Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz Darkness #24428 üzenetére
Teljesen felesleges leszedni a kupakot egy non K 3770-ről. Az én példányom 1V alatt viszi a 4,1GHz-t, s abszolút nem melegszik, s itt még csak nem is víz volt rajta.
(#24430) Bale_E : Négy magra a +700MHz-et én azért tuningnak nevezném, s még BCLK piszkálás nem is volt.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
laychi
veterán
válasz Darkness #24441 üzenetére
Könnyebb megcsinálni,mint elmagyarázni.
Manual feszt állíts először,1.000V-on szerintem bőven el kell mennie,teszteld le prime95-tel,hogy stabil e. ha igen,akkor addig lehet csökkenteni a feszt,amég az is marad,Ha megvan,hogy hol stabil,akkor ugyan ezt a feszt be kell lőni offsetbe,hogy terhelés alatt ez legyen a max esetleg egy kis ráhagyással +0,010-0,015 V,idle pedig vegye vissza,amikor az órajelet is visszaveszi 1600MHz-re -
jeni
félisten
válasz Darkness #24447 üzenetére
szerintem felesleges tuningolnod.
2 okból
maga a procid nem tuningos és a lapod sem semmi passzív hűtések nincsenek rajta,és elsőre nem tudni milyen a lap tápellátása?
ha többet szeretnél kihozni akkor ad el a lapot és a procit vagy cseréld el tuningos K-s procira és Z68/Z77-s lapra.[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Darkness #24452 üzenetére
Nem akarlak,megbantani,de ha stabilitasra vettel vulna cuccot,akkor nem ezt az alaplapot valasztod..
Mennie kell annak,ne viccelj mar.H110 el nem fog tulmelegedni.Amugyis azert nagyon a hofokok mert nincs normalis hoatadas.Azt porral meg amugysem befolyasolod sokat....[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk