Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz Lamberd #2889 üzenetére
Air nem problémás, bár a gondok nagy részét korábban is a Safari okozta, amit ugye én nem használok.
Inkább az alkalmazások frissítésére kell várni, de jönnek sorban. Néhánnyal szívtam, pl. Dropbox, Audible, Bejeweled. A Dropbox app ma frissült, az Audible is, az EA pedig sz@dik bele.
Egyébként az első kettőt a fejlesztők qrták el, repülő módban indítva jó volt mind a kettő...A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz szabogabor10 #2912 üzenetére
Nincs gondom se az iPad Airen. Se az 5S-en a WiFi-vel. Itthon mindkettő frekvencia aktív, és a készülékek váltogatnak köztük attól függően, éppen hol vagyok.
Valahol olvastam, hogy a beállítások visszaállítása hozott rendbe néhány rakoncátlankodó készüléket. Ezeket egyébként is érdemes átnézni frissítés után, mert az iOS8 az összes helymeghatározást aktiválta. Le kell görgetni a legalján lévő rendszer beállításokhoz is, azok közül mind aktív, és soknál lila iránytű figyel.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #2975 üzenetére
Én meg felvenném az előadást, időnként képeket és megjegyzéseket csatolva hozzá. Van olyan app bőven, ami időpontban tartja az extra hozzáadott tartalmat.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz runner 125 #3550 üzenetére
Szerintem állat vas az Air 2, és értékelni fogod a nagyobb kijelzőt.
Én mégsem váltok, kíváncsi vagyok a Pro változatra.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz runner 125 #3553 üzenetére
A kijelzője érezhetően szebb, dacára az alacsonyabb pixelsűrűségnek. Az üzemideje is jobb valamivel. A sebesség különbség is érezhető, a dupla RAM-ról nem is beszélve.
-
erdoke
titán
válasz silmatauki #3622 üzenetére
Arról is pletykálnak, hogy a még nagyobb iPad Pro miatt egy időre le is állítják a mini gyártását.
-
erdoke
titán
válasz runner 125 #3753 üzenetére
Nem tudom, mit csináljak. A főnököm rám bízta a döntést, mert éppen most rendszeresítik nálunk, és valamiért a 64 GB a minimum. Szóval nagy mázli, hogy tavaly 32-est vettem...
Szerintem megvárom, mi lesz ebből az iPad Pro pletykából. Márciusig kibírom, most úgyis ott lesz új kütyünek az i6.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Mister_X #3831 üzenetére
Igen, ez az.
Billentyűzettel a tablet szinte csak gépelésre használható, nagyon kényelmetlen átnyúlkálni a keyboard fölött, és úgy nyomkodni bármit. Talán Word elmegy, de Excelhez kézbe kell venni. Illetve komolyabb munkához laptop, azaz egér és nagy monitor.(#3850) divot
Esetleg egy Hálózati beállítások törlését próbálj meg.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #3870 üzenetére
9 iOS + Apple TV?
Vagy 2, ha Air
Vagy majd megszámolom, ha hazaérek.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #3951 üzenetére
Mesélj. Egymás mellé rakom őket, és megnézem.
-
-
erdoke
titán
válasz Tibee86 #4062 üzenetére
A két eszköz között helyi hálózaton megy, után nyilván a GSM hálón. Ez konkrétan iOS-OSX korlátos, Windows PC-ről vagy droidos tábláról nemigen tudsz az iPhone-on keresztül kimenő hívást bonyolítani.
(#4060) kiki22
Külföldön WiFi hotspotot használok, ami a helyi kártyáról WiFi-re osztja a mobilnetet.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Vasinger! #4069 üzenetére
Ezt most arról írom, összességében úgy működik, ahogy tervezhették. Nekem állva túl kicsik a karakterek, és javításokat sem ajánl fel. Suhintással és autokorrekcióval gyorsabban gépelek a gyárin. Számomra az is zavaró, hogy tele van pakolva minden billentyű apró hintekkel, már hogy amit Option után érsz el.
Fektetve valamivel jobb, de így is több a mellégépelés, az egész hozzászólás megírásának a felét az vitte el.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz tepenzed #4098 üzenetére
Megkérdezem a kollégákat, nálunk most rendszeresítették az iPadet olyan szinten, hogy mindenki kap. Ez se nagy minta, de egy(-két?) tucatnyi próbát meg tudok ejteni.
Én még várok a Pro/Plus bejelentésre, A4 méretig van hely a táskámban. Ha március végéig semmi, akkor inkább megvárom az Air 3-at, onnan már félidő...A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Peddy789 #4105 üzenetére
Nem tudom, hogy ez mennyire aranyszabály. Én 2008. óta mindig az első napokban/hetekben vettem telefont és tabletet, de eddig egyik se romlott el. Kopp-kopp... Illetve a Samsung Omnián a később is problémás érintőt, az i5-ön a nagy sorozat hibás Power gombot kellett cserélni. Ez utóbbiak mind érintettek sokkal későbbi készülékeket is.
-
erdoke
titán
válasz silmatauki #4165 üzenetére
Szerintem folyamatosan javul pl. a 4S sebessége, a 8.1.1 és a 8.2 béta egészen tűrhető. Mutass olyan 2011-es droidos telefont, ami ennél jobban futtatja a legfrissebb, 5.0.1 OS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest