Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Heló!
Iuvcr programmal van olyan problémám, hogy winfast tv 2000 xp expert kártyával használom, és ha felveszek vele adást, nem mindig veszi fel a hangot. Ilyenkor a crossbar opcióba kell bemenni.
Találkozott valak ilyen problémával? -
amdni
aktív tag
Hali!
A filterekről hol találok leírást, hofy melyik mire jó és mikor kell használni pl. a virtual dubban?
Rádió adást winfast tv 2000 xp expert kártyával időzítve milyen progival tudok felvenni? -
amdni
aktív tag
Hali!
Én is iuvcr-el veszek föl tv-ből, de mjpeg-be tömörítem, és azt alakítom át divx-be. Az iuvcr filter menüjében milyen filtert kell nekem ebben az esetben betennem? És egyáltalán milyet érdemes? winfast tv 2000 xp expert tv kártyám van.
Aki tud ebben segíteni légyszi írjon. -
amdni
aktív tag
Hali!
Én is iuvcr-el veszek föl tv-ből, de mjpeg-be tömörítem, és azt alakítom át divx-be. Az iuvcr filter menüjében milyen filtert kell nekem ebben az esetben betennem? És egyáltalán milyet érdemes? winfast tv 2000 xp expert tv kártyám van.
Aki tud ebben segíteni légyszi írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi