Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #37941 üzenetére
Itt reggel ismét leszakadt egy csomó eső, csak hogy megint ne lehessen füvet nyírni.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #37941 üzenetére
Ha elektronyos, akkor igen.
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #37949 üzenetére
Még mindig a kingfasttal copsz?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #37951 üzenetére
Látom nálad csak a copás a lényeg
szerk: fél éve vettem kb a samu 840-et, torrentezek rá, megy a pagefile, böngésző cache, néha meg s taposom de bírja
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #37981 üzenetére
Én ma rendeltem 160-ért hátlappal. Meglássuk' Tmalltól rendelted, telón kívül küldtek valami extrát?
-
ekrisztian
őstag
válasz ekrisztian #38028 üzenetére
Fekete tok+fólia zsírerről írok.sok a tyúkláb mindjárt szét hekkelem.van fólia a kijelzőn.kicsit ragad.hát kb ennyi.
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #38036 üzenetére
enyémet elvileg ma postázták.
deltapower: link, bár valszeg olcsóbban is találsz itthon használtan
-
Devid_81
félisten
-
daninet
veterán
válasz ekrisztian #38125 üzenetére
lényeg, hogy a kocsira jutott pokróc
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #38227 üzenetére
" telepített SanDisk Memory Zone Android app."
Mert az nagyon kelll...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ekrisztian #38231 üzenetére
Telefonba kell?
Ha igen, akkor inkább egy jó CL6-ost vegyél.
Nekem is ijen SanDisk Mobile Ultra van, ha nem k.rtam volna el a hozzáadott adapterét azt mondanám meg tudjuk bizniszelni, de így csak a kártya van.
Csak mert van 32GB-os Samu és ez a 16GB-os SzenDiszk, egy elegendő lenne.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ekrisztian #38234 üzenetére
Fingom sincs, most mennyibe kerül.
Elvileg a Hama logós karton/bliszter elég gariztatáshoz, ilyen számla-izé nem tudom hol van.(#38233) Chaser: a Varták a Sanyo akkuk után szerintem a legjobbak.
Vakuba használok4most már 8 akkut, gyorsan töltik fel a cájgot.
Tehát a terhelést is bírják, nem fáradtak még, pedig az egyik garnitúra van pár éves.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #38281 üzenetére
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #38328 üzenetére
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ekrisztian #38331 üzenetére
Mondtam én is anno, hogy csak valami "sima" halogén izzó van benne.
Bár nem tudom, hogy milyen is pontosan.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
KTU
addikt
válasz ekrisztian #38339 üzenetére
kivezetés elég-e?
tudok adni ilyet
az néha előfordul még a lapokon"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #38346 üzenetére
Én simán tudok mindig, mindenkit, platform független vagyok...
Telemax szerviz nyomkövetésben vagyok.... csináltak fényképeket a telóm állapotairól, csak épp ha rákattintok befagy az egész oldaluk...
Na végre, egyik képet beöltötte... amiért nem fogom már biztosan átvenni, h kép alapján olyan , mintha smirglivel végig tolták volna a kijelzőt.... de persze, lehet h csak por...
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
-
chipi-85
senior tag
válasz ekrisztian #38423 üzenetére
Hát a Száng Jong eleve egy ocsmány autó, most még felmatricázták egy "BMW"-re + kapott egy 20 éves konstrukciós kormányt + egy 15-ös felnit
Szörnyű! Nem kis ízlés ficamos aki ilyet vesz! -
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #38443 üzenetére
Igazából az Egy-Két-Há ( Uncensored )-et akartam belinkelni, de azt majd facebook oldalukon...
-
KTU
addikt
válasz ekrisztian #38606 üzenetére
Nálad a pont
amúgy meg milyen A 820?
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #38615 üzenetére
Ez a button led apk engem is érdekelne. Ha free tudsz linket dobni róla?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #38615 üzenetére
Vegyél A830-at, abban van "vaku", csak egy picit drágább. Picit=30-40$ Amúgy meg ne ömlengjél róla, nem fogok tudni aludni
Ha ennyire gyors milyen lehet az RK3188-as tab 2GB rammal, 533mhz-es mp4-gyel?[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz ekrisztian #38618 üzenetére
Köszi
-
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #38720 üzenetére
G4
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #38724 üzenetére
Lehet neki elő sem jön majd soha....
Pláne ennyi szervizes javítás után...
Mondjuk majd lehet lefényképelem a fejét, mikor kinyitja a szerviz füzetet...
-
KTU
addikt
válasz ekrisztian #38720 üzenetére
G3S
Csak a kamerába jobb (papíron) a G4, másban ua. a hw.Nekem jobban bejön ez a forma, nem az átlagos lapos-szappantartó
Rendelek isJa és a kijelző alatt / felett fém!!
A váz is valami fém. Ahogy nézegettem. A hátlapját meg összelehet hajtani, és nem törik.
Most nem találom a videót.
Láttam leejtett G3-at, csak kicsit deformálódott a lemez a sarkán, nem feltűnően.
Nem az enyém.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #39011 üzenetére
Anyám veszi a szeszt nekem, meg faternak, egy gonddal kevesebb. A mostani csajom nem tudom, tud-e főzni, én nőt nem engedek a gáztűzhely közelébe. Max. a kávéfőzőig.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #39018 üzenetére
Oh, en kerek elnezest, mostanaban sok a munka, azert sem kontarkodod tul sokat itt nalatok a topikban.
Epp most irtam vissza par perce egyebkent....
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #39070 üzenetére
Meg lett mondva, anno: Pinát, csak okosan, azt is csak álcázva.
Sérti a buzikat.MOD: Nicsak, egy Jof!
Téged még nem vágtak fel aprópecsenyének? Akkó' gyere inni![ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #39075 üzenetére
Oh nemar, siman tudsz linkelni mobilrol...en tennem csak az idom nem engedi...
Rohadt pisztolytaska tele van ruhatlan lanyokkal...rohadt nagy melo talalni egy rendes kepet ami meg elfer itt...
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #39086 üzenetére
Ha ilyen csúnyákat irkálsz, ne csodálkozz, ha moderálnak.
-
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #39091 üzenetére
MOD: Na, amit még nem közöltem:
JÚNIUS 28-ÁN, PÉNTEKEN, AZ EGÉSZ PH! CSAPAT A VENDÉGEM EGY KANYARRA, BLACK CAT, ÓDER DOMINÓ RETOXIKÁLÓBAN, LEENDŐ 40-ES SZÜLEMÉNYNAPOM ALKALMÁBÓL.
(Elsején nem óhajtok sehova se menni, itthon iszok kómáig, és magam alá piszkítok. )"Már pedig, itt rend lesz!!!" - Mondta a nagyi, és berúgta a szart az ágy alá... - mottóra
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #39160 üzenetére
Majd osztoszkodunk akko'!
A picsa beult rendesen, de majd b.szunk vele valamit!...
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #39166 üzenetére
Ah, ez egy szutyok, tudom en, de elhamarkodottan linkeltem...es persze mindezht csak a keresendo tukor miatt!
...
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz ekrisztian #39213 üzenetére
No de ha MINDENHEZÉRTŐ?
Tényleg f.$ch az a topic, pedig már hányszor megfogadtam soha nem nézek be többet oda!
Sok idióta!!! Mondjuk jogos a kérdése, csak kb. előtte már megválaszolta magának...4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #39213 üzenetére
Mindig, mindenhez.
Az a baj h béha nem tudok ellenállni a hülyéknek.
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #39241 üzenetére
Te 2500-ért vettél fülest?!
Meglátszik h kinek megy jól...
Én legutóbb haccáé vettem tőle, de abban a csomagban kettő volt, meg egy Y jack elosztó is...
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #39244 üzenetére
Erre ma' megint nem gondoltam latod, innen is laccik megint meggondolatlanul linkelek
En igazabol meg izzadtan is...persze egy bizonyos fokig, mert a turos csuszat nem szeretem a tejcukor erzekenysegem miatt...
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #39248 üzenetére
Egyszer egy csajnak, csak úgy adtam egy olyan 20 ft-os tekerősből egy rágót, de az nagyon régen volt...
És azt is megbántam, mert utána ráragadt a "monyómra"!
-
Outlander
addikt
válasz ekrisztian #39337 üzenetére
Semmi.... hülyének nézik az embert...
Szvr mocsok szerviz, széttárt kezű márkaképviselet, és még jobban széttárt kezű telenor...
Így tehát h nekem még egyszer zte szutykom nem lesz az is biztos, de hungarisztánban is úgy veszek telót, h elötte biztosra veszem h nem telemax a szervizük...
Elküldtem a facebookos oldalukra az összes "hozzáértőnek" a Belga - Egy, két, há című számot...
De úgy tűnik h nem tetszett nekik.A "halandóknak" megadott számon nem lehet elérni őket, pedig nem délben próbálkoztam, nem is egyszer.
Én amúgy pont egy hete kaptam vissza...Amik nálam voltak,
Aksi csere - szoftver töltés
Antenna teszt, te vagy láma.
SMD Crystal 32.768 KHz crystal (G601) csere
Természetesen a Tyíklábas záró pecsét sértése nélkül bontották meg a telót, nem mellesleg 2013-ban egy alsó-közép kategóriás telón smd csere?! Ugyanmár..Legutóbb megint aksi csere volt meg szoftvertöltés.
Telenor felöl, ezt kaptam a "panaszomra".
Tisztelt Ügyfelünk!
Nagyon sajnáljuk, hogy elégedetlen a készülékével, és köszönjük, hogy hozzánk fordult, mert ezzel lehetőséget teremtett számunkra, hogy tájékoztatást adjunk.
Rendelkezésre álló információnk szerint a készülék még nem érkezett vissza a szervízből, így bővebb információval sajnos mi sem rendelkezünk a munkálatokat illetően.No, mindegy fent volt hirdetésben, pénteken jött is egy srác... de csak jót röhögtünk.
Belenézett a gari füzetbe, látta a pecsét sorozatot, meg aszondta h rá is googlizott, inkább nem venné meg...Így tehát eladhatatlan és használhatatlan is egyben.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #39345 üzenetére
Lehet csak annyit tettek az ugy erdekeben
De tulelte a fel evet, szoval valamit jol ganyoltak benne...
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #39340 üzenetére
Ajánlottak ZTE-t is A820 mellett. Nyilván azokból is van gebaszos. Viszont az ár kicsit másképp alakul mint itthon. És ellenben a magyar cégekkel, kínai barátaink ha behalt valami küldenek másikat...
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #39374 üzenetére
Hallod visszajottem masfel hete es egy valamire valo esot nem lattam...kezdek aggodni!
...
-
Devid_81
félisten
válasz ekrisztian #39414 üzenetére
Tessek!
Hallod azert ebbol a routerbol nincs minden kis abc-ben...viszont ha jarsz erre (London) akkor ide megtudod rendelni, szivesen segitek neked.Szerk: es, itt jon a hivatalos resz:
Devid_81 felhasználónak 77 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon![ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest