- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Grimgor
csendes tag
válasz
zsiga667 #742 üzenetére
Hali!Nem vitázni akarok de egy kisvárosban is meg lehet tanúlni vezetni!Tudom,hogy pest az más de én találkoztam olyan pestivel aki a város vége táblánál kiszált és átadta a volánt mert ő nem mer közlekedni a hatoson!
Én kamionozok egy pesti haver jött ki velem Párizsba és a víz leverte pedig nem ő vezetett! Párizs körgyűrű 240km!!!!!!Párizs belső körforgalom hét vagy kilenc sáv attol függ hogy mész bele!TEHÁT AZÉRT MERT VALAKI VIDÉKI MÉG TUDD VEZETNI!Igaz a vidékiek elöször megszeppenek a nagy forgalomtól!Meg térkép az ölben és fogalmuk sincs hol a francba vannak! Elöször én is így voltam de ennek már 10 éve!
-
tildy
nagyúr
válasz
zsiga667 #742 üzenetére
Nem igazán szeretem a pesti forgalmat, meg ezt a kőbunkóságot ami itt megy. Olyannyire nem , hogy akárhányszor - >mégha gyalog is közlekedem, vagy párom mellett ülök és leskelődöma kcosiban, odaszólok nekik magamban, mivan bammeg, hogy kaptál te jogsit ha még indexelni se tudsz.(felhúzni nem hózom fel magam rajta, egyszerűen csak nem értem, hogy kaphatnak iylen emberek jogosítványt .. Sok esetben közveszélyesek....
Szal majd meglátjuk, de egyelőre úgy gondolom, lehetőség szerint ki fogom tenni szlalomozáskor(bár szvsz ilyet nem fogok csinálni.) is az indexet.
Egyébként tényleg majd meglátjuk, de ... Na midnegy. Utálom ezt a rohanós pesti vezetési morált. Utálom. Nekem nyugi kellNem pedig barmok.
Feise : részletek jöhetnek mailbenegyébként én is így hallottam, hogy könnyű, ja
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest