Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
válasz God Vazzeg #47851 üzenetére
egy képet azért linkelhetsz majd
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Norb3rto
őstag
válasz God Vazzeg #47853 üzenetére
diszkrét privi is jöhet nem adom tovább
-
cirmiiii
tag
válasz God Vazzeg #47850 üzenetére
Goddi, holszeretnéd?
-
bartucc
addikt
válasz God Vazzeg #47867 üzenetére
A cicák harapni is tudnak
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Norb3rto
őstag
válasz God Vazzeg #47865 üzenetére
Ennek nagyon örülök!
(#47863) cirmiiii:ezt volt Cirmike utolsó karmolása
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #47867 üzenetére
Veled meg a mi a tosz lett? Nem voltál Te ilyen, cica...
-
cirmiiii
tag
válasz God Vazzeg #47871 üzenetére
jesszjesszjessz nagyon aranyos tudok ám lenni
DE kutyakérora nem megyek rögtön első randin...pedig őrülten kecsegtető az ajánlatod ..
Valmai meghitt parkocskában, egy pihepuha pléden szívesen dorombolnék... az öledben... -
God Vazzeg
veterán
válasz cirmiiii #47872 üzenetére
Én nagyon kedves kandúr vagyok inkább, sosenem támadós fajta. Az ölemben dorombolhatnál, megengedem, mert kedves cicus vagy. Plédes dorombolóst meghagyom nyárra, vagy másnak. Legjobb amúgy is a kandalló előtt dorombolni a puha szőnyegen, miközben cirógatom a hátad, finoman körömmel
Kint meg hagy tomboljon a hideg szél pff
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki kölcsön adni kipróbálásra egy sima ADSL2+-hoz való modemet? Mert a T-Home-os pirelli "all in one" elég sz@r, és ha a házi beválna akkor vennék egyet.
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz Jodanovich #47875 üzenetére
Naponta 2x újra kell inditani mert eldobja magát, ha az egyik gépen 80-90%-al jön a letöltés akkor a másik gépen totál el száll a net amíg kész nincs a letöltés meg ilyen apróságok.
i9 / 4080 / 32"
-
KTU
addikt
válasz pigatt #47874 üzenetére
nálam is 12h-tól szakadozik a T-s net, minden egyben cumó (ADSL2+ modem+Wlanrouter) bridge módban megy mint sima modem
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
alázógyík
addikt
Csak halkan megkérdezem. Annyi jó fej lakik itten ebben a totyikban. Mikor csapunk egy alljas, lerészegedő talit?
-
Jodanovich
senior tag
én most a ladánybenei úton lakom itt nekem t-home tripla csomagom van (iptv net telefon) itthon és semmi bajom vele sose szakad meg érdekes a te eseted... vacsiközbe sem volt a thomson os speedtouchal sem bajom wifi is ment orrbaszájba két gép is a router részről soha nem volt semmi baj sőt általában 2 laptop ment wifiről (és nem túloztam) z sem szakadt meg soha pedig aztán nálam megy a net éjjel nappal meg az utorrent ennek ellenére anyám símán wifizet szaggatás nélkül, én is sokat neteztem a konyhába és télleg nem volt bajom sose velük még...
Alázógyíkovics én benne vagyok
[ Szerkesztve ]
Life is Short... Ride Hard!!!
-
alázógyík
addikt
válasz Jodanovich #47881 üzenetére
Anyukámnak a Hunyadiban szintén iPTV-s T-Home-os móka van. Hát nem leányálom a szolgáltatás. Úgy hetente 1x mindeig elmegy/lefagy/összefoss@ magát.
Akkor már 3-an vagyunk, Router is jelentkezett, mint látom.
-
Jodanovich
senior tag
válasz alázógyík #47883 üzenetére
rohadjak meg apám egésznap a tv előtt ül most már 2 hónapja a szar idő miatt... és sose szólt még hogy basszak vele valamit mer szar volna (nem ért hozzá tehát még az se lehet, hogy fagyás lett volna és megcsinálja) nálam meg a gép megy egész nap utorrent el esküszöm semmi hiba nem volt még...
-
bartucc
addikt
Keresek minél erősebb PCI videokártyát...
Legjobb lenne vmi NVIDIA vagy ATI. Valakinek akad vmi?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
Kollégám most hívott....
A hitelkártyáját bevette a gép, a shell-es kártyája meg le lett tiltva....
Most elindulna Amsterdamból, haza.... 2 t-ával, tehát 500 kg túlsúllyal...van egy teli tankja meg egy 20 liter a kannában...
Szóval vagy kint kályház és megvárja a hétfőt amikor is újra aktiválják a kártyáit, vagy pedig addig megy ameddig bír, és kb 500 km után a hidegben fekve várja meg a felmentést...
Ezt most csak azért írom le , mert a héten csak ketten mentünk, én kaptam volna ezt az utat, de múltkor a srác helyettem ment szopatósra az akkor még törött autóval, de mondom gavallér leszek úgy mint te múltkor, és átpasszoltam..
Így én mentem a szopatós kört feleannyi pénzért, .... de mint most kiderült, Ő nagyobbat cumizik...
Mondjuk én is úgy jöttem haza h Bécs elött h már csak ~30 literem volt.
(kiegészítés, ha egy letiltódik letiltja a többit is...)Egyszer akartam a jót/szívességet viszonozni erre tessék...
Veszélyes ám ez a szakma is....
Egyébként h miért lettek letiltva a kártyák azt senki nem tudja.... pedig pénz van sz@rásig.
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Router
őstag
-
cirmiiii
tag
válasz God Vazzeg #47873 üzenetére
Goddi, kandallót eddig nem említettél..ígyegészen más a felállás óóó , egyilyen finom körömmel cirolgatásnak, nehezen tudnék nem ellenállni
-
Jodanovich
senior tag
kerítsetek már nekem 21" 22" es crt monitort normális fasza állapotút! ne 100 éves t amire külön kell a szineket rádugni
-
pigatt
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest