Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZolkoW #124828 üzenetére
Milyen ott fogni a szarvat? Gondolom csak egyenesben,aszfalton kezelhető még a kormányzás vele.Szemre kissé túlságosan lefele áll,nem támaszt ki ha fogod.
6030D...tényleg alig számottevő a különbség,főleg ilyen végsebességméréseknél,ugyanakkor én még nem találkoztam olyan kerületméréssel mely ne lett volna kisebb a táblázatban megadottnál.Nagyon bőkezüek a muglikkal a táblázatok,hadd higgye mennyire hasít teszkós bájkjával.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
trialboj
őstag
válasz ZolkoW #124828 üzenetére
Ezmeg milyen bringa ez? Mire való, és te hol használod? Ilyen szarvállást még nem is láttam, gondolom ez csak aszfaltozásra való.
Nagyon tetszik a kb elpusztíthatatlan design, de nem látom hogy lehet egy ilyen bringát igazán kihasználni... dirt pályán esetleg? oda is kell egy első teló, legtöbb esetben. Boltba/városba járkálni meg túl szép---
Most találtam ezt a csatornát, még csak pár videót csekkoltam de az igényes volt, érdemes ránézni, ha már megvolt a napi reszkessetek betörők, és még nem készült el a bejgLEE.
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest