Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
válasz HardSanyeee #64360 üzenetére
A kryptonite evolution elég jó, én szerintem azt venném.
Valaki egy jó xc gépet? [link]
[ Szerkesztve ]
-
bringasisti
őstag
válasz HardSanyeee #115254 üzenetére
Csak annyit tudsz tenni hogy mikor simogatod a külső belsejét akkor közben az úton való haladást szimulálod hajtohatod a külsőt, és kívülről is átnézed. Amatőr szinten a vékonyitott ultra könnyű belső szerintem nem nyerő
BENEFON DELTA--------N8
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz HardSanyeee #115412 üzenetére
Célszerű a felnin levő szelepfurattal egy vonalba helyezni valami a külsőn megjegyezhető írás,minta stb.-t,így egyszerű megtalálni az esetleges tüskét is.Amúgy belsőcserénél nem kell levenni zeljesen a külsőt,elég egyik oldalon kipattintani a felniből,úgy kijön a belső és bele lehet nyúlni is,megkeresni az esetleges tettest.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Ákkk
addikt
válasz HardSanyeee #131177 üzenetére
Cseréltesd le elől hátul tárcsára nem lessz vele gondod de hydraulikus legyen ne mechanikus. Pld. Shimano m315-től...
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Massmurderer
őstag
válasz HardSanyeee #131177 üzenetére
Azt a Kenda márkát szerintem felejtsd is el.A legramatyabb gyártó.Régebben külsöt-belsöt vettem abba a márkába,de volt olyan hogy 1hetes külsönél drotszakadás volt,vettem újat,másik üzletbe,ott annál is ez volt.Sokszor volt az is hogy a belsö ritka volt,leeresztett,5x végignéztem,nem volt lukas,viszapakoltam a kerékre,felfujtam,fél óra alatt csutak lapos volt.Szelepnél is elöszeretettel jön szét.Saját tapasztalatomat irtam le azzal a márkával.Nem azt mondom hogy vegyél drágább,10ezres külsöt,de jobban jársz egy jobb minöségü gyártóval,mint a Kendával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest