Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #19007 üzenetére
"Ezzel a moderálással kapcsolatban kérdeznék, illetve beszélgetnék a névtelenségbe burkolózó, egyébként Kalandorral. (gondolom, de lehet h Yetike volt?)… "
1ébként tényleg igénytelen most hogy mondod, IT lap azért megoldhatná másképp is. Engem is ledorongáltak - meg töröltek hsz-t - mikor dúrva helyesírási hibákat adott cikkben közzé tettem OFF-ban, hogy privibe írogassak már. Azóta nem is szólok, magukat égetik, nem engem._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz csaszi72 #19010 üzenetére
Hát akkor nem használod a tácst Sok értékeléses tagtól van 22$-ért is. Ha nem tévedek nagyot a digitizer részt le is lehet vágni.
szerk: Tabletet rendelt már valaki? Bayről nem igazán érdemes mert drága a webshopoknál, de webshopokkal eddig nem sokra mentem. Vagy nincs paypal, vagy kamuznak, vagy b@sznak válaszolni, nem adnak trackinget, stb. Nem lowbudget cuccra gondolok amit bayről is hasonló árban be lehet szerezni, 1-2 kategóriával fentebb.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Én mint írástudatlan nem igazán értem mért is kapott moderálást Jó tudom, az én szavam semmit se számít itt, tele van az adatlapom, na pont az ilyenek miatt. Merek szólni más miatt, az meg nem érdekel mit hamisítotok oda...
""Tetszettek látni?
Én akkor most mennyit esek vissza, vagy előre?! [link]
Szerk: És igen, már vissza is estem, .. de kis aranyosak, h nyelték volna le őket... ""
Ebben valami sértő/bántó gondolat van? Már meg ne haragudj, de ahogy a topikban írta valaki, idézem amennyire tudom: " Mo-n visszamenőleg módosítás a Fid___-nél és a ph-nál van. " Na már most, az kb egy minősíthetetlen dolog, hogy a ph vezetők ebben-abban visszafele módosítanak. Ilyen esetben sztem irreális elvárás, hogy a user tapsikoljon a művelethez. Hogy érzékeltessem milyen megoldás ez. utolsó soromban kaptál egy kis instrukciót a kméti topikban való további fórumozáshoz kapcsolódóan. Ha mi utólag módosítunk, akkor megisszuk a sört de aztán megy egy intruder is. Gondolom neked se tetszene...1ébként itt tilos az OFF, intruder vagy ingyen sör mindenkinek: te döntesz
-
Chaser
legenda
válasz Chaser #19023 üzenetére
Ez tildy gondolata volt, mivel ő nő, talán érthetőbb mért fogalmaz enyhébben, mint mi / főleg akiket állandóan bacogattak, így nem kell rajta csodálkozni ha egy idő után reflexből kötsög szlenget nyom modnak /. De a lényeg ugyanaz, ha grandepöts a maga faragatlan módján tömörítve adja elő ugyanazt, akkor az már 1 nap bann? Az meg tényleg felettébb vicces, hogy álnick mögül moderáltok. Ott van elb@szva az egész, hogy aki moderál, az ne találkozgasson senkivel, ne aprózzon, ne létezzen sehogy. Legyen egy civil nickje amivel civil szemmel lát és úgy ismerjék. HG-k meg ne moderálhassanak pl. De hát gondolom ez nem lenne mindenkinek jó, nicket nem is említek mert amilyen érzékeny még elsírná magát. Meg úgy alapot adnék moderálásra, így meg csak általánosságban beszéltem. Akinek nem inge ne vegye magára, aki úgy érzi az ő mérete az meg viselje becsülettel...
-
Chaser
legenda
Na látod, az ilyenektől hogy "újabb és újabb esélyeket kaptok" megyek neki a falnak. Mi a fakkom van itt? Tudod kinek kell egy utolsó esély? Annak aki fuldoklik vagy akit fel akarnak kötni, én köszönöm nem szorulok rá. Azt félretéve hogy veled semmi problémám nem volt, vannak itt capslockosok akik még magasabb lovon ülnek. Azokból vannak kevesebben, akik tudják hogy azért a lovacska is megbotlik néha, de legalább vannak. Dehogy privizek én veletek, kaptam már "intést" priviben, mert ugye azt jogellenes bármilyen formában nyilvánosságra hozni...okos Ez egy adok-veszek-beszélgetek topik ahogy neve is mutatja, nyugodtan lehet bármiről beszélni. Modokat alapból tiltom priviből, megelőzve ezzel későbbi gondokat.
Sajnos ez a fórum emberekből épül fel, jó duma, hogy egy kibannolt ember után regel 50 másik. Persze, kár hogy a nevét nem tudja leírni 95%-uk, nemhogy érdemben hozzászólni/segíteni bármiben. Ha tetszik ha nem, ez közös játszótér. Attól hogy capslock van valaki neve alatt még nem feltétlen kell(ene) visszaélni vele. Az is mekkora röhej, hogy engem oltogattak, mert címlapos cikknél összeszedek egy csokor helyesírási hibát, nem ritkán magában a címben. Az oké, hogy ez egy IT oldal, de azért na.../ talán ha a tisztelt szerző látná a hsz-ekben mekkora amatőr hibákat vétett legközelebb odafigyelne, de nem, itt leb@sszák érte az embert /
Azon meg ne lepődj meg, hogy sok mindent nem értesz, én se értem sokszor magamat pl most is tök értelmetlenül írok, de a karakter ingyen van, most meg rá is érek, szóval mért ne?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Nincs féjszbukom', én csak itt tudok dühöngeni
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #19036 üzenetére
Rózsaszín mobilrackem van az nem jó?
Grandepöts rendelte de lebukott vele az asszony előtt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #19040 üzenetére
Az is van, de tegnap hazavittem
-
Chaser
legenda
válasz chipi-85 #19047 üzenetére
Kinőttem már az IT iparból, ilyen dolgok nem mennek / meg kurtára nem érdekel a féjszbuk és hasonló sz@rok, amúgy árulni lehet rajta, mer' akkor esetleg/
fero02: Szerencsés vagyok hogy ezt megoszottad velem /ezzel bukott is az elméleted /
csaszi72: Ha már így vágod ezt az SD biznicet. Ahogy nézegettem, az hogy class X sokat még nem jelent magában, pl cl4 talán kingston kártyám gyorsabb cl6 samunál / valszeg nem véletlen olyan olcsók azok a samuk /. Viszont, találtam sandisket - pendriveban nekem az nagyon bejött - , ami elvileg képes 30-45MB/s-re is. Na most, a card reader mennyire képes? Feltételezem USB2-n kapcsolódnak a géphez notebookokban. Tehát 30 MBps felettit csak kamerákban v fényképezőkben, tablettákban, hasonló eszközökben lehetne kihasználni? Láttam hozzá spéci readert is, de USB2 volt arra is írva akkor megint csak nem sokat ér.
-
Chaser
legenda
Akkor majd betörök a féjszbúúk biznicbeh / vagy nem /
csaszi72: Az már megvan hogy honnan veszem, csak arra voltam kíváncsi jól értem-e a dolgokat, de akkor igen. Köszi.
M_o_g_y_i: Most hogy mondod...pár hete rám írt az egyik H_A, hogy vegyem ki a hirdetésekből a linket, ami rámutat az összes többi hirdetésemre. Mert ez így gyűjtő és az tilos. Ugye a gyűjtő hirdetés az, mikor valaki felrak egy üres hirdetést, amiben van egy link egy másik hirdetésre. Ilyeneket be is linkelt, ezért már volt bünti évekkel ezelőtt is, olyan hirdetésem soha nem volt. Elolvastam szorgalmasan az alapelvek című okiratot, jeleztem felé, hogy tévesen értelmezi. Meg úgy egyébként is, minden 2. embernék ez ott van, mért engem talált meg? / Természetesen azért, mert találtam egy tagot akit bejelentettem hogy 99.9% csaló, ilyen esetekben úgy 60-70%-ban megtalálnak vmivel a modik érdekes mód /. Na jó, legyen békesség, linket kivettem, időm se volt, ráhagytam. Kb 2 hét múlva megnéztem a topikot, látom ám, hogy többen szóvá tették és "beismerte" hogy benézte. Természetesen nekem nem szólt, csak a topikban ámenezett mikor rákérdeztem, visszarakhatom-e a linket. Néha nem tudom eldönteni, hogy a nevetséges vagy a szánalmas kategória amit egyesek itt leművelnek moderálás címén - nyugodtan lehet érte bannolni, de a fentebbi is e kettő keveréke volt ha tetszik ha nem - .
Most is van fenn olyan tag, aki samu 830-at -9k-ért ad újan 3 év ipon garral - meg minden SSD-t jóval bolti ár alatt -, de saLYnos csak előreutalás után és teljességgel leinformálhatatlanul....mééééééééénem' az ilyeneket találják meg? Jól mondta a 7-eske, hivatkozunk rá hogy régen nem ilyen volt. Hát valóban, régen nem ilyen volt se az apró, se a fórum. Nem nosztalgia ez hanem tény._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #19122 üzenetére
Én kméti - is - vagyok, még ma is rendelek De ehhez nem kell kmétinek lenni, lekérhetem a te címedre is, talán egyszerűbb. Viszont keresgetni nem fogok semmit, adsz linket mi kell és úgy rendelem.
De lehet mogyinak készleten is van pilácsokbólszerk: Ez a prosti gyilkosság nem durva. a durva a napokban eltűnt kissrác akit megtaláltak csak már nem élt. Mikor láttam a híradóban pár napja, mondtam itt mindenkinek ez családi biznic volt. Nevelőfaterra tippelterm de kiderült hogy az anyja volt pár hajléktalannal karöltve...
szerk2: Azért nem lennék meglepve ha kiderülne, hogy nevelőfater is benne volt.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #19127 üzenetére
re_pü
Úgy beszélt róla az "anyja", mint aki már meghalt, zavarban volt, bocsánatkérően beszélt. Ennyi bőven elég volt hogy tudjam már nem élve találják meg. Valszeg tudta a yard is, csak bizonyítékokat gyűjtöttek, meg ugye keresték a srácot.
A féjszbuukos' késelés se volt semmi. Kihozta egy pichológus', hogy a késelő az áldozat, a másik ki volt gyúrva és bestresszelt.. Tiszta Chicago van már itt. Mind2 maffia családból, a gyerek torkát úgyis elvágják ha bekerül._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Procilimites lett a gép és nem bírja a vga-t..
-
Chaser
legenda
Az ilyen tagokkal is mi a fac lesz? Korrekt tag, aztán hirtelen eltűnik, de hirdetéseket fenn hagyja.
-
Chaser
legenda
Ki keresett esdé kártyát?
-
Chaser
legenda
válasz TeeBee73 #19146 üzenetére
Mikor elment tőlem még nem volt semmi baja...
ekrisztian: Nekem k&h van, emelt szintű elektronikus csomag, nem volt még velük semmi bajom. 6-700ft/hó, netbank, korlátlan free utalás, kártya díj free, 4kp felvét/hó free saját atm-ből, kb ennyi. Egyik haver az unicreditnél van, elvileg az is jó. Grandep megint mást mond
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #19152 üzenetére
Szintén zenész
-
Chaser
legenda
Most már van miből válogatnia
Erste nálam ott esett ki, hogy a csajszi 10 kérdésemből 5-re nem tudott válaszolni...a maradék kérdések miatt felhívta a fél univerzumot de sajnos nem sokra mentünk. Megköszöntem szépen a fáradozását. Cib-.nél is hasonló volt, volt amire válaszoltak is. Tudnak-e a k&h emeltszintű csomagnál jobb ajánlatot adni? Ne vicceljek már, ez nagyon jó ajánlat, nem tudnak...
Mindez pár éve volt. K&H-nál mindenre válaszoltak én azóta ott vagyok. Persze pár év alatt más bankok is összekaphatták magukat._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #19162 üzenetére
Cibnél is volt töltögetniavaló Ebből a szempontból az otp jó volt, bevittem a cetlit kinek mennyit, nevem rajta aztán kész. De mivel júl. ta napon belül odaér az utalás bankon kívül is, szerencsére nem kell többet bankokba járkálni ezért. Már ideje volt...
-
-
Chaser
legenda
Youtube nem érdekes, ha vennék mail menjen rajta, vakera, ilyenek. 50 mega az mondjuk nem sok, de mailezni megfelelhet.
daninet: Tudom, hogy ebook. De ha van ingyen net az jó dolog, én speciel ezért venném ha venném. Tök fölösleges azért külön mobilnetet fizetni, hogy nagy ritkán használjam. Aztán néha még olvasgatni is tudnék rajta.
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #19174 üzenetére
Ez is egy lehetőség lenne, ha lenne olcsón 3G ready tablet. De nem tudok ilyenről. Olyat meg nem veszek, aminél stickkel kell szórakozni. A T60-ba tehetnék ugyan 3G modemet, csak ezt zsebre rakni nehéz
-
Chaser
legenda
Végre egy korrekt mod
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #19192 üzenetére
Ha igaz hogy 100k km van benne meg 97-es akkor azért nem rossz. Műszaki is van rajta bőven. Városba ótókázni ennyiért jó ez nem?
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #19240 üzenetére
Hogy rendeljünk-e közösen pontosabban. Több db-nál ált-ban olcsóbb a posta meg az ad némi alkura is alapot.
/más kérdés, minél nagyobb a csomag annál esélyesebb hogy bebukik a vámon, akkor meg 27% tréfa/
Amazonon ez pl 139$ free postával. Bayen ugyanezt találtam 110$-ért de 40$ a posta. 2db-nál viszont nem duplája hanem 49$, 3-nál 57, 4-nél 65, stb. Tehát 4-et veszünk 4x110$+65$=505$ ami 126$. Ha lehet kicsit alkudni mondjuk 110-115$ környékére akkor már nem rossz. 4db még nem is sok hogy feltétlen megnézzék a vámon.
Amiről beszélek az természetesen új. Használtak már 100$-ért is vannak postával.szerk: daninet: Egy csomagomat se bontották még ki.
szerk2: amazon EU-ból postáz hogy 100% tréfamentes?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz daninet #19248 üzenetére
Átvállalják a tréfát? Vám pont lesz@rom kategória, 4% max - de tudtommal IT cuccra nincs -, tréfa van cc 14k felett ami 27% és EU-n kívülről jövő csomagokra igaz.
Néztem most az amazon.uk-t, ott 149 font, tehát több mint 50k, onnan biztosan tréfamentes. A .com-ról csak akkor ha átvállalják, amiben azért erősen kételkednék. / vagy pedig UK-ból adják fel ami nem kizárt, csomagot honnan küldték?/_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz daninet #19250 üzenetére
Nem kételkedésről van szó, csak nagyjából tudom az ide vágó jogszabályokat. Ha EU-n kívül jön 45 eur felett tréfa köteles. Na most az amazon v átvállalja v uk-ből küldi.
A sima 89$ postával. Jah most nézem a 3G 160$...mert az olcsóbb ár "special offers" gondolom ahhoz kell venni egy rakat ttartozékot.
Bartucc koma milyen 2-3k különbségről beszélsz? Te nyilván erősed kevered a 3G nélküli verzióval azt amiről beszélek._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz daninet #19252 üzenetére
Erről van szó, akkor használnám a netet rajta ha muszáj. Pl. melóhelyen. Na még szép hogy itthon nem ilyen szarokon netezek
bartucc: Jóvan' még jó hogy végig arról beszéltem A 89$-osban nincs 3G se, only wifi.
Na akkor akit érdekel a 3G verzsön vmelyik formája meg tud olvasni meg számolni az írjon pm-et.
Bartucc kiesett_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #19255 üzenetére
Nem térdelni kell érte csak olvasni
/hüJeséget én is tok mondani, nem kell hogy beszállj/
A touch verzió 3G-vel 129$ amazonon, de már kifutott, csak refurbised van, bayen se nagyon találtam. És valszeg az a free post is csak USA-ba free. Meg én maradnék a keyboard verziónál.Szóval akinek kellene 3G-s, keyboardos kindle az írjon pm-et.
-
Chaser
legenda
No egy kis összegzés...
A touch 3G nem elérhető, refurbished van de azt ide nem küldik.
A keyboard 3G Mo-ra 189$ postával a .com-ról vagy 149Ł a .uk-ról. Ez legjobb esetben is 43k ha nincs tréfa.
Bayről ugyanez szintén újan meglehet akár 115$-ért postával - 26k -, ha rátolják a tréfát akkor kb 33k. / 4db-nál már valszeg engedékenyebb az eladó árazás terén és meg lehet vele beszélni azt is hogy natúran küldje a cuccot, 4db kindle bőven olyan kicsi hogy nem fogják kibontani - nagyobb csomagjaimat se bontották ki. De még tréfával is bőven jó az ár sztem. / Ennek a verziónak bolti ára 50k+, de apróban már 40-ért is találtam 30k körül mennek a gar nélküli használtak. Holnap délig várom a jelentkezőket utána intézem magam ahogy tudom
Jóccakát'szerk: elsőőőőőőőő és ma délig várom a jelentkezőket
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz tibibi #19260 üzenetére
Bayről is itt lenne pár nap alat "USPS first class mail". Nekem személy szerint nem mind1, hogy 43k - tréfa nélkül lenne annyi amazonról legjobb esetben -, vagy max 33k, ami akár lehet 26 is. Onnantól kezdve, hogy ezeket használtan gar nélkül árulják 30-ért, még ha gyári gar nincs is nekem megfelel. De mért ne lenne gyári gar?
Nyilván nem azt fogom ráírattatni a taggal hogy "4db kindle" Az is lehet van neki webshopja ahol 10-15$-ral olcsóbban árulja, legtöbbnek van, ott mivel nem kell jutalék olcsóbb. Majd ma értekezek vele._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz csaszi72 #19335 üzenetére
Mit nem lehet ezen érteni? Megkoccolták a kocsiját, csóka lelépett. Ők megjegyezték a rendszámot meg adtak személyleírást a tagról. Mikor a csókát előállították azt mondta már eleve sérülten vette az ótót, nem ő volt. Elengedték, ügy lezárva.
-
Chaser
legenda
Nézegetem ezt a kindle dolgot amazonról. A legolcsóbb, 3G nélküli cucc 140$, az most kb 32k. Nem vállal át az amazon semmit. Nettoban van megadva az alapár mint USA-ban minden...89$ maga a cucc, 21 a posta, 30 a vám+tréfa.
3G verzi árát meg se merem nézni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #19356 üzenetére
Nekem nem jó, mert én olyan 26k körül szeretném megvenni, ha sikerül akkor a maradékot 35-40k közt eladni. Na ennyit a 2-3k árkülönbözetről Nyilván akik apróban/vakerán árulják nem az amazontól szerzik be, mint ahogy én se ott fogom venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest