Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Heló!
Iuvcr programmal van olyan problémám, hogy winfast tv 2000 xp expert kártyával használom, és ha felveszek vele adást, nem mindig veszi fel a hangot. Ilyenkor a crossbar opcióba kell bemenni.
Találkozott valak ilyen problémával? -
amdni
aktív tag
Hali!
A filterekről hol találok leírást, hofy melyik mire jó és mikor kell használni pl. a virtual dubban?
Rádió adást winfast tv 2000 xp expert kártyával időzítve milyen progival tudok felvenni? -
amdni
aktív tag
Hali!
Én is iuvcr-el veszek föl tv-ből, de mjpeg-be tömörítem, és azt alakítom át divx-be. Az iuvcr filter menüjében milyen filtert kell nekem ebben az esetben betennem? És egyáltalán milyet érdemes? winfast tv 2000 xp expert tv kártyám van.
Aki tud ebben segíteni légyszi írjon. -
amdni
aktív tag
Hali!
Én is iuvcr-el veszek föl tv-ből, de mjpeg-be tömörítem, és azt alakítom át divx-be. Az iuvcr filter menüjében milyen filtert kell nekem ebben az esetben betennem? És egyáltalán milyet érdemes? winfast tv 2000 xp expert tv kártyám van.
Aki tud ebben segíteni légyszi írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest