Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz fulton #306638 üzenetére
országútisok sorra erről számolnak be, itt-ott hogy kevesebb a szúrásos defekt, de mint tapasztaltam ez a szakág könnyen felül minden lóra arra is ami vakvágány(nekem is az van országuti külsőbe mivel hogy tubeless felnifékes kerékszett nincs 150e körül ami jó is,aztán azért gp5khoz illik a könnyű belső) nekem eddig nem volt gondom vele ,azért érdekelne montisoknak mi a tapasztalat? súlyra ott mondjuk ott úgy számoltam egy pár esetén butylhoz képest 140g al könnyebb egy pár latex, na ez sem az én szintemen fog számítani, (aki 60kiló bringával talán ott már igen )max a nyeregtáskába jobban elfér majd a pótbelső ha latex
Narancs:errefele (Monor-Kecskemét-cegléd között) őzből van rettentő sok, és persze mindig előttem 50-100 méterrel akarnak átmenni, a világért sem távolabb ha meglátok egyet kiabálok, akkor a többi megijed vagy gyorsabban fut át előttem
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz fulton #306638 üzenetére
Van olyan, hogy egy anyag "körényúlik" a szúró tárgynak, a másik meg rögtön eldurran (tudom, nem a legjobb példa, de próbálj meg tűvel kiszúrni egy keményre fújt lufit, meg egy ökölnyi méretűt), azért az a tapasztalat érdekelne, mert eléggé szembemegy az általános vélekedéssel.
Részemről 3000 km latexen, defektem csak külsőcserénél lett, kiszúrtam a leszedővel. volt olyan, hogy tűzőgépkapocs állt bele a futófelület közepébe, kihúztam, és mentem tovább. Mondjuk a 8000 km butyl alatt is a defektek többsége felütés volt, kb 3 szúrt/5 felütött, de így is elég kicsi a minta, hogy sokat levonjak belőle. 🤷wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest