Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hát azért ezzel kicsit vitatkoznék.
Szerintem a ponyvás az alja. Picivel kevésbé tróger munka a hűtős, konténeres, autós, aztán a silót mondják, hogy kicsit elitebb réteg.
Aztán azért elmehetsz túlméretesre is, simán csak prosztónak, meg olyanra, ami már tényleg elől hátul kísérő autós. Szerintem az a teteje, és azért már jól is fizetnek, meg hoznak-visznek szállodáznak.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
KAMELOT
titán
Milyen mosópor 10k?
Ja hát neg lehet köszönni a Vikikének.Tüzi: 3200km az 5 nap vezetés. Este 6-kor indulj és éjjel vezess, úgy szépen tudsz haladni.
2x 10ó 1600km
2x 9ó 1400km
1x Xó ami marad.HoTaZo: Ez a kaja nem nekem van Meg csak vizet iszom!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
veterán
Azt nem tudom, hogy a dobfékre hogyan oldják meg a menetstabit/abs-t?
Két dobfékes autóval volt dolgom eddigi mindkettő befagyott a télen :D
Jó, a volvomon is a rögzítőfék az dob volt, de az üzemi az tárcsa. Szóval amolyan hibrid, de annál jobbat még nem csináltak szerintem. Mármint megoldásnál.
Amúgy ez az egész csak a fillérbaszásról szól, nem kell hátra vinni fékcsövet, munkahengert, féknyerget, stb.
Ennyi.
Ha egy autón tudnak fogni 3000 forintot ezzel, akkor meg fogják fogni. Ezért hagyták el már a géptető kitámasztót, szigetelést, stb .
Nevetséges, hogy egyre drágábbak az autók, de egyre szarabb, igénytelenebb, néha már egyenesen szarrágósan fosabb megoldások vannak rajtuk...どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Kérdésemet most a topikot csendesen olvasó fuvarszervező, diszpécser, speditőr, Timo lovagokhoz intézem : Ti, hogy oldjátok meg, intézitek, kezelték, ha egy jó áron lévő (ADR -es) fuvarnál a felrakónál derül ki, hogy a megbízásában szereplő részletek nem fedik teljesen a valóságot? S, a sofőr kijelenti, hogy ezt így nem hajlandó felrakni, elvinni, mert nem vállalja se magának se a cégnek a több száz, esetleg ezer €urós büntetést.Szerk: Bocs', új hozzászólásnak akartam.
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Somatom
veterán
A DAF -ban ez úgy van, hogy a vészfékasszisztens gondol egyet, aktiválja magát, aztán vagy belém jönnek hátulról, vagy nem. Pl. balos ívben, jobbról mellettem levő sávban lassító járműre nagyon szeret teljesen fölöslegesen ráfékezni.
A piros lámpának nemtom mi értelme lenne. Figyelmeztetés, hogy kapaszkodjak meg a kormányban, mert ha kell, ha nem, satu következik?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Nem látod a képen? Jager, vagy Jagdstolz. Az van rájuk írva, hogy gyógynövényeket is tartalmaznak.
Közben elkészült a tízórai:
10:39: A kezdetek. 400gr csibecici, vmi kínai trutymó, fűszerek, rizs. Az otthonról hozott, előre dinsztelt vöröshagyma sajnos lemaradt a képről.
10:57: A kész kaja. Mosogatnivaló: 1db. serpenyő, 1db. kanál.
Na, ennyit a külön rizsfőzésről.
Az uzsonna Serrano sonkás szendvics lesz Boursin sajttal és paradicsommal. A vacsora pedig otthonról hozott Chilli con Carne. Holnap a reggeli kimarad, az ebéd viszont frissen sült sertés csülök lesz.
Zabpehely? F@szom zabpehely.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
-
HoTaZo
addikt
Bocs, ok az eleje kaotikus.
A lényeg, hogy habár kellene, de a biztosítók nem tájékoztatnak, s kifizetni még kevésbé akarják az amúgy járó Értékcsökkenési kártérítést.
Erre csinált a srác egy céget, miután volt egy ilyen esete.Sokára, de csak eljutnak a lényeghez, amit elég alaposan kiveséznek.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Qtya123
őstag
Ez olyan, mint amikor mondom a "villanyautót otthon kell tölteni" okosoknak, hogy oké, de akkor a több millió lakásban lakó ember autója hogyan tölti fel magát.
Válasz: mindegyik parkolóhelyre az utcán lesz kivezetve egy töltőpont... És ők ezt komolyan elhiszik, hogy 5-10 éven belül megvalósul.
Mikor még odáig sem jutunk el, hogy kátyúmentes úthálózat. Vagy felhőszakadás esetén ne ússzon Budapest és más városok egyes utcái térdig vízben. Arról nem is beszélve, hogy a lakótelepek ugyan az, mint a kamionos parkoló. Van X darab hely a többi meg ott áll, ahol tud. Járda mellett, útkanyarulatban, füvön, mindenhol.De mikor ezt felvetem, akkor én vagyok a rugalmatlan korlátolt gondolkodású, meg jön az ultimate érvelés, hogy a lovaskocsi idején sem gondolták, hogy egyszer mindenki autóval jár.
-
veterán
Tomi expert, 3 napja frissítettem hazai neten. Tök gyári, legál cucc.
Pont számoltam, hogy marad a cégig, parkolással, szerpentinnel, mindennel 5 perc vezetésem a 10esből. Volt 17 perc fórom, mondom minden fasza, cégnél parkoló, zsír.
"Exit ahead" 2kmerrel előtte mondja.
Mondom, okés.
"After 800 metres, take the exit."
Mondom oké... okééé... De... Bazmeg nincs exit itt!
Nézem, nincs. Mondom wtf. Gyorsan navi, térkép, nagyít, anyámkínja, gyorsan újratervezés manuálisan, fel vissza balra jobbra, az 127km, 2.20 perc.
Vezetési idő, 2.19... tolom neki, nagyrészt 60al számolt a navi, így meg is lett volna, de kikaptam egy idióta gyökér szlovén majmot, 2*1 sávon végig, lakott területen 40, kívül néha megkarcolta a 60at, de inkább 55
Szóval maradt 11 percem 15kmre a cégtől... itt állok 0 világításos szarban az "út" mellett, két falu között Schwarzwald közepén. Remekül fogok aludni. Mondjuk lehetne rosszabb valahol Párizs meg calais között...
Fákk...どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
Sehol nincs már lehetőség jelezni. Portugáliától lengyelekeig, olaszoktól dánokig direkt nézem, és sehol.
Ez a 9.16.-ai frissítéssel jött ki.
A koordi meg kifejezetten idegesít, van még 2 hónap gari, ha nem jutok vele semmire, visszaküldöm. Sok a világvége címem ahova koordit adnak.
Mondjuk ez érdekes, mert egyik héten még volt, következő hét hétfőn meg jött a koordi, mondom beütöm, és keresem, de semmi... ez még a peccs előtt tűnt el inkább...
Ma reseteltem, de ez sem oldotta meg.
Ez így nem ér ennyit. Kijelző jó, nem akad, nem gondolkodik, pikk pakk megy minden, csak hát egyrészt a térkép szar benne, másrészt reggelre tízből ötször elfelejti az útvonalat
Az meg külön k.rva idegesítő, hogy nem tudsz új célállomást beadni. Tehát van egy 3 lerakós nap, de a végére bejön egy negyedik, akkor nem tudod a sor végére rakni mint az iGOban[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
HoTaZo
addikt
Brutál nagyot tévedsz!
Qtya123 : Csaló! De még így se talált!
Tüzi : Akkor lesd meg lejjebb! Még szerelmes is leszel!
Azt bírom benne, hogy ügyes, talpraesett, saját vállalkozást visz (10 éve burkoló), ennek ellenére van benne még nem kevés gyerekesség és nincs elszállva magától,, sőt!
De tudja, hogy jól néz ki, s ha felkérik (s gondolom még is fizetik) azt is bevállalja.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
Nem tudok ragadva aludni
Nyilván nyáron vagy jó időben megoldja az ember, de volt 3 fok, és köd.
Ez vanNem. Fizetős kp.
De valami orosz néni volt a dijszedő arra emlékszem.
Vagy a 7es vagy a 81es, német, és fentről jöttem lefele.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest