Hirdetés
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Ja én azt hittem, hogy ki irja ha valakinek van meghívója.Ez a meghívás nem ugy megy, hogy megadja akinek van egy az én mél címemet, és akkor kapok egy linket amire kattintva be tudom magam reggelni?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként van egy két előjegyzésem meghívóra, de az illetőknek nincsen még meghívójuk, szóval csak akkor kaphatok, ha nekik is lesz.De ha valaki volna olyan rendes és kisegítene eggyel, akkor nagyon hálás lennék.Mert még ki tudja meddig kell várnom, addig, hogy mindenki kapjon legalább eggyet.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
aXXon
őstag
válasz Jégkokó #1206 üzenetére
az uj feltetel, hogy csak az regisztralhat, aki megtanul helyesen irni, a regisztracional csinalni kell egy helyesiras tesztet, ugyhogy gyurjal ra
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
barnam_
nagyúr
Üdv mindenkinek!
Ha valakinek van meghívója, legyen olyan kedves hívjon meg az adataimnál található e-mail címmel!
Előre is köszi! -
_Volkovy_
nagyúr
gyerekek ez halálosan komoly..
csomó olyan embert találtam, akiknek a 70%-áról nem is feltételeztem, hogy tisztában van az internet létezésével.
őrület. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz Motion_Blur #1210 üzenetére
jókat nosztalgiázom, sorra találom meg a régi gimis ismerősöket.
-
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Motion_Blur #1212 üzenetére
-
musclemuseum
aktív tag
válasz Motion_Blur #1210 üzenetére
Nővéremnek pár hete én csináltam mail fiókot, iwiw lapot, és kapcsoltam neki a gépet...
De már magától is be tudja, fejlődik, örülPeople always talk about the weather...
-
MarKoo
addikt
Hálás lennék, ha valaki meghívna (aki szeret is ). Az előző meghívómat egy format során elkevertem.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
lesaux
veterán
Nem tudom, melyik ididóta csinálta
[link] -
lesaux
veterán
válasz Motion_Blur #1221 üzenetére
Mert oda jártam iskolába, és visszaigazoltam a kapcsolatot.
Egyébként nem tudom. -
Jégkokó
veterán
Én nem nagyon értem, hogy mi értelme , hogy egy suli fenntlegyen az iwiw en.Mert semmi érdemleges infó nem volt ott a suliról.Meg egyébbként is aki oda jár vagy járt az be tudja irni az adatlapjába a suli nevét.Vagy talán tévedek?
-
Csilli70
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudna nekem segíteni?Szeretnék valahogyan feljutni az IWIW-re!
De mostanában állítólag annyira telített hogy nem lehet meghívót küldeni!
Vagylehet hogy senki sem ismer???
Email:gyenge_csilla@freemail.hu
Köszönet!Csilla -
Jégkokó
veterán
válasz mahatma #1233 üzenetére
Ha lennél olyan rendes, akkor nekem is adhatnád.Bár ma jól el lett cseszve a napom, elhagytam a pénztárcám, és fél percel később már nem találtam meg, pedig nem emlékszem rá, hogy valaki is lett volna mögöttem.
-
barnam_
nagyúr
Még mindig várok egy meghívóra, aki tud lécci hívjon meg!
thx -
Louies
aktív tag
ha valaki küldene1 meghívot +köszöném...
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
Van 1 ötltem, de már lehet nem nagy szám..
Ha valaki meghívna engem akkor én meghívnék mást és igy tovább.... összeszednénk a prohardvereseket csak valakinek elkellene kezdeni, hogy egy olyan embert hívjon meg akkinek még nincs.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Newyorker
addikt
Valaki tudja, h mikor lehet megint majd szabadon regelni?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Jégkokó
veterán
Én már szerencsére tegnao óta tag vagyok, és van 5 ismerősöm, de azokat tényleg ismerem.Kivéve azt akitől a meghívót kaptam
-
Csilli70
csendes tag
Sziasztok!
Sírok!Senki nem küld nekem meghívót!Léci.léci,léci!!
Hálás lennék!
Csilla -
musclemuseum
aktív tag
Na meg azt az idiótaságot, hogy valaki szpésszel, vagy mindenféle krikszkrakszokkal kezdi a vezetéknevét, csak hogy ő legyen elől az ismerősöknél...
People always talk about the weather...
Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest