- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Dogmatix #12959 üzenetére
Ilyen szilikon, tehat a kijelzöt csak annyira vedi, hogyha leteszem fejjel lefele, akkor nem er le. Bujtatos tokokat nem szeretem, abbol mindig ki kell venni a cuccot..
Többnyire odafigyelek ra, bar ma pl pont a kulcs mellett volt nekem is..
Amikor rendeltem a full body invisible shieldet, kicsit feltem, hogy a hatulja hogy fog föltapadni a gömbölyitett szelek miatt, de meglepö modon azzal semmi gond, ugy ra ragadt, szerintem ha akarnam se tudnam leszedni, az elülsö szelet viszont allandoan felcseszi a tok, pedig nem keves ideig szoritottam ra amikor fölraktam, de ugytünik nem szamit..Arra gondoltam meg, hogy teszek ra valami "kemenyebb" foliat, ami nem gyürödik, viszont azok marha gyorsan karcolodnak. Vagy lehet megprobalom kicsit lefaragni a mostanit, bar felek, hogy elrontom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Google Pixel 8 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Laptop Alkatrészek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest