Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #7866 üzenetére
x5 az igazi
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #7866 üzenetére
Nem támogatja a lap tudtommal, csak a régi Phenomokat, azokat meg erősen hanyagolnám.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #7906 üzenetére
De ez egy lemezfelni!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DeltaPower #7937 üzenetére
Ilyen nekem is volt/van, IDE-CF adapter 400x-os kártyával, de XP-vel simán ment 2500+ Barton procival a netezős gép, szinte némán.
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #8061 üzenetére
Nekem nem csinált ilyet, megnéztem újra, de még mindig azt mondja hogy legyek az első az ismerőseim közül..
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #8061 üzenetére
Fúúú én ezeket a tucat "vicceskép" oldalakat tudnám a faxomba eltakarítani amik maguktól likeolnak meg megosztanak minden szart, ráadásul nem is azt a képet hanem egy meztelen csajt pl amire mindenki rákattint.. Csinálhatna valamit a facebook ezekkel
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
aXXon
őstag
válasz DeltaPower #8044 üzenetére
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #8148 üzenetére
ez mekkora kocka mán!
mikó mi meg az évszázadtrágyaszórójáncsámcsogunknánk Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Norb3rto
őstag
válasz DeltaPower #8313 üzenetére
Monitorom nincs 20k ért de lapom van ha érdekel
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Norb3rto
őstag
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #8332 üzenetére
Felment volna az ára? Örülnék neki, tele van a fiók Amúgy garisak, 1-2 évig még biztosan, gondolom azok amik tőlem vannak.
alázógyík OKK
guglitranszlét'
Nem baj ez SSD
Előnyök: Nem kérdések a telepítés során, úgy működik, mint a karikacsapás, a teljesítmény-index 7,7 ugrott, nem hallok semmit, tettem asztali mintegy 2 fonttal könnyebb, de nem utolsó sorban az ár majdnem jobb, mint azt illeti, hogy óta csökkent, vettem az enyém, úgyhogy most még jobb áron, ne habozzon, ha szeretnének vásárolni 1 SDD megéri.Hátrányok: nincs
Más gondolatok: enyhe túlhajtott, az Intel LGA-775 Quad CPU, alkalmazások és játékok csak repülni, nem okozója, vagy akadozik, csak tiszta, gyors cselekvés, csak kisebb hangolás Windows 7. Lót fáradozását kap igazi tuning mélyen az operációs rendszer környezetben, amely a finom, de csak pár kattintás, akkor nagyon jó eredményeket elérni. Feltelepítettem az összes alkalmazásokat és játékokat az SSD, 128 GB-os IMO elég tárhely a jó app és játékgyűjtemény, azt használja az asztalra mindent, és még mindig több mint a fele a kapacitás maradt,
M_o_g_y_i: Nem, abba pata-ultrabay megy nem sata Gyárilag panasonic rw van benne, 5 évesen köszöni jól van. Az x200-hoz vennék valamit, abban nincs optika, de kaptam ajcsiba' egy sata optika-usb kábelt, havonta 1-2x használok optikát, akkor jól jönne ha lenne valami.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #8344 üzenetére
Nekem 2 giga van win7-el, multkor meg volt nyitva a chrome-ban 57 ablak, (kerestem valamit es igy az összes elözmenyt megnyittattam) akkor fogyasztott 1,79-et..
Eletem legtöbb ram fogyasztasa... mi a pötsömöt csinalsz h keves a 4 giga?
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
Jaja, lehet olvasták a boltosok is és úgy voltak vele inkább hamarabb emelnek mint utóbb
GrandeP: Még annál is olcsóbb volt Majd próbálkozz pár száz képet 1xre átnevezni aztán rájössz hova kevés 4GB ram de kismillió példát tudnék mondani ami 16GB-t is kihasznál. Nekem 8 lesz a gépben - most fiókban van jelenleg - egyrészt mert kurta olcsó másrészt bármikor jól jöhet, azt tényleg fac tudja mikor emelkedik duplájára v többszörösére valami miatt.
M_o_g_y_i: Sztem kezdheted a fúrást
-
bartucc
addikt
Nekem is ugyanilyen lapom van, de inkább veszek most 2x4Gb-ot. Az x3 nekem pont elég mindenre, i3 két magja sok helyen jelentősen lassabb lenne, és az lappal együtt is min. 7-8k ráfordítás lenne. i5 meg még több. Inkább marad a mostani egységes pécé, amíg meg nincs ami most az elképzelésem, addig nem költök gépre, valahol meg kell húzni egy vonalat, és az most van itt talán. (azért hiába a Full HD, szerintem egy x3-al, és egy 5770-el még egy darabig simán el fogok futtatni mindent, akárki akármit is mond. Persze kompromisszumokkal)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #8362 üzenetére
(#8363) mcs
Ha te most itt elkezded starolni a crt-t a modernkori "monitorokkal" szemben, itt vagom fel az ereimet... meg masoket is!
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #8446 üzenetére
Aki nem akarja megszopatni magát, az átlag használat mellett évente, vagy 10.000km után olajat cserél(nyilván, amelyik előbb van).
Masszív városi, és/vagy gyilkolós használat mellett, pedig 6 hónap, vagy 6000km.
Persze ennek akkor van értelme, ha hosszú távra tervezel az autóval nem csak 1-2 évre."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
válasz DeltaPower #8451 üzenetére
Azért a fűtési szezon után szoktam, mert akkor hirtelen felszabadul egy kis pénz, aztán akkor öröm/boldogság.... Ősszel még próbálom összeszedni magam a nyaralás utáni sokkból
Egyébként olajjal még nekem sem volt gondom, azt leszámítva, hogy a Vectrámból fogyott az olaj, de erről george11 is tudna mesélni, annak idején ő kalapálta össze, hogy jobb legyen ez az állapot. Utána már csak ette, de folyni nem folyt belőle
szerk : Mondjuk átlagosan havi 500km körül fut a paripa, ami nem sok, ha így vesszük, akkor kb 6000-ként cserélek olajat
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #8494 üzenetére
Nem-e?
Olyan 100%-on pörgeti egynémelyik a procit, hogy megőszülsz mire tudsz egy gombot nyomni.
Meg a felbukkanó ingyenesnek álcázott "Internet Premium 2012"-es kamuvírusírtók különböző változatai,.....Nem szoktál ilyenekkel találkozni? Hol élsz te?
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #8499 üzenetére
Na mindegy, átlagban egy Malware talál 200-400db-ot. Szerinted? Én minden kéretlen sz@rt annak nevezek.
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #8508 üzenetére
Nincsen sajna.
Oteenak is lógok már egy jobb TFT-vel. -
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #8508 üzenetére
19" ViewSonic , fullPiVot, több bemenetes, PVA paneles monitorom van 15k-ért, VP191s. K_v_arc mentes. Tápkábel van, adatkábel nincs.
-
WunderKinder
aktív tag
válasz DeltaPower #8542 üzenetére
Az lesz a vége, hogy szétszedem aztán összerakom úgy 3x. Utána veszek másikat és erről nem beszélünk többet.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #8554 üzenetére
Megy hansaba de az is lehet megtartom. Előbb bekapcsoltam és feltettem a kérdést mért is akarom eladni? Jó, nem használom az igaz...
-
Norb3rto
őstag
válasz DeltaPower #8678 üzenetére
Ennél azért jobb gépet is összerakhattak volna...
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #8750 üzenetére
optimus prime PC alakban
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #8766 üzenetére
-
Norb3rto
őstag
-
Norb3rto
őstag
-
KTU
addikt
válasz DeltaPower #8773 üzenetére
amúgy volt ilyen
talán 1gigás DDRII samu
arra konkrétan nem írt semmit az everest, mer el sem indult a gép"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bartucc
addikt
Kingmax néven adnak el, jobb chippel szerelt ramokat is. Te örüljé, haverodnak meg kb. mind1 melyik gyártó chipje lett volna rajta.
-
Chaser
legenda
Volt ddr2-ből crucial chipes kingmaxom, nagyon hasított Na samu chipes kingston már nem annyira kéne.
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #8785 üzenetére
Tesztben leírt beallitasok alapjan. Ha 3 helyen is ugyanugy lottek be, csak nem lehet rossz, es szebb, termeszetesebb lett, mint szemre hagyatkozva.
-
GrandeP
addikt
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #8821 üzenetére
bsh árult itt Tannoy hangfalat. Nem hinném hogy rosszabb lett volna.
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #8823 üzenetére
De ez se új.
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #8821 üzenetére
Sal, mnc-t biztos. Ddee nem kinai cuccokhoz kell hasonlítani
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #8823 üzenetére
30k-ért kimegyek mutterékhez és lehozom a padlásról a már 20 évvel ezelőtt is ritkaságszámba menő Videoton DCR 3090 dobozokat.
Már akkor odabaxott mindennek .
Egy ilyennel és egy ilyennel. EZ volt a kedvenc deck-em, meg egy sony deck
Hangfal, erősítő, sony a mái napig megvan. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #9123 üzenetére
Ammegdrága 2x ezeöccáz és viszem
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #9131 üzenetére
Mondjuk szükségem nincs rá, csak mondtam egy árat
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #9157 üzenetére
Ez egy szarhalom
Nem tudom miért csinál valaki bármit is, ha egy guriga g@ci lesz a végeredmény...
Ha nincs érzéke/tudása/szerszáma/műhelye hozzá, akkor mit erőlködik, és főleg miért publikálja?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
Nem mentegetni akarom, de az utsó két kép között írja, hogy még nincs kész a festés, illetve így az egér. Mondjuk szerintem akkor is rút lesz, ha még csinál vele valamit
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #9160 üzenetére
Én dolgoztam már cnc-vel, de abból nem ilyen végeredmény született Egy rendesen megépített, és programozott cnc után be is b@szna, ha ilyen felület jönne ki
Egy adag poliészter kellett volna neki a faragás(mert ez faragás) után. Azzal könnyű dolgozni, és eltakar bármit(feltéve, ha van hozzá való pisztolyod, amivel ki tudod fújni).Meg ugye nem az a gebasz, hogy ez így egy forintot sem ér, hanem az, hogy még ki is teszi a netre...
Majd legközelebb, ha szerelés közbe leverem a villáskulccsal a sárvédő szélét, akkor én is kiteszem a képet, és aláírom, hogy még nincs teljesen kész
mod: az a csudálatos egy komponensű festék meg kb 2 napig fog tartani, aztán lekopik. (meg a két komponensű is, ha nem fogja lelakkozni )[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
Gigalooooooooooooooool!
Ezt a gánymunkát, te jó ég?! Gigalooooooooooooooool!
Ezt a gánymunkát, te jó ég?!NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #9173 üzenetére
De ne már baaaaaz, az tényleg annyira igénytelen h az már fáj...
Mintha fogtam volna egy fatuskót oszt belebasom az elektronyikát, rárakok a burágóból egy képet, oszt nesze paraszt...
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #9189 üzenetére
Ez tetszik.
-
GrandeP
addikt
Ez is faval dolgozott, de ez legalabb qrva igenyes... [link]
LOOOL; ez a 40fokban izgalmas lehet.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
-
bartucc
addikt
Alapvetően, én még mindig nem értem, hogy miért már úgymond befutott moddereket kellett felkérni, sokkal jobban tetszett volna, ha új lehetőség lenne a kezdőknek. Még pedig azért, mert azt hittem, már egyik sem tud olyat mutatni, ami jelentősen eltérne egy min. elvárható szinttől. De az a fa retekegér, az azért sokkoló, főleg hogy eszközei is lettek volna egy jobb megvalósításra.
Aki szépen megcsinálta. az előtt le a kalappal, de ezektől az emberektől valahogy elvártam már volna.
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #9260 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest