Hirdetés
Aktív témák
-
Thom!
veterán
kaptam 10et de el is fogyott
-
(Kolombusz)
veterán
Vki nekem esetleg?
-
geckowize
őstag
válasz (Kolombusz) #1654 üzenetére
Még jó h nővérem Pécsre jár orvosira
Adott nekem 5 meghívót (amit persze majd vissza kell adnom neki, ha Baja is bekerül az áldott városok közé ) amiből már egész szépen lehet adakozni.
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
-
The DJ
addikt
Kicsit OFF, de azért ide is kapcsolódik...
Ki mit tud az új IWIW ellenfelének szánt MyVIP nevű rendszerről?
Pár napja indult állítólag és a célja és a felépítése is nagy részben az IWIW-hez hasonlít...https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Integra
titán
-
Jégkokó
veterán
-
td
senior tag
válasz BLiNk3r #1671 üzenetére
Szerintem sem a dizájn a lényeg, bár nekik egy kicsit azért meg kéne magukat erőltetni (talán). Szóval a fehér háttér és alap Windows/egyéb op.rsz. gombok/textboxok nem biztos, hogy a legjobb megoldást jelentenék. Ám ha a rendszer használata igazi fun lenne, amúgy Google módra (fantáziadús szolgáltatások), és persze zökkenőmentesen, gyorsan is zajlana, biztos siker lenne. Az idő nekik dolgozna. Ismerjük őket.
Egyébként én csak simán úgy gondoltam, hogy a GMail rendszert bővítenék ki, tehát a meglévő felhasználói bázist hasznosítanák.''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
Motion_Blur
félisten
Az első magyar rivális: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
lúzerjúzer
csendes tag
Nagyon OFF lesz. Valaki nem hívna meg a myVIP-re? Utána törlöm az illetőt az ismerőseim közül, ha akarja.
-
_Blank_
senior tag
válasz lúzerjúzer #1675 üzenetére
ment egy meghívó
-
Motion_Blur
félisten
válasz lúzerjúzer #1675 üzenetére
Ehh, én is akarom!
Valaki esetleg?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Jégkokó
veterán
É azt mondtam, hogy egy ideig mindenképpen jobb lenne ha mindenki simán bejuthatna midenféle meghívó nélkül, és csak egy idő után vezetni azt be, ahogy egyre nőne a létszám
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
_Blank_
senior tag
válasz Motion_Blur #1677 üzenetére
ment neked is
-
tiv83us
veterán
Ha mar a iwiw-rol lemaradtam, legalabb a myvipet hagy probaljam ki. Ha nincsenek olyan szukre szabva a meghivok mint az iwiw-en, valaki dobjon meg egyel plz.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
QuarK
senior tag
válasz Motion_Blur #1677 üzenetére
énisénisénis!!!
-
_Blank_
senior tag
Szóljon aki még nem kapott
Kalandor: neked is ment
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Én is jelentkeznék egy meghívóra, ha esetleg valaki megszánna...
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
lúzerjúzer
csendes tag
Micsoda lavinát kezdtem el...
-
(Kolombusz)
veterán
Huhh, de durva ez az iWiW.hu
Megtaláltam azt a csajt, akire nyomulok(nék).
Tök véletlenül... -
Motion_Blur
félisten
válasz (Kolombusz) #1695 üzenetére
Nekem is voltak/vannak ilyen szándékaim
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Motion_Blur #1696 üzenetére
Hát gondolj bele, csak úgy nézelődtem a miskolciak közt. Felvettem oszt. társamat, aztán gondoltam nézzük meg, hátha van Tóth Fruzsi nevű user. Ohh, hát a 20 közül az egyik nem ő volt?
-
zsiga667
addikt
válasz (Kolombusz) #1695 üzenetére
''Tök véletlenül...''
Kezdő... -
addikt
Hihi Az iwiw megfeküdt.
''Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza később!''
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
musclemuseum
aktív tag
Remélem nekiálltak parázni az iwiw-nél, és megnyomták a nagy piros gombot
(meghívóküldő)
Most épp temporarli dávn.People always talk about the weather...
Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest