Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
kár, hoyg nem tudom a patkány görögöjével állitgatni a hangerőt.
tudom ez nem nagyon dolog, de nagyon hozzá szoktam a winamp-nál.,:)
-
addikt
OFF
Én sem nagyon bírom követni, beszélek vagy tíz fórumba..
ON
JETAUDIO! JETAUDIO! JETAUDIO! JETAUDIO! JETAUDIO! JETAUDIO! JETAUDIO! JETAUDIO! JETAUDIO! JETAUDIO! JETAUDIO! JETAUDIO!
UI: OH be szép diszítősor⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
somé
őstag
A lényeg,a JET egy minőségi program,valószínű a topic hatására sokan megkedvelik,ahogy én is...
Tech-No-Logical World.
-
-
AceTom
aktív tag
Tényleg ti milyen hangfalon ''nyomjátok''?
-
addikt
2x 400W-os Technics +Technics erősítő..
de van egy Genius 4.1-es hagszórórendszerem
Talalóóóóóóós kérédés: Melyik szóól jobban:??⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
vicces
addikt
nem akarok nagyon hülyének tünni, de nálem ilyen nincsen. hot key-t be lehet állitani, és annyi.
én 6. akárhanyas verziot használom.
..
amugy ez van az about-ba:
MPEG Layer-3 audio compression technology licensed by
Fraunhofer IIS and THOMPSON multimedia.
(http://www.iis.fhg.de/amm):)
-
crab
senior tag
én a 6.0.2.4312 basic verzióról beszélek és nekem ott van a preference ''kezdőlapon'', ezenkívül rengetek más is. screen shot jön.
itt is van:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
quinlan
tag
Nos...Az EAX effektek elérhetőek a Surround Mixerben is, és a PlayCenter programtól függetlenül használhatóak. A foobar2000 egy remek 16 bites mp3 dekóder és nem több. Kezelőfelületét tekintve kb mint a Total Commander beépített nézőkéje. A jetAudiót egy jó minőségű fejhallgatóval érdemes összehasonlítani a többi lejátszóval, akkor érződik igazán a különbség. A zene dinamikája érezhetően jobb, a magasak és a mélyek tisztábbak. A BBE ViVA effekt pedig egyszerűen fantasztikus egy 5.1 rendszernél.
Más: nem gondoljátok hogy nem kéne hasonlítgatni a jetAudiót a Winamphoz, a Playcenterhez, vagy a foobar2000-hez? a jetAudioó más kategória, egy komplett otthoni szórakoztatórendszer. Funckióit tekintve messze a fentebb említett társainál:
Bővebben: linkKXProject + FB2K /low latency ASIO /48000Hz SR + Fully Modded Genius HT-7.1 (4 rear units)
-
addikt
Esteleg tudnál ajánlaní vmi mást hogy mihez hasonlítsuk akkor??
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
quinlan
tag
Bár nekem még mindig a jetAudió tűnik a legjobbnak. Hihetetlen milyen jó volt újra végighallgatni a régi Guns N' Roses albumjaimat a hosszú Winampos időszak után...
KXProject + FB2K /low latency ASIO /48000Hz SR + Fully Modded Genius HT-7.1 (4 rear units)
-
vicces
addikt
akkor ez itt a bibi.
..
azt is irjátok le, hoyg ki milyen hangkártyával hallagt zenét.
ne csak a wattokat.
jah, nekem nem tudnátok segiteni, hogy kb mennyit megy az erősitöm, ha a tápja max 400 wattot vesz fel a 220-as zsinor melletti kis cimke szerint? nincs az erősitőben semmi csicsa. egy táp /tarfo freatz.../
előfok, bemenetválasztó mechanikus kapcsolok, meg a végfok. /bd249c, bd250c tranyokkal, ha jol emlékszem /
jah, és már nem mai darab.
tehát 2x ? wattos ?:)
-
quinlan
tag
Erre hagy ne válaszoljak, ok? Sajnálatra nincs szükségem, az MPEG-Layer 3 (mp3) veszteséges kódolást használ, ergó nálam alapból megbukott a teszten.
Magát a tesztet természetesen Audio CD-vel csináltam.KXProject + FB2K /low latency ASIO /48000Hz SR + Fully Modded Genius HT-7.1 (4 rear units)
-
quinlan
tag
Sehonnan. Valóban fizetős, ezért már össze sem kellett volna hasonlítanom a jetAudióval. Ahogy már a bemutatóban is írtam, ennek nincs párja. Ennyi szolgáltatást egy ingyenes eszközben nem kapsz máshol.
KXProject + FB2K /low latency ASIO /48000Hz SR + Fully Modded Genius HT-7.1 (4 rear units)
-
addikt
dc++ most töltöm le..
Hoppá... 650 Mb??? kicsit sok..
[Szerkesztve]⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
quinlan
tag
Én hallom a különbséget. És szerintem sokan mások is.
Miféle pluginokról beszélsz? Néhány effekt nem elérhető csak a Plusban, és mellette ottvan még a rengeteg egyéb szolgáltatás, pl csinálhatsz rádiót, vagy 20 sávon állítgathatod a hangszínszabályozót etc.KXProject + FB2K /low latency ASIO /48000Hz SR + Fully Modded Genius HT-7.1 (4 rear units)
-
vicces
addikt
műszerrel. ez elég szarul hangzik. azért telesitményt szerintem nem csak 1 müszerel mérünk. /freki generátor+szkóp/
de lehet, hoyg kb jó az érték. én a saját cuccomat olyan 2x100 watt körüliretippelem. még anno amikor középiskolába jártam, nem volt kedvem bevinni suliba, most meg már nincs hova vinni.
gonhdolom akkor jo nagy batár állat hangfalaid vannak, hozzá?
mellesleg nem emlékszik valaki arra, hogy az
a osztályú illetve az ab osztályú munkapontban müködö erősitök hatásfoka általában mennyi? az egyiknek 50%, csak nem tudom, hogy melyik az.
[Szerkesztve]:)
-
vicces
addikt
aranyos lehet
nekem 2 190 wattos pioneer van, de mágnes hiányában kétlem, hogy kibirnak annyit. de nekem ez is elég. 3-asnál felljebb ugyse nagyon lehet nyomni a hangerőt.
a multkor 5-ös hangerőn hallagattam a zenét, és kb 1 fél óra után már fájt a fejem, meg zugtak a füleim:)
-
Cathfaern
nagyúr
Nos igen, a foobar2000 még a 1.0-s verziót sem érte el...mégis jobb mint a Winamp10 Komolyra fordítva a szót: kipróbáltam ezt a Jetaudiót, az eddigi etalonnal (foobar) összehasonlítva. Már első hallásra is feltűnt, hogy valami furcsa a JetA-nál, de bele tellett egy pár percbe, míg rájöttem mi az: a JA-nál a ''flat'' equalizer beállítás nem lapos. Basszus túl erős, s a többi hangtartomány a háttérbe szorul, ráadásul kicsit olyan benyomásom volt, mint homályos lenne a zene (egy kis szineztéziával megfejelve ).
Aki írta, hogy a foobar rosszul szól: ugye output-nál kernel streaming volt beállítva? Ha nem, akkor tessék úgy is kipróbálni (bár az alapbeállítással is jobb, mint bármi más, egyetlen egy lejátszó, az XMMS veszi fel csak vele a versenyt).Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
blash
tag
quinlan irta:
''A foobar2000 egy remek 16 bites mp3 dekóder és nem több. Kezelőfelületét tekintve kb mint a Total Commander beépített nézőkéje.''
ahham, persze...
http://pelit.koillismaa.fi/fb2k/index.php ---> Bővebben: link
Gems string OSD-vel: Bővebben: link
quinlan irta:
''Más: nem gondoljátok hogy nem kéne hasonlítgatni a jetAudiót a Winamphoz, a Playcenterhez, vagy a foobar2000-hez? a jetAudioó más kategória, egy komplett otthoni szórakoztatórendszer. Funckióit tekintve messze a fentebb említett társainál''
ehhh....
[Szerkesztve] -
somé
őstag
Az ilyen (relatíve)nagy teljesítménynek éppen az a lényege,hogy kis hangerőn is megvan a dinamika,szóval ''kijönnek'' a hangok.Persze néha én is odadörrentek....,a játékok alatt el sem tudnék képzelni olyan kis pc hangszórót,soha nem is volt...
[Szerkesztve]Tech-No-Logical World.
-
quinlan
tag
''ahham, persze...''
Szerintem messze van ez még a ''szép'' kategóriától...
''ehhh.... ''
a foobar2000-ben hol találsz annyi funckiót, mint a jetben? Keres dalszövegek után és képes Karaoke módban megjeleníteni? Tudsz vele Audio CD-t írni? Tudsz vele grabbelni? Tudsz vele videót nézni? 5.1 hangrendszernél szét tudod vele kevertetni a hangot az _összes_ csatornára? Reverb, Wide, X-Bass, Flange, Reverse Flange, Robot, BBE MP, BBE ViVA effektek? Automatikus hangerőkiegyenlítés? Tudsz vele saját internetes rádiót csinálni?
És ami a legfontosabb: 32 bites hangkártyákat támogatja?
A foobar2000 nem más mint egy valóban remek minőségű audioplayer. És nem több. (Megjegyzem jómagam is kipróbáltam egy viszonylag jó minőségű fülessel a promiens lejátszókat, és nekem még mindig a jet tűnik a legtisztábbnak)KXProject + FB2K /low latency ASIO /48000Hz SR + Fully Modded Genius HT-7.1 (4 rear units)
-
AceTom
aktív tag
Hi, na megint hallgattam a jeten, de nekem az egy túlzásnak tűnik. Sztem jobb más programot használni a videózásra, és a zenehallgatásra. Ez egy jó program, de valahogy túl nagynak tűnik, olyan.. barátságtalan
OFF
32bites hangkártya: Ilyen van egyáltalán???
Nekem ugye SB Live!-om van, úgy tudom ez 16bit. Lehet ezért nem hallok különbséget? -
quinlan
tag
Ezer féle SB Live! van..Milyen processzor van rajta? ha EMU10K1, akkor támogatja. (Egyébként egyszerűen tesztelheted: jetAudióban bepipálod a 32 bit outputot, és ha szól a zene, akkor támogatja, ha nem akkor meg nem ;)
-
shev7
veterán
Hát nekem nem jött be. Felraktam meghallgattam, nem éreztem, hogy annyival szebb lenne a hangzása a Winamp-nál mint amennyivel több prociidőt fogyaszt. Nálam a Winamp 1%on van a Jet 8-9
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Cathfaern
nagyúr
Persze, lehetne szebb is. De minek? Úgysem azt nézem.
Dalszövegek után nem keres.
CD írás: tud CD-t írni.
Grabbelés: EAC mindenek felett
videó nézés: .mkv (matroska vagy vmi ilyesmi) támogatva van
5.1-es hangrendszer: ezt nem tudom, mivel nincs 5.1-es hangrendszerem
Effektek: ki érdekelnek? Én azt akarom hallani, amit az szám írája akar hallatni velem (btw. foobar-van is vannak)
Automatikus hangerőkiegyenlítést tud
internetrádió: gyanítom, hogy vannak programok, amik sokkal alkalmasabbak erre a célra.
32 bites hangkártyát támogatja: igen
Ellenben tud-e a jet ilyeneket:
Át tudod e szabni a számcím/előadő kiírási rendszert a te kedvedre?
Át tudod e szabni a kinézetét? (most nem skinek-ek letöltésére gondolok)
Képes-e a CD sebesség limitálására audio CD olvasásakor?
Képes-e a hangkiegyenlítés beállítására albumonként?
Képes-e ID3 infót leszedni a netről mp3-akhoz? (azaz nem grabbeléskor!)Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
quinlan
tag
válasz Cathfaern #149 üzenetére
-igen át, beállíthatsz programozott lejátszást is, mint egy HI-FI -nél
-igen, sőt itt beállíthatod, a bar mode-ot, és akkor csak egy csíkot foglal el
-igen, de nem csak Audio CD-nél, hanem bármilyen médiafájlnál (még videónál is).
-albumonként nem, egyébként igen
-természetesen
És most engem érdekelne, hogy a foobar2000 tud-e ilyeneket:
-A hangmagasság növelése, csökkentése bármilyen médiatípusnál (pitch);
-Tempó növelése csökkentése bármilyen médiatípusnál;
-Albumkezelő rendszere képes érzékelni a törölt, vagy hozzáadott fájlokat, és aszerint automatikusan alakítani a lejátszási listát;
-Van benne Timer, azaz be lehet benne állítani, hogy meghatározott időben leállítsa a lejátszást/kikapcsolja a gépet stb. (te állíthatod be);
-Ha laptopon akarod használni, leállítja a lejátszást alacson akkumulátor-feszültség esetén;
-Van benne 20 sávos grafikus hangszínszabályozó
-Van saját internetes adatbázisa a médiafájlokról (nem fájlinformációkról beszélek, hanem az együttes történetéről, háttérinformációkról, megjelent albumokrol stb stb.)
-Van OSD menüje
-Automatikus programfrissítés
Azt hiszem a vitát itt le is zárhatjuk.
[Szerkesztve]KXProject + FB2K /low latency ASIO /48000Hz SR + Fully Modded Genius HT-7.1 (4 rear units)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest