Hirdetés
Aktív témák
-
Mexildos
aktív tag
Honnan lehet megtudni hogy a telefon az valóban gyári független-e vagy szoftveresen függetlenített? Ez ugyanazt jelenti lényegében?
A szoftveresen függetlenített Iphone 4 az buherált vagy csak lejárt pl a hűség és a szolgáltatónál lett függetlenítve? -
-
kenny123
addikt
Ha mobilon csinálok egy lejátszási listát, az felkerül a gépre is mint lejátszási lista?
yo
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok. Cydia 404 error.Ötlet?
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
persil
nagyúr
Nem tud valaki egy jó torpedó játékot?
Próbáltam a fórumon is keresni, de semmi, app store-ban meg ugye a torpedo címűeket adta ki, aminek a 99%-a nem is torpedó játék, csak a címe az.
Én régen, még talán a 3g/3gs-emen találtam egy olyat, ami ilyen felülnézetes adventure map-en hajóval bóklászós téma volt, maguk a csaták pedig úgy zajlottak le, hogy torpedó játékot kellett játszani az ellenféllel. Persze volt benne sima multiplayer is egy készüléken.
Ezt esetleg nem ismeri valaki?
Az a baj, hogy akkor még jailbreak-elt volt a telefon és ezt a játékot is letöltöttem így már nincs meg semmi nyoma Pedig szívesen meg is venném, szóval az sem baj, ha nem ingyenes.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
manchester85
veterán
iPhone 4/4S tulajok, mennyire karcolódik nektek a teló acélkerete? Nekem keletkezett rajta egy fél centis, egész vastag karc. Igazából fogalmam sincs, mi okozhatta, külön zsebet tartok fenn neki, és mindig odafigyelek, hova teszem le. A 2,5 évig meglevő 3G-met karcmentes kijelzővel adtam el, a hátlapon is csak az anyagából eredő karcok keletkeztek, pedig az a teló esett nem egyszer. Ez meg óvva, féltve vigyázva van, és úgy néz ki a jack dugó és a sleep gomb között, mintha végighúztak volna rajta egy svájci bicskát...
Ragnar95!
Nincs szerencsém ezzel a telóval. Mikor kibontottam, már akkor volt rajta egy sérülés a némító pöcök mögött, most meg ez... Persze, erre lehet azt mondani, hogy mindenkinek olyan a telója, ahogy bánik vele, de én tényleg baromira odafigyelek, 2,5 évesen totál karcmentesen váltam meg a 3G-től. Erre az elvileg jobb anyagból álló 4-en van egy egész komoly karc, nonszensz. Persze valami oka biztos van, csak hát érthetetlen teljesen, főleg az előző telefon függvényében...
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #30309 üzenetére
Nekem 1,5 hónapja van meg a teló és teljesen karcmentes. Becsúsztatós tokban hordom és ha lerakom, mindig a tokra rakom rá. De már 2-szer parkettára itthon leesett, szerencsére nem lett semmi baja
kenny123: igen, következő szinkronizálásnál átrakjaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
cserry193
tag
Az mitől lehet,hogy az i4-en elmegy a mobilnet? Van rajta mobilnet,minden jó, de egyszercsak eltűnik az T-mobile H melől a 3G jel ( se az E betű,se a karika nincs ott) és nincs net.Ha kikapcsolom a mobil adatforgalmat,és vissza akkor se javul meg,csak egy újraindítással.Ma reggel elment,újaindítottam és jó volt eddig.
i4, 5.0 jb
Hogyha frissítem a szoftvert,akkor a jb-s biztonsági mentést visszatölthetem a jb mentes 5.0.1re?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
Nekem olyan két hete van kb és egyelőre semmi...kopp...kopp...kopp.
Az első dolgom volt, hogy vettem hozzá egy "flippes" bőrtokot, eredetileg egy becsúsztatós tokot néztem, aztán meggondoltam magam, mert olyan szempontból nem jó ha éppen használat közben esne ki a kezemből, megint nem védi semmi. Ez meg valamennyire talán mégis. SGP Argos névre hallgatót vásároltam egyébként. Egy gyári bumperen viszont még filózok.
Nem lehet, hogy valaki más is használta a tudtodon kívül?
-
Ragnar95
félisten
válasz cserry193 #30311 üzenetére
Igen, nyugodtan visszarakhatod, én már 4-5-ször raktam vissza azt és semmi problémát nem okozott
Amúgy először szerintem egy network resetet nyomj
És ha az 5.0.1-et felrakod, arra figyelj, hogy ne update-elj, hanem restore-olj, mert JB-s telót nem szabad update-elniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
irgum
addikt
Úgy adod elő, mintha magától keletkezett volna rajta az a karc.
-
mondomén
őstag
Én sejtem mitől van, szerintem valami megkarcolta. Próbáld ki azt, hogy átrakod a másik zsebedbe, próba szerencse.
-
manchester85
veterán
Hát, őszintén szólva fogalmam sincs, mitől keletkezett. Nyilván nem magától, de magyarázatot akkor se találok rá.
TonTomika!
Hát nem hiszem, de fene tudja. Mondjuk szombaton csúnyán beb*sztam, de nem is vittem magammal a telót. Áh, na mind1, nyilván megvan a magyarázata, mi okozta, csak furcsállom, hogy az elvileg ellenállóbb i4-emen 1 hónap után van egy szép kis karc, a 3G meg gyakorlatilag karcmentes volt, miközben számtalanszor repült szilárd felületre. Ez meg egyetlen egyszer se esett le, külön zsebben van, és és az acél már most karcos lett. Na mind1, majd feldolgozom valahogy.
mondomén!
Most már jön a tok, nem fogok szórakozni. Azért mindenképp, hogy ne kelljen bámulnom a karcot, mert szerintem elég feltűnő.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #30316 üzenetére
Nekem az iPod Touchomon keletkezett 1 hét alatt kb 200 hajszálkarc, pedig énis külön zsebben tartottam, csak ugye annak a hátlapja olyan sz@r anyagból van, hogy az a levegőtől is összekarcolódik sajna
Rakj rá egy bumpert+elő és hátlapi fóliát vagy egy szilikon/kemény tokot és akkor nem fog látszódni a karc és védve is lesz a telóPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
norbi2010
őstag
Ezt láttátok már?
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #30317 üzenetére
Azt vágom, nekem is volt, azzal nem is lehet mit kezdeni. Kérdés, az acélkeret mitől karcolódott meg, mikor külön zsebben van... Na mind1, nyilván kár is érvelnem, hisz a tény attól még az, hogy ott van, és nyilván vmi okozta. Csak mivel tudom magamról, hogy mennyire odafigyelek rá, így mindenképp felvetődött bennem, hogy most vagy valaki a tudtom nélkül svájci bicskával cirógatta, vagy mégse annyira karcálló. Ha leejtettem volna, vagy vissza tudnám vezetni a szitut, már túlléptem volna rajta. Az biztos, hogy ha bárminek nekivágtam volna, vagy csak összekoccan egy pohárral, arra is emlékeznék. Érdekes...
mondomén!
Mit nem értettél rajta, gondjaid vannak a szövegértelmezéssel? Várj, leírom még egyszer: a gagyi krómkereten, ami a 3G-t díszíti, egyetlen egy karc se volt 2,5 év alatt, pedig sokszor padlót fogott. Egyébként a 3G-t is külön zsebben hordtam, ugyanúgy. Az i4 még csak le se esett, szintén külön zsebben van, és van egy karc az acélkeretén. Engedd meg, hogy meglepődjek, miután egy rosszabb minőségű iPhone-nal már eltöltöttem 2,5 évet karc nélkül. (A hátlapon volt egyedül hajszálkarc, de az érződött is, hogy az anyag miatt van, egy acélkerettől pedig nem azt várná az ember, hogy még csak azt se tudja, mi karcolta meg...)
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
mondomén
őstag
válasz manchester85 #30316 üzenetére
Lehagytam a smile-t, lehet így annyira nem jött át az irónia.
Az egész posztodat nem nagyon értettem, de már betudtam a karc által okozott sokknak. Hiába vigyázol rá, úgy is lesznek még hasonló gondok vele. Veszel rá tokot, elvagy abban a tudatban, hogy már semmi baja nem eshet, aztán mikor leveszed a tokot a teljes Afrika térkép bele van karcolva... -
kenny123
addikt
Meg ios5 elott volt egy videó, egy appot mutattak be ami amolyan vásárlási lista szeruseget rakott lockscreenre a reminder apó ikonjaval, és lockscreenrol ki lehetett húzni.. Ennek valaki nem tudja a nevet?
yo
-
TonTomika
aktív tag
válasz manchester85 #30319 üzenetére
Esetleg a patent ami a farmer zsebeinél szokott lenni? Bár elég valószerűtlen, de azzal meg tudod úgy karcolni a dolgaidat, hogy nem nagyon veszed észre. Tapasztalat.
-
persil
nagyúr
Semennyire.
Bár tokot sosem használtam, szerintem az simán karcolja, berakásnál/kivételnél.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
Közben eszembe jutott, hogy nálam pont az van, hogy minél jobban vigyázok, annál jobban jönnek a sérülések/karcok.
Persze, vigyázok a cuccaimra(mindenre) de nem vitrinben vannak, tokom sincs a telókhoz stb.
Viszont, ha valamire nagyon elkezdek odafigyelni, szinte biztos, hogy gáz lesz. Aztán persze lehet csak balszerencse kérdése.A sima 4-essel egyébként előferdült, hogy na mondom megnézem az időt, erre ahogy kivettem a zsebemből, ugyanazzal a mozdulattal előre dobtam vagy két métert
Úgy nézhettem ki, mint valami béna cowboy, aki elvágja a stukkert, miután kirántotta a tokból Csak egy fél ebédlő látta a melóhelyemen, szóval nem gáz
Viszont semmi baja nem lett, azon kívül, hogy a kijelző és az acélkeret közötti műanyag minimálisan megnyomódott.(mintha körömmel erősen megnyomtam volna)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
_ak_
addikt
Btw amúgy egy ideje szedhető Dungeon Hunter 3.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Tutivesztes
tag
Jól érzem, hogy nem fogom tudni a hangposta számát elmenteni a telefonomon úgy, hogy a hangposta gomb megnyomásakor, -úristen csak nem- tárcsázza azt? (telenor)
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
TonTomika
aktív tag
Basic kérdés: Ti milyen módszerrel zsírtalanítjátok a készüléket?
-
vadászcsiga
félisten
válasz TonTomika #30330 üzenetére
Necces kérdés, én miután a 3GS-ről kitartó munkával alkoholos tisztító kendővel közel 1év alatt lekoptattam a zsirtaszito réteget ezt már csak az LCD tv-hez kapott puha kendővel takaritom mindenféle folyadék nélkül. Ahogy Icecave írja én sem fogom meg zsíros kézzel.
-
TonTomika
aktív tag
válasz vadászcsiga #30332 üzenetére
Igen, ezért is nem mentem még rá semmivel. Az meg alap, hogy nem nyúlok hozzá zsíros kézzel, de attól még sajnos olyan lesz amit simán nem tudok letörölni mikroszálas kendővel, csak maszatolni.
Esetleg speciális tisztítószerrel átitatott LCD monitor törlőkendő?
-
_ak_
addikt
válasz vadászcsiga #30335 üzenetére
Monitort sosem szabad alkoholos cuccal törölni. Bármi lehet benne csak az nem. Persze nem zsírtaszítóréteg van rajtuk, de más bevonat lehet.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Atikusz
senior tag
Az teljesen normális, ha 0,75€-s játékra 1,98€-t vont le a kártyámról?
-
ittakary
nagyúr
válasz Atikusz #30337 üzenetére
Bár a topikban igazából már hatszázhunnégymillió alkalommal előfordult ez a probléma, azért leírom külön neked is...
Igen, normális. Gondolom első vásárlás volt: ilyenkor 2€-t zárol (elkülönít=a két hét leteltével visszakapod) a számládon az Apple két hétre, hogy ellenőrizze valid-e a számla. Plusz levonja a 0,8€-t is (de azt véglegesen).
-
BossBoss
őstag
Tudtok mondani olyan app-et, ami képes keresni egy adott szót vagy számot word, pdf dokumentumon belül? Köszönöm!
-
TonTomika
aktív tag
válasz vadászcsiga #30335 üzenetére
Utánajártam, elvileg vannak olyanok, amik kifejezetten alkohol és egyéb szerektől mentes, de szerintem maradok a maszatolásnál.
-
ittakary
nagyúr
válasz Atikusz #30343 üzenetére
Egy a fontos! Jegyezd meg honnan vásárolsz (PC, iPad, iPhone), és csak onnan vásárolj. Ha eszközt váltasz, akkor jönnek ezek az ellenőrző 2€-s levonások!
Én pl az iPhoneos progikat is iPaden veszem meg, és utána Purchased gombon keresztül töltöm le a telefonra.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest