Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz cirmiiii #47539 üzenetére
Ki az az Axxi? Itt csak aXXon van. De psssssssszt, el ne mondd senkinek. Egyébként jobbulást
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
cirmiiii
tag
ÉLJEN Született feleségek!
-
Steve1979
aktív tag
OFF
ddr1-es notiram érdekelne min. 512 Mb-os vagy nagyobb
pü
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
vikcsi
senior tag
e5200: 12k - Érdekel valakit?
Oem, 1 hét gari.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
cirmiiii
tag
válasz God Vazzeg #47659 üzenetére
Azt elhiszem!
Jókisbéby -
george11
addikt
válasz God Vazzeg #47659 üzenetére
A többit is ne tagadd
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #47663 üzenetére
Nem is a fantáziád kell csapkodni teeeeeeeeeee
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
cirmiiii
tag
válasz God Vazzeg #47663 üzenetére
nemtagadom.. Gábriell iggen jókis punci
-
george11
addikt
Első
-
Router
őstag
3
www.reballing.hu/forum
-
Olcsi
senior tag
Lenne egy ilyenem eladó, vagy cserélhető pci-e -s 256Mb-os kártyára!!!
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Hmm.
Vikcsi féle üzlet majdnem összejött, de 25perces várakozás biztos kevés volt a vonatállomás előtt.
-
***HG***
aktív tag
Ti is vágyakoztok erre a "hírességre"?
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D
-
vikcsi
senior tag
válasz alázógyík #47674 üzenetére
hmm...
írtam priviben, hogy hív fel, aki viszi a cuccot, mivel neki munkaideje van és csak szívességből teszi meg nekem, hogy elviszi.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
fero02
nagyúr
válasz alázógyík #47674 üzenetére
Nagy üzletember valóban.
Én anno lebeszéltem vele tutira egy Gigabyte 8600Gt-t, csak ugye a távolság miatt nem tudtam biztosra mondani, h mikor tudom átvenni. Erre egy kis idő után benyögi, h már x ezer ft-al drágább, mert így meg úgy...holott fix-re le volt zsírozva minden.
Köszönjük Emese.
Meg hát láthattad magad is, h God-ival is milyen sikeres biznisz lett a hangfalból.
***HG***: el vagy veszve koma! Ez a 73e km ez valós lenne? Gyanús kicsit...
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #47688 üzenetére
Nekem nincs olyan csoffadt testem, mint Neked ( ), így mivel nem volt rá szükségem nem használtam...
Amúgy meg szokásos kötözködés volt.
-
D@ni88
addikt
válasz God Vazzeg #47688 üzenetére
jah mert a p**södön kívül még a szemed is rámegy aztán nem látod a gondot csak érzed
[ Szerkesztve ]
-
vikcsi
senior tag
válasz fero02 #47679 üzenetére
Gyík: most megnéztem privit, amit neked írtam, és benne van, hogy csörögj rá, ha ott vagy. Tudtad, hogy nem én viszem, nem várhatom el mástól, hogy ott dekkoljon a hidegben, ha késel. Már mások is vettek át a sráctól cuccot és egy 10mp-es telefon még senkinek sem esett nehezére - főleg, ha várt volna már fél órája. Ha kell, akkor még ma is elmehetsz érte, vagy holnap, csak hívd fel, ha ott vagy.
Ha nem, akkor Vazzegnak áll a lehetőség, hogy elviheti.fero: egész életedben ezen fogsz siránkozni? bőgd már ki magad és maradj utána csendben, mert szánalmas vagy, hogy még mindig ezzel jössz. Még sosem üzleteltem veled, hogy raktam volna el több mint egy hónapig a kártyát, főleg ha közben drágultak az akkori árak?
Godival pedig üzlet nem volt kilátásban, kikerestem és egyszerűen kérdezett valamit. Nem nyálazom át az egész fórumot, ha nem ülök it x ideig, ha annyira lényeges lett volna neki, akkor biztos priviben megkeres, vagy csörög. Ráadásul semmi közöd hozzá.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
fero02
nagyúr
válasz vikcsi #47692 üzenetére
Látom azóta sem sikerült megértened, h akkor is mivel volt a bajom...de biztos nem is fogod. Leszarom a kártyád, volt még a tieden kívül kismilló darab. Itt a topikon belül találtam még azon a héten egy másikat...kösz bartuccAz volt számomra a felháborító, amit akkor eljátszottál.
Érdekes módon pl Gyík is elrakta nekem vagy (talán nem mondok keveset) 3 hónapig az Acer házat. Megígértem,h megveszem tőle, így is lett. És érdekes módon ő nem jött ilyen "közben drágultak az akkori árak" dumával. Igaz, h közben 3* annyiért el tudta volna adni kb 20 embernek, de mivel megígért valamit, így ahhoz tartotta magát. Én dettó.
Na többek között ez az, ami belőled hiányzik.
-
Chaser
legenda
Kellene nekem egy pci vga, minmd1 milyen csak működjön, 1-200ft vagy csoki kategóriás.
Van 2 ilyen kábel pakkom: 2 sata, 1 p-ata, 1 floppy, 1becsomagolva, GB laphoz voltak, 1k a 2 csomag._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest