Hirdetés
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz paavoo #30143 üzenetére
Nekem is ez volt pár napja a FlightControllal, amikor ingyenes volt. Vártam kb fél órát és utána jó lett, vmi gebasz lehetett az AppStore-al
Hooper: bementél a beállításokba és ott próbáltad csengőhangnak beállítani?
norbesz79: én eBayről rendeltem külső akkut, 8$ szállítással együtt, még nem érkezett meg, mert még csak 1 hete rendeltem, de remélem azzal nem lesz probléma
amúgy szerintem kérd vissza a pénzt, tuti, hogy kamuzik a csávó és az akku nem jó...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Keksz
senior tag
PRICE DROP
N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance (és HD)
€ 0.79 (€5.49 -> €.79)//Gameloft
-
norbesz79
csendes tag
válasz Ragnar95 #30151 üzenetére
Igen tudom, hogy kamuzik. Van is mit kamuzni, mert több ilen akkuja van és mind rossz szerintem. Sajnálom az ürget, mert a termékei tiszta csak kínai. olcsó ért vette csak rá fazott. EBay nem mertem rendelni, de olvastam, hogy eBay fizette vissza, ha nem kapta meg az árut. Ez vaterarol nem mondható el.;(
-
norbi2010
őstag
Fólia karcolódhat?
-
őstag
-
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Ma keresgéltem ingyenes Gameloft-os játékokat, aztán rábukkantam a GangstarMV-nevű játékra.
Nagyon tetszik a játék csak kb 5 percenként vissza dob a menübe
Miért csinálja ezt ?Ingyenes játékok közül melyekkel szerettek játszani ?
Előre is köszi a válaszaitokat !
Üdv: AsusBoy
-
ittakary
nagyúr
RealRacing2 HD bezsákolva most töltődik. Még gondolkozom, hogy megveszem az iPhone-os verziót is.
-
Sontir Fel
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a vodafonos 1 honapos 4S keszulekem le-le dobal a halozatrol: 3G-rol valtottam ezert kimaradt nekem a 4 antenna gondja, ezert is kerdezem, hogy ez "normalis" jelenseg vagy hibas a keszulekem?
Tokban tartom, eddig meg nem esett le.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Ragnar95
félisten
válasz KonzolKartel #30164 üzenetére
Te semmit, ő dolgozik a JB-en és majd ha készen lesz vele teljesen, akkor kiadja és te ekkor tudsz vele majd bármit is kezdeni
Sontir Fel: nem normális, nyomj rá egy restore-t, azzal rákerül a javított 5.0.1 is, hátha az megoldja a gondodat
ittakary: én faterommal fifazni szoktam PS2-n, csak az a gond, hogy ideje sincs nagyon játszani és folyton kikap és szidja a játékot, hogy mekkora sz@r, úgyhogy már nem is játszik velem[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
AsusBoy
senior tag
(#30168) ?
-
Ragnar95
félisten
válasz Atikusz #30179 üzenetére
Ha vannak vele gondjaid (vagy azt mondod a szolgáltatódnak,h vannak ), akkor igen
vadászcsiga: nem igazán, főleg a Telenornál vannak ilyen gondok De pl apámnak HTC Desire-je azért rakoncátlankpdik néha Voda hálózaton, mert még 2002-es a SIM kártyája, most fogja cseréltetni 128k-sraPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
TonTomika
aktív tag
válasz Atikusz #30179 üzenetére
Ha Telenoros vagy, akkor nem fogsz kapni 128K-s simet, mert ilyen microsim nincs is nekik, csak rendes méretűből ami állítólag hiánycikk illetve meg vágni kell.
Ha T-s vagy, csak annyit mondok hogy nekem 64K-os simet adtak és semmi problémám vele, arról nem tudok nyilatkozni, hogy ingyen kicserélnék-e.
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Honnan lehet megállapítani, hogy 64 vagy 128 kilós a kártya?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
-
WuuWuu
tag
iphoneon hol tudom megvaltoztatni a pinkodot? nemtalalom sehol.
-
WuuWuu
tag
koszi :7
-
irgum
addikt
Nekem T-s sim kártya van amit még a 3G megjelenésekor kaptam hozzá. Ez az évek alatt volt utána iphone 4-ben, most a 4S-ben de semmi probléma nincs vele. Még én vágtam ki a simet microsimre, akitől vettem az iphone 4-emet, körberajzolta nekem.
-
sandlerf
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám kicseréltem a 3gs ben az akksit, és ezek után újra indulgat a telefon, pedig azt írja h 50 % van az akksi töltöttség, már próbáltam másik akkuval is, és ott is ez volt a jelenség, de ha visszarakom a régit akkor jó, mitől lehet ez? esetleg egy factory reset vagy valami ötlet?
Apple Iphone 15 Pro Max
-
vadászcsiga
félisten
Nyomogattam a SIM alkalmazásokat a menüben és ráböktem a dallamcsengőre, jött SMS hogy telepitve lett a simemre. Mi a fene ez?
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #30194 üzenetére
T-Mobile topikban jobban értenek ehhez.
-
_ak_
addikt
No fene, csak összejött ez az untethered JB. Hogy most én voltam a hülye és másodjára is a rossz redsnow-t választottam vagy az segített, h megadtam neki az 5.0.1 fw-t (amit elvileg már nem kéne) nem tudom, de most működik a dolog.
szerk.: megy a remove background is
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
plus44
veterán
Használja valaki a Springtomize 2 nevű progit? Megvásároltam a megjelenése után nem sokkal, eddig teljesen jól működött. Most kicsit variáltam a lockscreen-en, erre meghal. Felélesztem és folyton ezt kapom az arcomba: safe mode, indítsam újra a telót, vagy a spingboard-ot, de semmi nem történik. Letörlöm a Springtomize-t, akkor már minden oké. újra felrakom, megint egyből safe mode fogad. Akkor kidobtam a pénzem...
_ak_: csak tethered lesz az.
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
máyköl
veterán
Kezdem egyre jobban én is azt hinni, hogy ez a pod2g egy nagy kamuember, semmi valóságalapja nincs annak amit állít, csak egy kis pénzre volt szüksége...
-
_ak_
addikt
válasz plus44 #30198 üzenetére
old bootos 3GS-em van, azon van untetered.
máyköl: minden alap meg lenne erre, de nem hiszem, h egy ilyen játékban benne lenne a többi nagy név is. sokan továbbítják az üzenetét a "nagyok" közül is. Félreértés ne essék nem akarom védeni, részemről totál mindegy mit csinál.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest