Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Most hogy a feldarabolásának esélye jelentősen csökkent a választási eredmény által, valóban látszik benne ráció. De ez már a másik topic témája.
-
Joe123
senior tag
Na úgy nézem variáltak rajta azóta, hogy számlát nyitottam az IB-nél. Akkoriban úgy rémlik, hogy margin számla kellett. (De lehet csak amiatt, hogy bármit lehessen csinálni opciókkal.) Teljes szabadság most is csak margin számlán van (Level 4), de bizonyos korlátozott kockázatú stratégiákat valóban lehet Cash accounton is csinálni, ha megvan hozzá a megfelelő permission. Sima long call/put mehet ott is. Itt van részletezve:
Ui: Ja, meg amiatt kellett a margin, hogy ne kelljen annyi pénzt lekövetve tartani egy-egy összetettebb stratégia esetén, mint amennyit egy cash számlán kéne.
-
_mate_
csendes tag
En felhivtam oket (mivel meg kellett jelonom melyik erdekeltseghez kuldom, tudtam kit hivjak). Kb 3x beszeltem veluk 1.5 het alatt, tok segitokeszek voltak, viszont mondtak hogy tobb lepcson kell atmennie az elfogadasnak (hogy alairjak) es nem latjak hol lehet/akadhatott el de hirtelen nagyon sokat kell feldolgozniuk. A vegen meglett es el is kuldtek ugyfelkapun. Az tuti fontos volt hogy kozvetlen vonalon mindig uazzal az ugyintezovel beszeltem es tudta mirol van szo.
-
Ixion77
addikt
Én először kaptam visszajelzést. Aztán rájöttem hogy az IBKR riportok kimaradtak, beküldtem kiegészítésként kb. 10 napja. Azóta semmi visszajelzés nem jött.
De nem számít, lényeg hogy ha szükséges lesz valamikor, akkor tudom igazolni hogy én beküldtem. Az hogy ők mit (nem) csináltak vele, az már mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi