- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Minőségre eddig nekem az elmúlt bő 2 hónapban semmi panaszom sincs. Zsebben hordom, tok nélkül, nem karcolódott még meg (mondjuk a kulcscsomó nem is abban a zsebemben van
). A külseje nekem tetszik, de szerintem ez abszolut szubjektív dolog, van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem a panasonic sl-ct810-em után hiányzott az erősebb basszus (viszont az ipodnak jobbak a tisztább magasabb hangjai) és a különd kimenet hangfalakhoz, mivel az ipod füllhallgató kimenete szerintem nagyon halk, ha hangfalra, vagy hifire akarom kötni. -
adalbert1
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Na ennyit írt az apple:
A kód1 beküldésével még nem zárja ki a kupont a vásárlási kedvezményből. A vásárlási kedvezményben egy személy, egy regisztrációs név alatt, összességében 10.000 Ft-ot meghaladó rendelésben vehet részt(ez lehet több termékből álló rendelés is). Egy személy és egy kupon csak egyszer szerepelhet a vásárlási kedvezményben.
További információk: http://store.apple.hu/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/wa/stockPageByName?name=layscoupon
Persze azt a lay's-e oldalt már néztem, elég szegényesre sikerült.
iTunes-ban még nem próbáltam ezt a feature-t, én csak drag & drop módszerrel töltöm fel számokkal. -
adalbert1
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Hello!
Nekem is van 2 ilyen lay's-es utalványom, és azon gondolkozzak, hogy éppen mit kezdjek vele, mivel nano-m már van, másik ipodot meg nem tervezek a közeljövőben...
A töltős kérdésre kaptál már vmi. választ? Mert gondoltam, hogy én is benevezek egyre, ha meg lehet oldani a 10k határt vhogy...
A másik meg, ha a nyereményjátékban elnyomom az egyik kódot, akkor attól még felhasználhatom levásárlásra?
Ill. ha én küldtem be a kódot, attól még más használhatja utólag levásárlásra? -
adalbert1
veterán
Burkolt up az előző két kérdésnek.

És közben felmerült egy új is: Az iTunes-t meg lehet valahogy kerülni? Mert számomra nagyon illogikus és baromi idegesítő.
Amúgy így 2 nap távlatában meg vagyok elégedve a lejátszóval, jó kis készülék lett... A 2 giga napi használatra városban utazgatáshoz bőven elegendőnek tünik egyelőre, aztán majd elválik.
Kényelmes, könnyen kezelhető, eddig semmi karc (remélem nem is lesz, mondjuk kulccsal nem rakom egy zsebbe). Plusz a legnagyobb pozitívuma a mérete a régi panasonic sl-ct810-hez képest. -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Új kérdés:
Azt hogy lehet megoldani, hogy lejátszás közben az előadók sorrendben legyenek?
Ha az artistra megyek, és aszerint indítom el, akkor ha egy előadótól az összes szám végére ér, akkor kilép, és nem megy tovább a zene. Ha az all artistra megyek, akkor az albumok szerint össze-vissza vannak a számok.
Ha a songsra megyek, akkor meg a title-ök szerint vannak sorban a számok, ami szintén nem túl jó...
Van más is akit ez zavar, vagy csak én vagyok ennyire háklis erre? -
adalbert1
veterán
Sziasztok, gondoltam én is tiszteletem teszem itt a topicban, mivel a mai nap óta egy 2 gigás második generációs nanó tulajdonosa vagyok.

Rögtön egy láma kérdéssel kezdeném, első töltésnél mennyi ideig kell tölteni?
Ill. ki milyen tokot használ hozzá?
És hálózati töltőből full jó az utángyártott is? (tapasztalatok pro/kontra?)
Kösz a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). A külseje nekem tetszik, de szerintem ez abszolut szubjektív dolog, van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem a panasonic sl-ct810-em után hiányzott az erősebb basszus (viszont az ipodnak jobbak a tisztább magasabb hangjai) és a különd kimenet hangfalakhoz, mivel az ipod füllhallgató kimenete szerintem nagyon halk, ha hangfalra, vagy hifire akarom kötni.