Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy én a világvén lakok, de az Invitel címkeresője szerint a címemen elérhető a 15/5-ös net. Ezt én baromi elképzelhetetlennek tartom... mivel jelenleg mikrohullámú netem van, amit 2008-ban köttettem be, és akkor még semmilyen ADSL net sem volt a környéken, és azóta se tudok munkálatokról...
Valószínűleg ilyen hiteltelen a címkereső, ugye?
Írok az Invitelnek is, ha nem tudtok megerősíteni abban, hogy hibás a címkereső jelzése, csak gondoltam így gyorsabban kapok Tőletek információt.jelenleg 10/0,5-ös mikrós netem van egy kisebb helyi cégtől és nagyon utálom. (garantált sebesség 128kbps....)
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Intruder2k5 #10191 üzenetére
Igen, vezetékes telefon van, de úgy tudtam, nem DSL alkalmas, legalábbis 2008 előtt, amikor felszerelték a mikrohullámú antennát a környéken, semmilyen szélessávú internet lehetőség nem volt felénk. Mindenesetre bíztató, amit mondasz, hátha lehet belőle valami, bár most nézem a T-Home azt mondja a címemre, nem elérhető az internet szolgáltatás. (Gondolom 42-es körzetben a T hálózatát használná az Invitel is).
szerk.: egy utcával arrébb már a T-Home is hozza, hogy elérhető......
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Intruder2k5 #10193 üzenetére
Igen, úgy is írtam, hogy a T területre kötne az Invitel. És hát én T területen vagyok. De úgy néz ki, mindegy is, mert a T szerint nem elérhető. (elnéztem az előbb mert egy utcával arrébb sem azt írta, hogy van, csak "nem tudja a rendszer megállapítani") Az Invitel viszont írja a címemre, hogy elérhető.
Azért dobok egy emailt az Invitelnek, ha más nem azért, hogy vegyék ki a címemet, ha egyszer nem elérhető... Nekem sajnos nincs választási lehetőségem, (pedig szívesen lennék UPC-s) úgy néz ki, marad a mikrós net. (ennél talán jobb lenne az Invitel...). Mondjuk nem tudom van -e jelentősége, nem hiszem, de a speedtestem Invitel-t ír ki, de gondolom annyi csak, hogy a helyi cég - Contactnet Kft (amelynek úgy néz ki monopóliuma van a címemen) az ő netüket osztja tovább.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs