- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"de buttonnál én inkább onclick-el beírnám direktben mindnél, hogy mit indítson, mert minek terhelni vele a felhasználó gépét betöltés után"
A terhelés nem igazán érv ebben az esetben, az onclick attribútum használata meg csúnya, szemantikai keveredést jelent. Bár ez is felfogható egyfajta hitkérdésként, de szerintem tényleg nem szép keverni a kódot. Pl. az már eleve nem szép megoldás, ha a PHP-kódba (template-fájlba) is bele kell túrni ahhoz, hogy átírd mondjuk az onclick-attribútumba beleírt JavaScript-függvény nevét.
Meg mondjuk rengeteg legenerált elemnél rengeteg plusz karaktert is bele kell generálni az adott elemekbe szerveroldalon, a külső JS-fájlban tárolt eseménykezelőt meg cache-ből is előkotorhatja a böngésző.
========
(#1010) Soak : na, hogyhogy mégis visszatértél a qtipre?
style: 'ui-tooltip-light ui-tooltip-rounded ui-tooltip-dialogue'
De azért kevered a jQuery UI Dialoggal is...? -
Soak
veterán
Közben foglalkoztam vele kicsit komolyabban és elég kézen fekvő volt, hogy .classneve , de kösznöm mindenesetre. Nem hinném, hogy ez annyira hazavágja a gépüket, nagyon kevés olyan dolog van az oldalon amit a felhasználó futtat.
Cathfaern : Egyelőre azért mert foglamam sincs hogyan kell ...
.. Ezt megtaláltam és jónak tűnt, sok minden más is van a qtip-ben ezért kézenfekvőnek gondoltam, ha innen használom a dialogot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest