Hirdetés
Aktív témák
-
XSiGma
aktív tag
jelenleg a myvip is eléggé lassú,mondjuk az iwiw is a délutáni órákban volt a leglassabb
(amikor még ment )
[Szerkesztve] -
bandingman
tag
válasz Motion_Blur #1950 üzenetére
Most már biztos hogy nem a vas a gond ami alatta van! Alkalmatlanok az üzemeltetők! De ezt csak lehet hogy a düh mondatja velem!
Nekem 8x8 az 64!:)Hattrick Team & ID: Sörmeccs 578759( www.hattrick.org)
-
Ildika
tag
Ez jól behalt
''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
Kobe
veterán
őszintén szólva, már lassan azon vagyok hogy kiregisztrálok...egyszeruen nem éri meg benn lenni ha az esetek eláben használhatatlan a rendszer....sztem röhej hogy ennyi idő alatt nem tudják rendbetenni, ha annyi zsé van a dologban mint amennyit mondtak róla, mér nem sikerül normálisan fejleszteni ? már ott tarok h üzengetek jobbra balra, ha akarnak valamit ismerősök mailen küldjék mert így a büdös életbe nem lesz semmi belőle....mondjuk ezt a dühöt csak a msotani hosszabb leállás hozta ki belőlem de elég funny hogy egy non stop server/oldal beatrice feelingel mükszik (8óra munka 8 óra pihenés)
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
Üdv Mindenkinek!
Ismeri valaki az iWiW-en reklamhang-ot?
Aki ismeri őt, vagy tud róla bármit is,legyen szíves dobjon meg egy priváttal. Nagyon fontos!
Köszönöm -
Kobe
veterán
ööö nem tudom ezen nagyon mit lehet elszámolni, sztem számítani lehetett rá hogy felkapott lesz hiszen elég jó ötlet, de ugye utólag könnyű dumálni....de lassan énis megkérdőjelezem a szakértelmüket, sztem ez a hetente min 2 napot nem megy akció nem emgoldható és nem fenntartható, sztem egy folyamatos éjszakai frissítés kifizetődőbb volna, pl éjszakánként 2től 6 ig karbantartani amikor a kutya nem néz rá, akkor nem esne ki egy héten több csúcsidőszak, ami ugye a reklámból befolyt pízeknek sem válik előnyére
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Ennyire szánalmas dolgot [link]''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
Motion_Blur
félisten
Hát igen, van pár sokeszű csitri, aki 20 képpel (az összesen az ikrek) és 500 ''ismerőssel'' próbálja magával/magáról elhitetni, hogy nem is olyan szőke
A kitöltött mezőkben természetesen az angol szavak dominálnak, mert a magyar nyelv már vérciki.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
BLiNk3r
senior tag
válasz Motion_Blur #1969 üzenetére
...és a születési NÉV-nél is a születési ÉV figyel...
-
ALI_G
veterán
[link]
UPDATE(2006.04.24.):
Sajnos nem problémamentes az átállás. Holnap (kedd) reggelre ígérjük most, hogy ha máshogy nem, a régi gépre visszaállva újra megnyitjuk az iWiW-et.
Nem mentegetőznénk, viszont köszönjük a türelmet.
ehhh
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Mellékesen szeretném megjegyezni, hogy vaj miért is lehett lassú az iwiw, egy átlagos oldalhoz képest. Kikerestem egy kis adatot. A számok valóban meghökkentőek, nemcsak azoknak akik szoktak szerverekkel foglalkozni, hanem egy laikusnak is (PH!-n van laikus? ).
Íme egy 2006.02.13-ai adat, tehát nem is oly friss (nem találtam újabbat, de ez is szemlélteti), de a célnak megfelel:
18m PI és 279e egyedi látogató (tudomásom szerint a rekord 19,5m PI volt.)
Tehát 18 millió oldal letöltés naponta, és 279 ezren nézték meg az oldalt.
Gondoljatok bele. 18 milliószor klikkeltek linkre az iwiw-en belül. Ez egy nap termése. Na de éjjel a lekérések száma mennyi?! Szinte 0 a 18M-hez képest. Tehát az iwiw szerverparknak képesnek kell lennie.........gyors fejszámolás és kerekítések után:
Feltételezve, hogy kb. egy napból 20 óra az intenzív igénybevétel,
900 000 óránkénti
15 000 percenkénti
elérést kell lekezeljen az iwiw szervereinek. (érdekesség képpen egy mezei szerver is 2 millió Ft. körül mozog és a pesti adatpark-ban vannak elhelyezve...feltehetőleg 1 vagy több szekrénynyi szerver csücsül ott).
Nos, én nem akarok védeni senkit és semmit, de szeretném ha ezzel azért tisztában lennénk, mit várunk el tőlük.
Ne bántsatok!
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
sztem az a laikus aki az iwiw crewban ezen számok alapján nem ismerte fel a folyamatos frissítés szükségességét
zárják be a bazárt egy héátre, cseréljenek szerverparkot, és utána éljenek boldogan egy két évig de röhej hogy hetente kell updatelni mert ennyire futja az előrelátásukból ha annyi zsé van benne, akkor sztem simán megér egy teljes serverpark cserét mint angybefektetést ami rövid időn belül megtérül -
ALI_G
veterán
igen, azért lehet nem 10 milláról van ott szó...sőt! De tuti ki bírják fizetni, csak keresni kellene igazi szponzort, ami egy ilyen oldalnál szerintem simán kellene menjen.
-
manómancs
csendes tag
válasz Motion_Blur #1969 üzenetére
Szerintem semmi köze egymáshoz annak, hogy kinek milyen hajszíne van és hány ismerőse, attől senki nem butább vagy okosabb, hogy 500 vagy 50 ismerőse van. Igaz, hogy nem mindig működik vérprofiknak megfelelő szinten, de mégis sikeres.Csakhogy két nem szokványos példát említsek: Nekem nagyon sok barátom szakdolgozatírásához segített, illetve ezen keresztül is szervezzük az első osztálytalálkozónkat. Ezekre a célokra tökéletesen megfelel. Nem értem mi a problémátok, türelem...
Ja ás pont egy fiút tudok, akinek 70!!! kép van föltéve, és szintén fiú, akinek 3400 körüli ismerőse van!''A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik.''
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Se iwiw.hu-ról, se wiw.hu-ról nem jönnek be a képek. Ez lett volna a fejlesztés?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ALI_G
veterán
válasz Motion_Blur #1982 üzenetére
nekem bejöttek most a képek.
-
manómancs
csendes tag
válasz Motion_Blur #1981 üzenetére
Teljesen mindegy hogy hívják őket, mert úgysem ismered, amit viszont a második mondatodban írtál, azzal teljesen egyetértek, na látod, az már tényleg feltűnőségi viszketegség, és én sem szeretem. De a wiw-et jó dolognak tartom, és szeretek fényképeket nézni rajta, sőt, általában akinek csak 2-3 képe van fönn, az azért van, mert nem tud többet föltenni, mert poszter méretben pakolja föl az életét.
''A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik.''
-
manómancs
csendes tag
Látom az a 3400 ismerős felborzolta a kedélyeket csak megnyugtatásképp egy PR szakemberről van szó, akiknek általában elég kiterjedt kapcsolati hálójuk van, lehet, hogy nem mindegyikkel puszipajtás, de, hogy többségüket ismeri, én azt nem kérdőjelezném meg.
Nem szabad általánosítani, én is ismerek olyanokat, akiknek lassan ez a hobbijuk, de mint minden terülten, ezt is lehet mértékkel és okosan használni, és, én azt tapasztalom az emberek nagyrésze ezt is teszi
[Szerkesztve]''A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik.''
-
sirtomi
tag
Nekem 80 körüli ismerősöm van és nagyrészükkel tartom is a kapcsolatot.
Egsik ismerősömnek van kb 500 ismerőse, mondjuk kollégista volt fősulin és szinte mindenki ismert a kolibna szervező emberkéntAmiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
XSiGma
aktív tag
An error occured during the processing of this request and the page cannot be displayed.
minden 3. kattintásnál ezt írja... -
Pompi
MODERÁTOR
A ''konkurencia'' (myvip) is erősen szarakodik már (képek helyett kis ikszek, tetü lassú, állandóan kijelentkeztet...) szóval egyik tizenkilenc a másik egy hiján húsz...
Feel Good Inc.
-
vzsolo2225
tag
válasz Motion_Blur #1956 üzenetére
Min csodálkoztok, hogy ilyen szar? Hát ''rosszabbul élünk, mint négy éve...''
-
Kobe
veterán
válasz manómancs #1987 üzenetére
öö
nem tudom, nekem az ismerős fogalmába az tartozik bele akit napi/heti szinten látok és beszélek vele, nem csak 10 éve rá se néztem de azért jelöljük be, szal én így gyüjtögetem az ismerősöket, akik megfelelnek az én fogalmamnak.....rengeteg ismerősöm egész nap amikor az odlalon van azt nézi h kit ismerhet szegről végről és az hogy gyakorlatilag pl mindkettőnek barna haja van és már be is jelöli, az nekem nem gyere be ....vhogy nem tartok többnek egy embert ha a neve mellett nagyobb szám van
mellesleg most az updatelés jó lett, nálam megy mint a gép, de nem hiszem hogy sokáig lenne ez így max egy hónap és megint lesz egy hasonló shutdown
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
válasz Kalandor #1995 üzenetére
nálam a 2 egy és ugyanaz legalábbis ilen téren, mert akit ti tlagban ismerősnek mondotok na ugy kb írhatnám az egész várost
mellesleg írtak vmit hogy kaptak meghívót azok akik....
anno 2 hete vagy mikor volt h egyesek 10 meghívót kaptak, azt mire fel ? mer nekem msot csak 1 van és kéne pár
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz vzsolo2225 #1993 üzenetére
Akkor 4 év múlva már a ph se fog bejönni...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kobe
veterán
na nálam edig bírta a rendszer, megint döglassú mint az update előtt
-
adalbert1
veterán
Ismerősnek jelölt Chuck Norris
Hogy mennyi beteg ember van, akinek nincs jobb dolga...
Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest