Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz szabonagyur #316682 üzenetére
A hírek alapján nem volt ekkora limit állítva, 1-2 perc alatt sorozatos kisebb tranzakciokkal vonták le!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
válasz szabonagyur #316696 üzenetére
Igen ez jogos, bár megmondom őszintén nálam is kb ilyen a limit. Nem érint a probléma, de azért ez akkor is gáz és jelentős hiba sztem.
-
gretzky77
veterán
válasz Zsolt,72 #316853 üzenetére
Őszintén szólva nem mélyedtem bele a témába komolyabban, de akkor az, hogy van, hogy például régi iPhone-ról feltöltött képek ott vannak az iCloud fiókomban, pedig a telefon már évek óta nincs nálam, és eladásnál ugye a telefon kapott egy gyári visszaállítást vagyis töröltem róla mindent, de az icloudban ott vannak az arról feltöltött képek. Ugyanez igaz a Google fotókra is, rengeteg telefon megfordult nálam és mindegyikről a képek a Google fotókban van, hiába adtam el a telefont és töröltem róla mindent a felhőben megvannak! Tényleg érdekel a dolog nem vitát szeretnék generálni! Jelenleg az iPhone nem ment az icloudba, maradtam a Google fotóknál, mert jól működik itt is és nem látom értelmét a több ezer kép icloudba való átmentésébe.
-
gretzky77
veterán
Nálam nem volt eddig szerencsére terhelés, a wallet alatt van a kártyám, az ID alatt viszont nálam Telekomos fizetés van megadva, remélem nem fog meglepetés érni a következő számlánál. Kíváncsi leszek, ilyen formában is lesz e terhelés valakinél
-
gretzky77
veterán
válasz liszi70 #317507 üzenetére
Lehet nem jól értem de. Ha megnyitod az üzeneteket és ott egy adott szálat ( mármint adott számról történő beszélgetést) akkor ugye látod az összes tőle jövő üzenetet, itt hosszan nyomsz az egyikre akkor bead egy menüt, ezen belül legalul van egy továbbiak, ha arra nyomsz akkor tudsz egyes üzeneteket jelölni és azokat törölni. Remélem erre gondoltál
Bocs ahogy visszaolvastam nem ezt keresed.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz captainnemo #317775 üzenetére
Droidon éppen ezért nem használható biometrikus azonosításra, mert közel sem olyan biztonságos és pontose!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok adott egy 15 ProMax és egy watch ultra 2, eddig úgy ment, hogy felvettem az órát, megadtam a jelkódot és amikor fizettem az órával akkor duplakatt és fizetés! A mai napon viszont hiába csináltam így minden egyes fizetésnél kéri a jelkódot. Az órát nem vettem le közben, mi lehet a nyűgje vagy változott valami ilyen ügyben? Köszi előre is
-
gretzky77
veterán
válasz divan #317874 üzenetére
Igen ezért sem értem, hogy mitől lett ez. Azt el tudom képzelni, hogy kéri a jelkódot mondjuk ha leveszem az órát, mert ugye ezt érzékeli!
Annyi maradt még le, hogy mindkét eszközön béta iOS fut, de eddig ez nem volt probléma és nem volt semmilyen frissítés ami ezt okozhatta volna! Passzblakey: na ez eszembe juthatott volna, viszont most megtettem és nem orvosolta a problémát!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz blakey #317876 üzenetére
Meglett a bibi! Az óra jelkód menüjében ki volt kapcsolva a csukló észlelés valamint a feloldás iPhone-al. Sorry srácok
szabonagyur : igen, de tegnap még ment szintén bétával. De közben meglett a megoldás!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
válasz lanszelot #318075 üzenetére
Szia, elsősorban itt a fő probléma az erős, idegből indítás. Tizen évig droidos voltam és én is tartottam a rendszertől, de megszerettem, megkedveltem. Ha nagy levegőt veszel, kicsit lenyugszol és úgy indulsz neki, akkor lehet magadtól is meg lett volna a megoldás. Alapból többes számban írtál, pedig úgy néz ki neked nem ment a dolog, lehet odaadod párodnak kicsit nyugodtabban áll hozzá és neki sikerül! Ha ilyen lendülettel és idegből állsz hozzá, akkor borítékolni lehet, hogy ez nem a te rendszered és még a párod kedvét is elveszed tőle, pedig simán lehet, hogy ő megkedveli!
-
gretzky77
veterán
válasz lanszelot #318082 üzenetére
Utáljátok az iOS-t, több mint 10 év tapasztalat ez a kettő nekem valahogy üti egymást. iPad, Mac van, gondolom erre vonatkozik a 10 év tapasztalat, de te is kiemelted, hogy iPad os VS iOS más. Egyetlen kérdésem igazából ha ekkora az ellenszenv az Apple felé akkor komolyan kérdezem: Minek vettetek iPhone-t? Vásárlásnál hogy nézted meg a telefont?
Az eredeti első posztra pedig visszatérve, te nem kérdezted, hogy adatok nélkül valóban nem lehet belépni, hanem kategorikusan, tényként közölted. Majd később a "de lehet" -re megjegyezted, hogy az nem segítség! Nem segítséget kértél hanem idegből, tényként állítottál valamit ami nem valós![ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz lanszelot #318124 üzenetére
Androidról is lehet törölni, igaz macerásabb de megoldható. Már ne is haragudj, de tényleg jobb lenne ha más rendszert választanátok. És de az okostelefon lényege, hogy tudsz rá bármit letölteni ami neked szükséges. Ne mondd nekem, hogy te megveszed az Androidos telefonodat és idézlek : "Én megveszem, és használom, semmit se kell letölteni, se állítgatni "
Ugye nem gond ha ezt nem hiszem el!? Nem tudom elképzelni, hogy egyetlen appot sem töltesz le és csak a gyárilag telepített alkalmazásokat használod és nem kell semmit beállítani sem!
Ne haragudj de milyen telefont használsz, ami ennyire tuti alapból?
És nem nem vagyok Apple fan, tisztában vagyok a hiányosságaival tizen sok év droid után, de azért ez a szemellenzős, zsigerből fikázás kemény![ Szerkesztve ]
-
-
gretzky77
veterán
válasz rabbit87 #318341 üzenetére
Szia, a híváselőzmény probléma régóta ismert, az iOS 18-ban "javítva" lesz olyan formában, hogy már nem fogja hívni, hanem ha rákattintasz, megnyitja a névjegy adatokat, jobb szélen lesz egy telefon ikon, csak akkor hívja ha arra nyomsz!
-
gretzky77
veterán
válasz timelord1987 #319167 üzenetére
Tényleg nem értem, hogy ez miért fontos! Elmondásod alapján ezek közül kb 2 amit használsz, tedd fel azt a 2-t és kész. Minek telepíted a többit ha úgysem használod? Illetve az elrendezés miért lényeges!? Komolyan érdekelne
-
gretzky77
veterán
Igen ez teljesen jogos amúgy, sokan szerintem még régről úgy gondolják, hogy nyűgös, nem túl stabil a droid, de azért sztem ezt már a droid is levetkőzte a felső kategóriában főképp! Nem vitaindítónak szántam, megszoktam már az iOS-t, de azért páran a régi droid emlékekből ítélnek, és azért az igazsághoz tartozik az is, hogy már a droid sem olyan feltétlenül, mint régen!
Szabi: itt azért sztem az volt többeknek zavaró, hogy te reagáltad túl ezt a T9 dolgot, téged zavart, hogy valakinek ez igenis számít, mondván tényleg embereknek nincs ideje, ennyire számít az a pár tized másodperc!? Mint irtam, nekem nem számít, de ezt szoktam meg tizen éve és szeretem használni. Elfogadom, hogy itt nincs és, hogy ez iOS alatt nem működik (iOS 18 alatt megy), de akkor te is fogadd el légyszi, hogy más hiányolja! Nem vagyunk egyformák, fogadjuk már el és ne felháborodva írjuk le a véleményünket! Peace
-
gretzky77
veterán
válasz Potrien #319985 üzenetére
Sztem arra is fog találatot dobni, vagy kijelző csere. Tudom neked nem az kell. Szervizre túl sok találatot ad. Nem tudom helyileg merre keresel, de Care Centert többen is ajánlották pl
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Van esetleg valaki aki már próbálta, hallotta a Samsung buds 3 fülest? Gondolkodom ez és az Airpods 3 között! Pro nem játszik nem szeretem és nem bírom az "agybadugós" fülest! Gondolom, hogy az Airpods szolgáltatások terén jobban passzol a 15 PM-hez, nem tudom a buds mennyire lenne limitált, illetve melyik szólhat jobban!
-
gretzky77
veterán
válasz zzola #319989 üzenetére
Köszi. Mondjuk a buds 2 nekem nem jó, mert agybadugós ezáltal az Airpods 2-nél valószínű ezért is szól jobban, más a kialakítása. Ezért kérdeztem a 3ast, mert az ugyanolyan kialakítású! De azért köszönöm
-
gretzky77
veterán
válasz Rage47 #320013 üzenetére
Alapvetően fejhallgató párti vagyok, de kezdek átszokni a fülesre, mióta a vezetékes is füles lett egy fiio személyében. Az is abszolút hagyományos kialakítású, ezek a szilikonos fülesek nem jönnek annyira be, a fülem sem bírja igazán! Sajna a környezetemben nem nagyon van pro füles, hogy kipróbáljam, látatlanban meg nem szívesen vennék. Füles esetén pedig a 14 napos elállás általában nem lehetséges!
-
gretzky77
veterán
válasz captainnemo #320023 üzenetére
-
gretzky77
veterán
Köszi a segítséget, úgy néz ki, hogy lesz egy Pro amit ki tudok próbálni és okosabb leszek!
-
gretzky77
veterán
válasz Rage47 #320058 üzenetére
Kolléga fülese valami spéci edition, mert fekete, a tok is fekete belül pedig bronz színű. Ő vett hozzá memória habos fülillesztéket, a gyárit nem is használta, azt mondta azzal ki tudom próbálni ha gondolom!
Illetve másik kolléga azt mondta, neki Airpods 2 van és nagyon meg van vele elégedve, cserélte is már de akkor a 3ast vette már, viszont az neki kényelmetlen volt és kiesett a füléből. Apple.hu-ra gond nélkül vissza tudta küldeni! Ezekszerint a sima Airpods 2-3 sem egyforma kialakítású, pedig én azt hittem.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Rage47 #320060 üzenetére
Nem tudom pontosan, hogy spéci vagy nem, Dubaiban vette, full fekete a tok és a füles is, valamint a tok belseje is színezve van, ilyen bronzos vagy majdnem arany színű! Közben meg is hallgattam! Lehet kár volt, ahogy említetted is! Valóban nem kell az "agyamig" tolni, szépen beleül a fülembe, stabil, nem zavaró és elég jól is szól sztem.
-
gretzky77
veterán
válasz xhege #320183 üzenetére
De nem ám! Mindig nézelődök, de sok sok droid év után meglepően jól és régóta elvagyok a 15 PM-el. Mindig nézelődök azért, de már nincsenek olyan hű de nagy előrelépések, amiért"érdemes" lenne váltogatni és így legalább a pénzt sem égetem annyira!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest