Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Aktiviti
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Igen, a size() tényleg nem "javasolt" sztringnél, hanem a length(), csak, hogy mikor melyiket használjam, ezt még szoknom kell.
each és map-en gondolkoztam, hogy melyik, valahol sejtettem, hogy az each csak végig megy rajta. De most már tudom, hogy akkor a map kapja vissza.Ezt az var options = $('#projectlist option');-nél az attr-osat láttam neten. Ezt onnan szedtem.
Egyébként az onkeyup()-ot, hogy törölni kellett, az nekem egy kicsit furcsa, mert kipróbáltam, hogy egy másik input text-ben is megjelenítem a tartalmat, amit az első input text-be gépelek be... és megjelent. Én ezért mertem alkalmazni az onclick=onkeyup-ot
.De így is jó, ahogy mutattad.
Amúgy ez a logolás tetszett, meg a jsField is. ahogy itt lehet próbálgatni
. Új ablakot adott a jquery-s programozói világomba. 
Meg a végén megkaphatom a linket?
Közben én is nézem. Érdekel, ezt a tömbök kiíratását te hogyan csináltad, tanulni akarok belőle. Ez a log is tetszett amúgy.array-like objektumról - igen, sejtem. Java alapján jött elő belőlem, de hmm... Majd a foreach-es property-ről tudnál nekem oldalt ajánlani?
Ami kitárgyalja ezt a témát. Érdekel.
Sejtem valahogy, mert a Java-ban is van a "primitív tömb - a C nyelvből" és van az ArrayList, ami generikus és foreach-el bejárható.
De ez a property kezelés az számomra furcsa, és a gondolkodásom miatt lehet sokszor használnám... -
Most itt tartok, a helyzet az, hogy a for (var index in options) nem jó, mert nem tényleges arrayről van szó, hanem array-like objektumról. A foreach struktúra minden extra property-t visszaad, így pl. az index nem csak szám, hanem "length" string is lehet.
Erre van több megoldás, pl. a hasOwnProperty függvény, vagy a $.makeArray(), a .toArray(), vagy átállni normális for ciklusra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- Bittorrent topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Python programozás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.