Hirdetés
Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Az létezik, hogy ha valakinek vabn egy meghívója, hogy az el tudja azt küldeni akármennyi mél címre?Mert valaki most ezt mondja nekem.De szetm ez hülyeség, mert akkor nem állnának sorba az emberek a meghívókért
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
törölt tag
Én most kaptam meghívót, és win xp alól képtelenség belépni, a ''cannot find server'' hibaüzenetet adja. Ellenben Suse linuxal (firefox) csont nélkül belép. De hogy ezt miért csinálja?
-
OTIS_
tag
Megnyugtató a tudat, hogy másokkal is van így, mint velem
Egyszer engem is felvett egy vadidegen csaj, de mielőtt még bármit kérdezhettem volna a haverok mondták, hogy ez a sulinkba jár, csak 4. es azért nem ismerem fel, biztos csak nekem rossz az arcmemóriám, meg az a memóriám ahova azokat rakom akik köszönnek ... -
-
Motion_Blur
félisten
Nálam eltűnt a ''Kit ismerhetek'' opció
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
rebel56
tag
válasz Motion_Blur #1912 üzenetére
Nem szűnt meg, csak átkerült a ''Keresés'' menüpontba!
-
Motion_Blur
félisten
''Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza hétfőn (2006.04.24.)''
Laza...Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
cornfake
aktív tag
válasz Motion_Blur #1916 üzenetére
jah
nembirta a hetvegi forgalmat,vagy vmi mastol leterdeltI'm what's left, I'm what's right..
-
gregorik
senior tag
válasz bandingman #1919 üzenetére
nem hiszem, hogy olyan nehéz kitalálni, mitől álltak le: nyilván szóltak nekik fentről, hogy ezen a napon duguljanak el.
az üzenőfal, a fórumok meg stb. sok szavazót befolyásolna utolsó pillanatban. -
LOTR
addikt
mekkora f*s ez az iwiw, a 3. meghívót amit kaptam már rendeltetészerűen felhasználtam -az azonnali letörlés helyett -, de már megint sz@r, jóvan lehet a politikára is fogni, de én szimplán az iwiwre fogom
One Ring to rule them all
-
bandingman
tag
-
Motion_Blur
félisten
Megy az iwiw
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
erről nem tudom eldönteni, hogy kamu, vagy tényleg igazi
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
ALI_G
veterán
ez hihetetlen. Tegnap este 11kor már ment az iwiw, most meg haldoklik. De nem hinném, hogy akkora lekérés lenne ma reggel, hogy haldoklana.
és ezt az üzit meg bszák meg:
An error occured during the processing of this request and the page cannot be displayed.
nah, megtaláltam az iwiw blogját is, idéznék is rögtön:
Az iWiW működését garantáló szerverek egy részének bővítése miatt a teljes rendszert le kell állítanunk előreláthatólag 24 órára.
Mint a korábban részletezett architektúrán látszik, vannak olyan gépek a szerverfarmban, melyeknek cseréje nem lehetséges üzemszünet nélkül. A mostani váltás reményeink szerint a teljes rendszer terhelhetőségét és sebességét is növelni fogja, tehát végül mindenkinek jobb lesz, mert kellemesebb is lesz iWiW-ezni és - egy tesztelési periódus után - újra meghívóhoz juthatnak a tagok.
Minden komolyabb átállás bonyolult technikai manőver, ráadásul ebben az esetben egy hardverközeli problematika folytán az un. ''big endian - little endian'' váltást is kezelnünk kell. Jó tudni, hogy ilyen is van.
Nemsokára találkozunk.
[link]
[Szerkesztve] -
Boyfish
senior tag
francba nem tudolok wiwelni?
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
-
Kobe
veterán
ehhez képest nekem szombat este óta nem megy
-
róland
veterán
És mi lett a korábban elküldött meghívók sorsa? Volt olyan, hogy valakinek küldtem, és azt mondja ő nem kapta meg, pedig szeretne regisztrálni.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
-
XSiGma
aktív tag
akik lassan áttérnek a myvipre azok nem véletlenül teszik,mert az legalább müxik
[Szerkesztve] -
Bernardo20
őstag
mekkora f@s ez iwi szervere....alig lehet belépni..proáf
például most se!
[Szerkesztve] -
Pompi
MODERÁTOR
válasz Bernardo20 #1942 üzenetére
Szerintem meg a nem lehet belépni mert lassu fos és a nem lehet belépni mert karbantartás van az nem ugyanaz
Feel Good Inc.
-
Robaj
addikt
válasz Bernardo20 #1944 üzenetére
Email nem jó?
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Bernardo20 #1944 üzenetére
Hát azt már rég tudjuk, hogy nem mindig tudunk belépni, tehát aki fontos üzenetet vár az szvsz ne az iwiw-en keresztül üzengessen...
BTW honnan tudod, hogy fontos üzeneted jött ha egyszer be sem lehet lépni?Feel Good Inc.
-
sirtomi
tag
Én csak ma vettem észre, hogy karbantartás van iwiw-en. Valamikor dél körül sikerült belépnem, de csak pár percre és akkor sem működött minden.
Szerintem maga az ötlet jó, csak a megvalósítással vannak még kisebb gondok. Bizakodjunk, hogy lesz ez még jobbAmiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
Achill3uS
nagyúr
megint nem megy.. nem tudnak egy normális szervert venni, vagy csak szerintem ilyen abnormális dolog hogy egy oldal 5 napból 2-n talán megy is
mod: ja jó látom nemcsak engem idegel a dolog
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Motion_Blur
félisten
Kezd kurvára idegesíteni ez a szarság. Már megint nem megy! Ha valamit nem tudnak üzemeltetni, akkor neki se kellene állni az egésznek! Ez Magyarország.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Suzuki topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest