Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz Anubis_9 #2530 üzenetére
Mivel említetted hogy frissen újrarakva a rendszer, ezért arra gondolok, hogy van egy kapcsoló ami bontja a kapcsolatot X idejű inaktív állapot után. Talán az a megoldás. Ha megtalálom merre van megmondom.
mod.: meg is van. A kapcsolat tulajdonságainál, a Beállítások fülön Bontás előtti üresjárati idő: Soha legyen. Mintha lenne még egy hely ahol ezt be lehet állítani, de nem szoktam ezzel nagyon foglalkozni.
[Szerkesztve] -
Reag3nS
senior tag
válasz Anubis_9 #2644 üzenetére
ha serverről töltesz akkor maxxal tölt és van egy adott feltöltésed is.
torrentnél ez úgy van, hogy ugye te is töltesz vissza. na már most adslnél kevés feltöltés van és ha már feullal töltesz vissza, a letöltéshez nem marad elegendő feltöltés így az is vissza esik.
kb erről szól a történet.
ne adj torrenthez annyi feltöltést ha fullal szeretnél letölteniCyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
-
BSOD
senior tag
válasz Anubis_9 #2858 üzenetére
A topic eljén vannak az értékek aminek meg kell felelni adott sebesség eléréséhez. A modemből olvasd ki a túfeszvédővel és anélkül, hogy befolyásolja-e őket... Mérésre speedtestet használunk, itt ez az etalon. A mérések közt mindíg lesz szórás, ez csak irányadó.
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
BSOD
senior tag
válasz Anubis_9 #2866 üzenetére
Nem a modemet kell cserélni (elvileg), hanem a vonal minőségét kell ellenőrizned, ill azt, hogy van-e különbség a tülfeszvédővel és nélküle. Az első hsz-edben tudtommal arra gyanakodtál...
A modem biztos bírja a 8M-et (hacsak nem krepált be). Ha gyenge a vonal a modem szerint túlfeszvédő nélkül is, akkor ellenőrizd a szűrőt és a vezetékeket. Ha ez sem oldja meg a gondod akkor ügyfélszolgálat...Tényleg a speedtest mit mér? Lehet, hogy nincs is semmi problémád...
[ Szerkesztve ]
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
BSOD
senior tag
válasz Anubis_9 #2872 üzenetére
A szűrő az a (szürke) gyufaskatulya ami a telefonvonalon lóg a telefon és a modem előtt. Sokmindent nem tudsz ellenőrizni rajta, csak azt, hogy be van-e kötve (minden dugasz a helyén van).
Örülök, hogy sikerült megoldani a problémád.
Arra még kiváncsi vagyok hogy alakul az snr és csillapítás belkinnel és nélküle?Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
shabbarulez
őstag
válasz Anubis_9 #2874 üzenetére
Attól mert nem tudod megfelelően használni a programot, az nem a program hibája. Ha új csomagra térsz át alapvető hogy csinálni kell egy újrakalibrálást cfossal, hisz a program lényege pont az hogy megtanulja, adaptálódik egy adott kapcsolathoz és ahhoz mérten optimalizált QoS-t, prirozálását, csomagmenedzselést végez. Új sebességű kapcsolat eseténa cfos "betanítását" mindig újra kell kezdeni.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Anubis_9 #2883 üzenetére
Ott a pont! Bár sajnos nem lehet helység alapján következtetni, hogy mit fog bírni a vonal. nagyon sok dologtól függ, aminek az ecsetelésébe nem mennék bele. Legyen elég annyi, hogy első kézből tudom az infókat
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Frenky89
addikt
válasz Anubis_9 #3239 üzenetére
Engem meg az érdekelne, hogy mit tettek az érdekében, hogy a 8 megás netet + az IPTV-t elbírja a háló?
Illetve, ha nemrég váltottam ilyen lebeszélős 8 megás net+telefonra és most beállítok, hogy szeretnék egy ilyen Trió csomagot (annó még 128k-s ISDN első Inviteles csomagunk is Trió Plusz volt )
-
Reag3nS
senior tag
válasz Anubis_9 #3241 üzenetére
az haggyán, hogy nem lehetne annyival tölteni (bár nem ismerem a technológiát) de hogy mennyire lesznek túlterhelve a szerverek ha elkezdenek szerződni az emberek erre... mert ok hogy ugyan eddig is sok user volt és blabla. de most ezzel azok is jobban fogják igénybe venni a sávszélt akiknek hiába volt 8M, 4M csomagjuk böngészésre használták...
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Anubis_9 #5005 üzenetére
Szia!
Csak megerősíteni tudom, hogy ha hűségidő alatt csomagot váltasz akkor semmilyen plussz költséggel nem terhelhetnek téged!!! Mert hűségidő alatt ingyenes a csomagváltás. Természetesen a csomagváltás után újra indul az 1 éves hüségidő.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Anubis_9 #5011 üzenetére
Na csak összejött hála égnek.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
veterán
válasz Anubis_9 #5038 üzenetére
a feltöltésed jó fogjuk rá, de a letöltés kevés 12.5-13 megabitnek kellene lennie papírforma szerint. másik modemet próbáltál már?
Valamint nagyon sokat számít hogy milyen közel vagy központhoz. hozzám DSLAM kb 200m-re van maximum. SNR-em 16 az Attenuation pedig 4,5 illetve 1.7 szóval sajnos sokát számít dsl techonlógiánál hogy milyen messze van legközelebbi dslam, száloptikánál mindegy mert ott nincs semmi veszteség.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz Anubis_9 #5045 üzenetére
hálókártya ipjének add meg a következőt.
192.168.1.x (ip cím)
255.255.255.0 (alhálózati maszk)
192.168.1.1 (átjáró)nekem így lett jó ezzel de volt amikor nemjött be elsőre akkor átírtam első ip-t.
majd böngészőbe 192.168.1.1 valamint root 12345 a login meg pass ha jól tudom
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
bigdigit
addikt
válasz Anubis_9 #5041 üzenetére
a helyedben megnéznem másik modemmel bármit is fog írni sebességnek a modemed.
comtrend modemmel nekem se ment 9 mega fölé!szinte ugyanez az eredményem volt!lehet a tied is ilyen szar szériás ami nálam is járt.itt a comtrendes eredményem ami meglepően hasonló a tiedhez.
[ Szerkesztve ]
-
beteg
őstag
válasz Anubis_9 #5073 üzenetére
kicsi a világ nekem is a fekete comtrend ct-1156e üzemel, viszont van a polcon egy dsl-360R-em is!
mindjárt kipróbálom, kicserélem, hátha..amúgy ma beköttettem a kábelt. Igaz, az csak 8M le, viszont 2 fel. Kell a munkámhoz. De ha most a régi d-linkkel tényleg menni fog 15-el, akkor lekaparom az arcom
amúgy a kábelesek azt mondják, hogy az invitel központ tőlem 40 méterre van a földben. ők is a telefonos csöveket használják a kábelüknek. Nem tudom, hogy az a központ-e, aminek közel kell lennie!?
Csak futni kell!
-
Karaya
tag
válasz Anubis_9 #5075 üzenetére
8M-ról váltottam én is 10-re, elsősorban az ár miatt. A dilemmám:
- maradok jelenlegi STABIL zxdsl 832-nél (plafon a 6.7M/0.42k, a vonal a max-ot tudja).
- vagy lecseréltetem a modemet hibabejelentéssel. Valszeg Dlink 360R-et kapok, amitől tartok, idegesítene, ha nem lenne stabil vagy ha melegedne.Érdekelne nagyon a tapasztalatok 360R-ről.
Esetleg van esély más tip.-ra cseréltetni, ha nem válik be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest