Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #18227 üzenetére
Jah jó
bartucc: Pont mintha itt nem lennének hülyék A legjobb az, mikor piaci ár felett 20k-val akarja eladni sürgős jeligére, mert beáraztatta a topikban...na azokat a "beárazókat" is felterjeszteném minimum nobelra
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #18235 üzenetére
Nem is vagytok komolyak Ne vicceljünk már, ha valaki designol min. IPS-t használ, persze csak ha háttérmelót nyomtok akkor jó a TN is.
AOC meg az egyik legjobb gyártó volt régen, most nem tudom hogy állnak._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #18237 üzenetére
Nincs hát, semmilyen webdesignt nem lehet TN-en tolni ha igényesre akarják. Persze aki fejből tudja az összes - - színkódot és pontosan tudja melyiknek milyen színe van annak elég egy F-F monitor is Vagy ha egy webshop szintű dolgot csinál...
Ismerek pár grafikust, de már senki nem használ CRT-t, vannak olyan szintű IPS/PVA monitorok hogy nem kell. Persze nem árt őket kalibrálni.bsh: Ahogy mondod TP-nél érhető el a legtöbb IPS kijelző, az is qrva kevés, de akkor is náluk van a legtöbb. Szemét kötsögök
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #18245 üzenetére
Nekem egy a kettő Azért mondtam ha háttérmelót csináltok akkor mind1 min toljátok.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #18250 üzenetére
Az ok, de én mint user a designer munkáját látom először, többi nekem háttérmunka
/persze nem az, igazad van/bartucc: Tán gyorgyinak' ingyé volt a polírgép? Jah hogy nem, ezért nem is dolgozik olcsón az aki profi cuccot használ. 1ébként használtan is lehet venni jó monitort, eizo-k pl nagyon jók és megbízhatóak. De már elég korrekt néhány belépő IPS monitor is, kezdenek ráfeküdni a gyártók végre.
-
Chaser
legenda
válasz daninet #18328 üzenetére
Ha elég a sz@r TN olyanom lesz eladó
TP-ről meg leszállni mert fejetekhez vágomszerk: GrandeP Nem-e esetleg valaki rájött, hogy ezen lépések működnek minden kétjegyű számnál és a biztos végeredményhez hozzárendel egy szimbólumot ami kattra megjelenik?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Tényleg szeretetnéd copatni magad? Olvasd el a vertex+-ról az iponos kommenteket A3 az ok.
Sajnos még TP-ben se jó, nemhogy azonkívül . A pár szerencsés aki kifogott jót az meg örüljön. Nem véletlen volt olyan kurta olcsó mindenütt.szerk: Jah edigiben 15k bruttó a samu 830, érdekes mód az minden gépben jól megy..furiiiiiiiiii
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #18570 üzenetére
"de semmi poén, erőltetett, és értelmetlen." Szted mért tetszik grandénak?
GrandeP: Sztem a régi is gagyi volt, végig se tudtam nézni egyik részt se, illetve mindig elaludtam...Pedig vasemberből meg amerika kapitányból elő tudtak hozni egy vállalható szintet.
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #18597 üzenetére
Amcsiban sz@rrá perelnék a szolgáltatót, mert hamisan vádolta meg őket. Itt gondolom megelégednek azzal, hogy nem kell fizetniük. Az meg milyen már, hogy saját "szakértővel" vizsgáltatnak? Már ott eleve megbukik a dolog.
-
Chaser
legenda
válasz M_o_g_y_i #18650 üzenetére
Problem nekem se volt, csomag nem jött, szóltam neki meg a baynek, vissza is adta a pénzt, ha nem teszi vissza adatják vele. Szept 8-án vettem tőle valamit úgy 10k értékben, ennyit bebukott. Többször vettem már tőle de trackinget soha nem adott - eddig ide értek a cuccok -, más meg kérés nélkül küldi DHL-lel meg gyorspostával a cuccot, szóval én ezt a tagot már hanyagolom ha valami gyorsan kell mert vagy jögy jön vagy nem, de ha jön is lassan.
-
Chaser
legenda
válasz poffsoft #18755 üzenetére
"ellroli felhasználónak 2 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" Ennyi referenciára én már a havi fizumat is előreutalnám
Igazából azt tudom mondani, aki ennyire zsák meg is érdemli. Ha két emberke akinek nincs referenciája bizniszel, akkor személyesen v sehogy._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #18761 üzenetére
G540, lehet nekem is az lesz. Vagy G850, vagy amd lllllanoOOooOOo
Jött ki valami értelmes game mostanában? Pl az alien colonial marines? Tegnap láttam az NFS MW-ből jön egy feldolgozás, nem is néz ki rossznak._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #18763 üzenetére
Apróról occcóé' vannak procik. Én se nagyon követem, de ha nincs értelmes game nem is kell asztali Sz@ros T2400 FHD filmeket is elviszi kis hackeléssel. Netre is elég, csak játékhoz kéne asztali. Én ezt tolom
-
Chaser
legenda
válasz Szlovi #18798 üzenetére
Sok agps dxva ready kártya nem gyorsít se flasht, se mkv-t. Háttérben a csodálatos agp architektúra van. Hogy pontosan melyik kártya és melyik lappal nem jó azt passzolom. Legegyszerűbb ha innen veszel vkitől aki vállal ilyen esetre is gart, v boltba beviszed a gépet és ott megnézitek. Bár nem hiszem, hogy ilyen agp-s kártyákat hegyekben tartanának raktáron.
GrandeP: Jogos, de azzal éppen meg lehet oldani a dolgot ha nem akar minden csatit leszedni és egyesével átkebelezni újra. Gondolom itt nem asz esztétika a lényeg, hanem hogy a kábeldzsungel egy mazzzzagon legyen.
szerk: KTU: Neked nincs egy suzukid?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz WunderKinder #18864 üzenetére
A fura az, akitől eddig lassan jött most még lassabban, akitől gyorsan most még gyorsabban / pár csomag meg el is tűnt / Nekem az egyik eladó azt mondta szándékosan visszafogják a standard csomagokat, mert túl gyors volt a posta és nem fizetett senki sing. postot vagy DHL-t kinn. Azt erősen cáfolnám, hogy kibontanak mindent. Akitől én veszem a legtöbb cuccot az úgy csomagol hogy azt visszacsomagolni csak teljes csomagolással lehet, nem is bontották még ki egyiket se
-
Chaser
legenda
elsőőőőőőőőőőőőő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Plazma TV topic
- Android játékok topikja
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Robot fűnyírók
- Hardcore café
- OpenMediaVault
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest