Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz Gergőke88 #26441 üzenetére
... meg a maximum fényerő. Nálam kétharmad állásban van maximumon, bőven elég. Persze, aki játszik, állandóan f@szbúkol, meg nem tudja letenni a kezéből a telefont, az ne csodálkozzon, ha estig se bírja az aksi.
Push: nekem az iPhone erősen munkatelefon (munkaidőm jelentős része kvázi távmunkának felel meg), valahogy mégis tökéletesen megvagyok push nélkül. Bőven elég az 1 órás fetch, négy-öt éve nem volt olyan sürgős meló, ahol azonnal reagálni kellett volna, pedig sokszor tűzoltó jellegű munkát kell végeznem. Ha valami extrém sürgős, akkor hívnak (elvégre ez a leggyorsabb és csak itt lehet biztos az ember, hogy a "címzett" értesül a teendőről), maximum utólag írnak egy levelet, hogy legyen nyoma a beszélgetésnek.
A magánjellegű levelezést már nem is említem. -
addikt
válasz Gergőke88 #26441 üzenetére
Jogos elvárás, de lehet választani.
Normális használat mellett, mail, telefon, wifi-n netezés, állandó edge kapcsolattal a telefon illetve h nem vagyok otthon akkor 3G-n net, ha nagyon nagyon sokat használom is bő 1 nap (nem ritkán 2). Ha ritkábban használom a telefont, de ugyan úgy, mint fentebb írtam, akkor 4 napos üzemidőt tudok elérni 8 óra 40 perc használattal. Jellemzően hétvégén, de ez ugye érthető is
Levelek óránként egyszer Facebook azonnal
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest