Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz noiq_nolife #38336 üzenetére
Szerintem a havi 1:1 tök oké. 1 hónap alatt bőven összegyűlik annyi téma egy normális alkotó munkakörben, amit érdemes átbeszélni. Főleg, ha a főnököd közvetlenül nem vesz részt a munkádban.
-
Egon
nagyúr
A hónap (nálunk igazából negyedév és év) dolgozója program valóban lehet kontraproduktív, főleg ha rosszul csinálják. Nálunk nem a management választja meg ezeket.
A "gyakori" 1-1-eket pedig nem úgy kell elképzelni, hogy ezen valamiféle erőltetett jópofizás folyik - úgy látszik, nem voltak eddig normális főnökeid. Ha nincs semmi olyan téma, amit érdemes lenne átbeszélni, akkor 2 perc alatt rövidre zárjuk az ilyen egyeztetéseket."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Madwe
nagyúr
gyakori 1:1 - szerintem ezt lehet normálisan is, nekem 2 hetente van s örülök neki - pedig a napi standupokon is találkozunk, de ott más a scope.
úgy indul, h megkérdezik minden ok e, s ha igen utána ha nincs neki se témája, akkor ennyi volt, 2-3 perc mindenki életéből. ha van témám, vagy neki témája, vagy olyan org stb change volt, ha nem tetszett egy projektem, vagy ha nagyon is, s így képbe kerül jobban milyen taskokat aggassanak inkább rám... ha valami visszajelzést kaptam más tagoktól, vagy szimplán ha csak szabadságon voltam s kitárgyaljuk hogy telt, azoknak mind ez a helye.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Metal topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs