez vajon csak egy hajtókar vagy van hozzá monoblokk is? Ha nincs hozzá monoblokk, akkor milyet érdemes hozzá venni, és vajon úgy megérné e azt a 8-9e ft-s külömbséget a Sainthez képest?
Utálom a tanácstalanságot :F

ja és örülnék ha Nova is segítene, mert talán ő már próbálta mind2-t, ugyanis én eddig csak külön-külön hallottam a 2 oldalt, és persze mindenki azt mondja h az a jó ami neki van...

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#1812) Mosqu!to válasza Mosqu!to (#1811) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Arra a kérdésre már megtaláltam magamnak a választ, hogy monoblokk mi lesz, ha nicns benne a fent linkeltben egy.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#1813) -NoVa- válasza Mosqu!to (#1811) üzenetére


-NoVa-
addikt

A nagy dilemmád egyszerű. Ne tőlünk kérdezd, hogy NEKED megér-e + x ezrest, és hogy TE kihasználod-e a truvativhoz képest a + erősséget és merevséget. A truvához nincs monoblokk, arra úgy egy tizest érdemes áldozni, a boltostól kérdezd, mit ajánl. (Ne outis beállítottságú boltostól lehetőleg)
Apropó, ha már úgyis merevvázzal nyomod, szerintem a saint kivégzi a bokádat. Amit nem a kerék/váz/hajtómű mozog ki, azt te kapod tompítatlanul. Fullyra gondolkodás nélkül rátenném, merevre felhasználásfüggő. Igazság szerint egy acél hajtókar és acél monoblokk egészségesebb lenne, csak persze egy jót 60k alatt nem úszol meg.

Leegyszerűsítve a Saint többet tervezett, újabb megoldásokkal telepakolt cucc, annyi tartalékkal, amihez vagy 90 kiló fölött kell legyél, vagy egyszerűen nagyon béna de bátor ugrálós stílust kell kialakítanod. Törni egyiket sem fogod (hajtóművet senki nem tör normál esetben, csak monoblokkot. Ha mégis, az anyaghiba szokott lenni), legfeljebb ha elütteted magad egy kocsival. Ui: A truvativon gyárilag van rockring, bár kissé nagyon nem szép szerintem. A saintre tettek?

Valahogy így kéne látványtervezni.

(#1814) Joló


Joló
tag

Hello Nova!
Hajtókar és monoblok cserén gondolkodom és már feszegettük is a leendő tipusokat a bikemag-on.Kiváncsi lennék mit szólsz hozzá?!
Amit én kinéztem:Monoblok:Isisdrive truvativ GigaPipe Team Sl
Hajtómű:Truvativ Stylo Team
Többek szerint a jobb vétel:
Mono.Deore LX BB-ES51
Hajtómű: Deore LX FCM 572
Melyik páros a nyerő?:F

[Szerkesztve]

Üdv: Zoli

(#1815) -NoVa- válasza Joló (#1814) üzenetére


-NoVa-
addikt

Egyszerű, a 2004-es LX nem jó. Nem is rossz, de ugyanazt a teljesítményt megkapot olcsóbban más gyártóktól. Truva... nem rossz, szerintem csúnya (de ez már ízlés kérdése). Ebben az árkategóriában nézd még meg az FSA V-Drive -ot, ha szépet és jót akarsz megfizethető áron. Ha tavasszal mégsem jutok hozzá a RooXhoz, talán egy olyanra cserélem a mostanit.

(#1816) Mosqu!to válasza -NoVa- (#1813) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Yo. Ilyen kategóriájú hozzászólásra vártam, amiből ki lehet rendesen indulni. Kösz!
Elhatároztam magam egy Truvativ Holzfeller DH mellett, illetve veszek Sram PC-68 láncot, viszon monoblokknál megint kétségeim vannak :)
Kérdések amik még maradtak: Honnan tudom, hogy milyen hosszú monoblokk kell?
Illetve 2 monoblokk közt vacilálok, illetve ha tudsz jobbat, akkor jöhet az is. Ez a kettő a FSA Ultimax Xtreme Pro és a Truvativ GigaPipe Team DH. Kb egyenlő árban vannak (az FSA egy ezressel drágább). Mind2-ről hallottam sok jót, rosszat nem, de szeretném a legjobbat megvenni :) Tapasztalatod van velük? Vagy ugyebár bűvös harmadik?
Ja és a cuccokat az eBIKE -ból rendelném, megbízható hely? Vagy valami hasonlóan olcsó boltot tudtok pesten?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#1817) -NoVa- válasza Mosqu!to (#1816) üzenetére


-NoVa-
addikt

Az EBike tulajdonképpen arra volt jó, hogy a ridebike kizáratta magát a lánc hálózatból egy jó időre (ami nekünk vagy jó, vagy nem). Ez pl olyan következményekkel jár, hogy nem árulhatnak ezentúl merida bringákat ha a készletük elfogy, stb. Eléggé felrúgják az ajánlott árakat, mindkét irányba (sok dolgot irreálisan drágán adnak, hogy behozzák a sok 50%-os akciót). Kezd nagyjából úgy működni, mint a számtekboltoknál a Mistral. Ezzel mi csak addig járunk jól, amíg a többi bolt nem kezd el bezárni, csődöt jelenteni (A bringaboltok nem csak árakat és termékeket jelentenek, versenyeket szerveznek, csapatokat, nagyobb bringás társaságokat fognak össze, és úgy általában a hazai bringásélet hátterét jelentik). Rövidtávon örülni kéne az olcsó áraknak, hosszútávon kárt tesznek.

Monoblokk: Ha már truva hajtóművet veszel, miért legyen más a monoblokk?
A monoblokk hossza 1 tányérnál inkább a láncvonal miatt lényeges, nem kéne erőltetni az EBikeot ezért. Nem szégyen boltba vinni a géped, ott szagértő egy pillanat alatt megmondja mekkora lenne neked jó. Ha megfelel a mostani, fogsz egy tolómérőt, leméred, kész. Látatlanban PolarX-re 68x113-as kell, de a hajtóműtől is függ, hogy lenne jó a láncvonal.

(#1818) Joló válasza -NoVa- (#1815) üzenetére


Joló
tag

Köszi megnézem az FSA-t is egyébként is szimpatizálok a cuccaikkal.Viszont a rendszer az jó lesz?Már mint az octalinnk-re gondolok?Vagy az isidrive esetleg a négyszögtengelyes?

Üdv: Zoli

(#1819) Mosqu!to válasza -NoVa- (#1817) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Értem. Akkor a monoblokk truvativ lesz, a cangát betolom a szervízbe, és megkérdem, mekkora monoblokk kell rá. Összerakatni úgyis ott fogom, mivel nincsenek szerszámaim, amik kellenek.Tudnál nekem mutatni pár bp-i boltnak honlapját/árlistáját? Én csak az ebike, velotrade, biker kft honlapokat ismerem, szal kéne még kis bővítés. Lehetőleg jól felszerelt, árlistával ellátott boltok legyenek (már ha tudsz). Kösz.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#1820) Joló


Joló
tag

Vagy a Race Face Prodigy XC hajtómühöz mit szólsz Nova?

Üdv: Zoli

(#1821) Ranger^41


Ranger^41
aktív tag

Na énis újra ittvagyok....
Most tervezem caprinet guruló képes állapotba hozni.... ehhez nekem szükségem van kormánycaspira merevvillára stucnira és kormányra... namármost én úgygondoltam h wtb momentum c iparis korm. csapi, author vagy b+ villa, truva husi kormány, meg 1 rövid b+ stucni... nova esetleg ezzel a fejcsapival találkoztál már? mer hallottam róla jót is meg kevésbé jót is szal netom h mivan :) Felhasználás street,ugribugri

[Szerkesztve]

(#1822) neongorack válasza -NoVa- (#1810) üzenetére


neongorack
senior tag

A nagy fa**t Tesco-s!!!!!!!!!!!!:(((

Ne sziggyad!!
Nincs nekem arra pénzem hogy Kona vázat vegyek vazze, most má ne húzzá föl!!!!!:(((

Mé neked milyen van Eurobike???

(#1823) Joló válasza neongorack (#1822) üzenetére


Joló
tag

Mi lenne ha ilyenkor az off gombot használnád!!!!!
Te kis méregzsák!!!!!!!!!!!!!!

Üdv: Zoli

(#1824) -NoVa- válasza neongorack (#1822) üzenetére


-NoVa-
addikt

Ahelyett, hogy felhúznád magad, gondold át inkább, mit érdemes venni. Egy gagyi fully váz - rugóstag árán kapsz egy egész jó merevvázat. Egy jó geometriájú, súlyú váz egy normális csillapítású rugóstaggal nem úszható meg 150 pénz alatt, legfeljebb alaposan lehasználva, vagy pl több év versenyzés után, mint az a Napalm Smoke, amit 50 pénzért árultam itt üvegszálas anyaggal megerősített újrahegesztett középső forgásponttal. A tényleg legutolsó legolcsóbb lehetőség a Merida Strombringer, igencsak határeset. Az alatt csak problémák léteznek. Kérdezd meg a többieket, jellemzően nem fikázok, hanem csak őszintén minden diplomatikus finomkodást mellőzve megmondom a véleményem egy alkatrészről/bringáról. Tesconak meg nemcsak azokat nevezem, amit nagyáruházakban lehet kapni, azokat is, akik annyira lealacsonyodnak gyártási/minőségi követelményekben, hogy ott lenne a helyük. Az olcsó össztelósok világa pedig ilyen, csak hát veszik az emberek, mert jóra nincs pénzük, nem is tudják, mi a különbség, legfeljebb azt hiszik, ez már DH, mert leng a hátulja. Ennyi.

Hogy mi van nekem, vegyük sorra az idei választékot:
Wheeler CZX 5000 szerűség fully tavasszal, nagy volt a középcsapágymagasság, nem túl jól irányítható emiatt. Ideiglenesen versenygép lett belőle váztörés miatt, aztán valaki megvette. Bővebben: link
Napalm ST merev váz, jelenleg 140mm-t mozgó telóval, eladva nyár végén, kellett a pénz a Giant összerakásához: Bővebben: link
Jelenleg: Giant XTC, DT kerekek, RooX, Sram és FSA alkatrészek, Black Elite Air teló, egyéb nyalánkságok. Mellette egy KTM Ultra Race vázra épült single speed városi gép 1-2 érdekességgel. Bővebben: link
Mindkettő 10 kiló környékén van, a KTM jelenleg is eladó, bár nem hirdetem túl aktívan, mert igazából sajnálok tőle megválni :).
Tanulság jó esetben: Senki nem kötelez arra, hogy gagyi össztelóst vegyél csak a látszat kedvéért, hogy neked is fullyd van. Igazából csak egy rossz geometriájú, mozgású, túlsúlyos bringát nyersz vele.

RaceFace Prodigy: Ha meg tudod fizetni, vedd. Nem túlzás egy kicsit az összképbe?

WTB Momentum C: Kb ennyit tudok én is, ha biztosra akarsz menni, akkor FSA The Pig DH Pro állatkodásra. Én erre a célra egy régebbi LX golyósat használtam eléggé oversize csapágymérettel. Kivégezhetetlen, könnyű, de már régóta nem gyártják ebben a formában.

Bolt: Bővebben: link Csak egy példa.
Mit hagytam ki?

(#1825) Joló válasza -NoVa- (#1824) üzenetére


Joló
tag

Az FSA monoblokkok?Érdemes a V-drive-hoz egy FSA Platinum PRO monoblokkott társítani?
Ja és ISIS,négyszög vagy esetleg octalinnk?

[Szerkesztve]

Üdv: Zoli

(#1826) Mosqu!to válasza -NoVa- (#1824) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Tényleg, a kerékvár, el is felejtettem, pedig jártam is ott :)
Azt hiszem benézek holnap, nagyon segítőkészek voltak, és ők nyílván sok boltot ismernek (multkor kerestem bukót, és azt mondták h nem akarták az ő szarjukat rámsózni, hanem inkább elküldtek a 661 boltba, még el is magyarázták, hogyan jutok oda...)
Ja még valami: a monoblokk hosszát a hajtókar csatlakozók (vagy miafene) végénél mérjem?

Joló: Monoblokkoknál azt hiszem oktalink csak shimano hajtókarhoz jó, illetve shimano hajtókar csak oktalinkhez (mármint amik nem négyszögesek).
Négyszöges tech meg igen elavult dolog, érdemsebb ISIS vagy oktalinket venni inkább.
Szerintem..

[Szerkesztve]

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#1827) golyani válasza Mosqu!to (#1826) üzenetére


golyani
addikt

ja igazad van
négyszög elavult.
Octalink: csak shimanoba van elvétve lehet találni más gyártóknál is de az ára sokkal több.ez inkább CC(könnyebb embereknek).
ISIS Drive:ez mindenre jó CC DH FR evriting.Picit nehezebb asszem mint az octalink de durvulósabb cucokra jobb és súlyosabb CC-sek alá ez való.

(#1828) -NoVa- válasza golyani (#1827) üzenetére


-NoVa-
addikt

így terjed a hülyeség?
''ez inkább CC(könnyebb embereknek).''
Mint pl Saint? Hone? RooX FRD? Mindkettő egyforma erős, még árban is hasonlóak, egyszerűen más szabványok. Ennyi a különbség, nem kell túlmisztifikálni.

(#1829) Joló válasza -NoVa- (#1828) üzenetére


Joló
tag

A sima FSA V-DRIVE-ra vagy a PRO-ra gondoltál?A pro 27K.

Üdv: Zoli

(#1830) Joló


Joló
tag

Mi a különbség a két kormány csapágy között?:F
Ahead , Integrált
Ha a bicómban most integrált van rakhatom helyette a másik tipust,tehát kompatibilis a két tipus?:F
Melyik a jobb?:F

Üdv: Zoli

(#1831) -NoVa- válasza Joló (#1829) üzenetére


-NoVa-
addikt

Ha kapni a normált, fölösleges a pro-ra 5 pénzzel többet áldozni. Az egyetlen különbség, hogy a kistányér a pro-n alu. A nagy és középtányér mindkettőn az, úgyhogy szinte elhanyagolható.Ha elég edzett vagy, a kistányért úgyis leszeded, akkor nincs is különbség.


Kormánycsapágy: Nem félintegráltad van véletlenül? A Giant nem csinál integrált kormánycsapággyal vázat. Ott magán a váz anyagán mennek a csapágyak, a vázat koptatják. Ha elhasználódott, vázcsere. A Gianthez 2 adapter jár, az egyikkel félintegráltat lehet, a másikkal normált. Leegyszerűsítve minek akarod kicserélni, amíg nincs vele igazán bajod?

(#1832) norbee3al


norbee3al
tag

Helló mindenkinek!

Van egy eladó bringám, én triálra használtam, de igazából ds-re a legjobb:
Magellan Polar-X (újrafényezve: gyöngyházfehér)
FSA Orbit XL2 fejcsapágy
RooX Bomber 4.0 kormány
Kona Projekt 2 villa
LX Silent Clutch és Deore agy
Sapim küllők
Sun Ditch Witch és Rhyno Lite felnik
IRC El-gato és Continental gumik
hajtókar nincs rajta (eladtam), középcsapágy van (ip. csapágyas)
Shimano Altus kék Bike + betétekkel elöl hátul
Deore fékkarok
Deore 8-as váltókar
RSX versenyváltó
RSX racsni
Fiz!k Niseane nyereg
...
..
.
stb.

ár: így ahogy van: 50.000 HUF!
Érd: 06/30-258-9882

Abit IS-7, P4 Prescott 2,8@3,4 + Zalmann 7000 AlCu, 512 Samsung 400 DDR, ATI R. 9600 (320/400 @ 450/450), Seagate 120 GB SATA, IBM 80 GB IDE, Maxtor 120 GB IDE, LG-GSA4120B

(#1833) Joló válasza -NoVa- (#1831) üzenetére


Joló
tag

A ride bike leírása szerint ''Kormányfej készlet Integrated VP41AC''.
A kerón a felső csapágycsészén ez a felirat van ''AHEADSET Mtg. by IP for CARE CREEK''
A 2004-es Giant katalógus nem ír erről semmit.

Üdv: Zoli

(#1834) -NoVa- válasza Joló (#1833) üzenetére


-NoVa-
addikt

Félintegrált Cane Creek kormánycsapágyad van, nem a legjobb, nem is a legrosszabb, de nem érdemes hozzányúlni amíg nincs vele semmi gondod (normál esetben 1-2 éven belül nem is lesz, ha sokat használod sárban, a tömítésekkel lehet gond.) Ha mégis cserélni akarsz, ezt vidd boltba, ott jó esetben rendes szerszámmal cserélik. Ha nem tökéletesen van betéve, recseg, nyújtja a fejcsövet, törik, stb. Mivel CC bringád van, egyetlen kormánycsapágyat tudok ajánlani: FSA Orbit Z. Sokan használunk itt XTC, vagy NRS Team gépeket különböző cuccokkal, de a kormánycsapágy mindenkinél előbb utóbb erre cserélődött ki. Ez az első olyan, ami kibírt 2 végigversenyzett szezont edzésekkel, külföldi kiruccanásokkal együtt, idén majdnem minden versenyen sárral, esővel. Mondhatnám még a Chris King csapágyakat, de drága, és ha jól tudom, nincs belőle félintegrált.

Ja, hogy tisztában legyél vele: Az ahead az a nyakcső formáját jelenti. Ami nem menetes, azt jelölik így (már az a default), a régi meneteseket pedig meglepő módon menetesnek hívják. 1 1/8-ad col a középméretes, 1'' a régi alapméretes és még néhány olcsóbb kategóriás outi bringát ilyennel gyártanak, 1 1/4-ed collos a Cannondale által használt szabvány (Lefty, Fatty, és egyéb szépség telók csak Cannondale vázakhoz), és kezd az 1.5'' is elterjedni, talán jogosan.

(#1835) Joló válasza -NoVa- (#1834) üzenetére


Joló
tag

Erről van szó''FSA ORBIT Z 16 1 1/8''
50mm külső átmérőjű homlokcsőbe illeszkedő alu csészék
Nagyon alacsony profil elsősorban MTB használatra
Szabadalmaztatott egytengelyű kialakítás, a fokozott tartósság és teljesítmény érdekében
Alsó és felső csészében Micro Angular csapágyazás
7075 alu osztott golyópálya
Lézer gravírozott alu kupak
Méret: 1 1/8”
Beépítési magasság: 9,8+3,3=13,1mm
Eloxált fekete v. ezüst felület
Súly: 82g

Gyártó honlapja:
http://www.fullspeedahead.com
''ebike''


[Szerkesztve]

Üdv: Zoli

(#1836) -NoVa- válasza Joló (#1835) üzenetére


-NoVa-
addikt

Ez, csak feketében.

(#1837) Joló válasza -NoVa- (#1836) üzenetére


Joló
tag

Köszi!!!!!!

Üdv: Zoli

(#1838) golyani


golyani
addikt

jovanna nova én csakazt tom amit olvasok.
ezt már forumon és újságban is olvastam!
ettől többet nem tok nekem 4szöges van de nekem az is elég merev én maj csak egy Truva FiveD fogok venni hozzá

vagyis rom mást is mit tapasztalok de olyat senki nme kérdez vagy csak nagyon ritkán így az olvasott dolgokat adom tovább

[Szerkesztve]

(#1839) Joló válasza -NoVa- (#1836) üzenetére


Joló
tag

Nem cserélem ki míg tönkre nem megy ami benne van és a monoblokkot és a hajtóművet sem.
Viszont egy FSA XC 190-re.
Ez milyen választás szerinted?

Üdv: Zoli

(#1840) Joló


Joló
tag

Már mint a kormányt cserélem erre!

Üdv: Zoli

(#1841) Joló


Joló
tag

Senki nem látogat már ide?!
Meghalt a topik?

Üdv: Zoli

(#1842) Mosqu!to válasza Joló (#1841) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Tél van, nem nagyon bicóznak az emberek. Nekem a hétvégén meglesz az új meghajtásom. Mellesleg vettem új nyerget is, mert a régi elég durván elroppant.

[Szerkesztve]

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#1843) Joló válasza Mosqu!to (#1842) üzenetére


Joló
tag

Pontosan azért kellene,hogy legyen idő mindenféle bicós dolgot kibeszélni,mert nem bicózik senki!
A nyáron én sem a pc-m előtt fogok ülni!
Most akarok sisakot meg kesztyűt nézni ha van frankó akkor venni is.

Üdv: Zoli

(#1844) Mosqu!to


Mosqu!to
addikt

Vááá nincs már Truvativ holzfeller dh, meg gigapipe team dh a kerékvárban, és azt mondták, hogy az importőrnél sincs, és tavaszig nem is lesz :O
Tudtok valami helyet ahol lehet rá remény? Esetleg eBIKE?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#1845) Mosqu!to


Mosqu!to
addikt

Bővebben: link
Júj. Szedjétek le, 1,5 megás videó, 236km/h biciklivel!

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#1846) zeba(dh) válasza Mosqu!to (#1845) üzenetére


zeba(dh)
csendes tag

durva:C

'' Aki hülye az haljon meg.''

(#1847) zeba(dh) válasza Mosqu!to (#1844) üzenetére


zeba(dh)
csendes tag

helló

menj az óbuda bringába ott szerintem van
cim: 1035 vörösvári ut 31
telko 061-240 61-56

'' Aki hülye az haljon meg.''

(#1848) Mosqu!to válasza zeba(dh) (#1847) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Kösz!
Szombaton nyitva vannak? Mert akkor holnap felhívom őket.

Azaz már ma! :))

[Szerkesztve]

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#1849) bwoay válasza -NoVa- (#1715) üzenetére


bwoay
nagyúr

''Csak a fekete adonizálás miatt drágább''

:DD és gondolom az ige az Adonisz névből ered...

Atomra röhögtem magam, Nova, ez egy ritka jól sikerült elírás!

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#1850) zeba(dh) válasza Mosqu!to (#1848) üzenetére


zeba(dh)
csendes tag

igen szombaton is nyitva van 10-től 1-ig

:))

'' Aki hülye az haljon meg.''

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.