Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz #85154688 #747 üzenetére
Kevered az Ivy i3-al,azok jönnek csak juniusban.
Amúgy nem tudni,attól függ mennyi van készleten Intel bácsinál,elvileg már halasztották a megjelenést,szerintem feltöltődtek a készletek,kérdés hozzánk hogy ér ide,ha jó az ellátás azért 1 hét után kapható lesz.
Ha nem áll halomban a proci,akkor 3-4 hét...mint Sandynél.(boltban kapható 2500k, nem zugárusos)EA: It's in the crate!
-
04ahgy
nagyúr
válasz #85154688 #2313 üzenetére
Egyértelműen az Ivy-t vedd, mert kevesebbet fogyaszt, modernebb.
A melegedést meg nem árt konkretizálni: neked ez nem szempont. Az Ivy nem termel több hőt, mint a Sandy Bridge, mert tuningolva is kevesebbet fogyaszt, mint a megfelelően tuningolt Sandy Bridge. A termelt hő feszemeléses tuning melletti elvezetése a kevésbé hatékony, több tényező miatt (kisebb die felület és a pasztázott kupak-die átmenet miatt kevésbé hatékony hőelvezetés).
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
balint107
aktív tag
válasz #85154688 #26669 üzenetére
Én AMD A10 6800K-t (azt mondják i3 szintű) procit váltottam I5 4690-re, teljesítmény szempontjából annyival lett a jobb a gépem, mint egy GTX 670-ről GTX 770-re váló váltásnál. Váltottam eszerint kártyát is és 10-10 fps átlagban, néhol több néhol kevesebb. A kéttővel együtt van 20 fps-em átlag néhol 25 néhol 15 teljességgel eloszlik. Procit akkor éri meg elsősorban váltani, ha már nem hajtja ki a kártyát, de szerintem I5 3470-nél nincs még ilyen probléma, különben meg kártyára ruházz be, amennyiben játékra kell a gép. De olyan sokat nem hozna szerintem munkában sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest