Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
te mondod akinek még tapasztalata sincs ezügyben, és pont te aki nem olvasott utána... az sem tudod mit beszélsz amikor aztmondod hogy benne van a prociban és könyü kinyirni az új procikat... gondolkozz már egy kicsit ....én még nem hallotam hogy hullanának a core i7 proic, még akár 1.7v-s extreme tuning után sem....
egyébkét az nem elgondolkottato hogy az Intel 1.55v Vcore-ban állapitotta meg a maximálisan adhatót?biztos jobban tudják mint te vagy én, azt is hogy azért annyira nem könnyü kinyirni egy memvezérlöt akármannyire is a prociban van...
ja: a kondikba sem látsz bele a lapoknál és VGA-k-nál.... olyan könnyen azért nem öregszenek ki hogy 1-2év alatt tönkremenjenek...
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
a kartyakon és alaplapokon a kigyengült régi elekrolitos kondik ha rosszak szemmel lathatoak
nem minden esetben, ha már látszik, akkor az már nagyon rossz
vagyis sokkal kevesebba riziko mint egy procinal ahol semmi sem latsz
ezzel sem értek egyet, egy proci egyetlen (esetleg több) chip, amik nagyok jól bírják a strapát normális használat mellett
míg egy alaplapon, videokártyán ezer más kis bigyó van, ami meghibásodhat[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
Kinek a pap....
Amúgy ettől kezdve sztem ez ide tartozik. Eléggé elkanyarodtunk a Core i5-től.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
sonique
őstag
na most igy hirtelen
valahol 220 és 230 közt volt nekem bclk
bár ha jobban megismerkedek evvel a biossal és hogy mihez mit is kell allitaninem tudom a c2d nál milyen allitasok vannak de ahoz képest szerintem nem olyan ismeretlen annak aki hasznalta
de nekem aki most cserélte le a p4 etszoval 220 on még elindult 230 on már nem
anyira nem allitgattam semmit csak szorzo
talan még egy kis feszt adtam volna neki megy tovabb
meg mellé még a ram beallitasokkal is kéne szorakozni ...találtam egy forumon egy ilyet bár erre azért sokat nem kell alapozni a hütés miatt
ez is lynnfield[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
Úgy érzem, az "érdekesség" ezeknél a prociknál 4GHz felett fog kezdődni.
Nekem kell a hűtőmhöz az 1156-os lefogató, addig semmi. Jövő héten már meglesz, aztán adok neki.
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
Így van, #594 hsz.
Mindenkinek :
Core i5 750@4GHz 3DMark06 CPU hogy ez is meglegyen.
Gondolom, még lehetne javítani, nem friss a rendszer. (P45-UD3+Q9550, P55-UD3R + Core i5 750 majd P35-DS4 + Q6600 majd ismét P55-UD3R + Core i5 750. )
-
kelzsoca
félisten
-
toyone
őstag
-
SimonYana
addikt
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz sonique #1074 üzenetére
"magasabb 3,2ghz altalabban kissebb terhelésen muxik és ott az intel specifikácioja szerint már lekapcsolja a több magot "
hát ennek sok értelmét nem látom, hogy csak kisebb terhelésen van 3,2 ghz, nekem mondhatjuk úgy hogy elég sokszor van nagy terhelés pl megforgatok egy modellt, ami 500 alkatrészből áll, és máris föl is pattan a proci. ilyenkor a feladatkezelős teljesítmény ablakon 1mag kb 80%on, a többi pedig 10-15%on megy.
-
Kissjeno
tag
válasz sonique #1074 üzenetére
Szia. Akkor energiatakarékos módban a turbo boost sem működik? Vagy akkor a 24-es szorzót mennyire veszi le?
Ha két memóriát használsz akkor nem mindegy, hogy melyik dual slotba rakod? Tényleg van jelentősége hogy a procihoz kozelebb vagy távolabb kerül?
Bocsi a sok kérdést de most gondolkozok i5-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
válasz sonique #1121 üzenetére
az Intel szerint a Core i5 és Core i7 procik adható maximálisan feszültség 1,65V, amivel még nem száll el a memvezérlő.
tehát szabvány szerint ez a foglalatnak is bírni kell, ha törik ha szakad.
ha mégse bírja akkor 2 hibalehetőség van :
1.: hülyék a mérnökök, akik tervezték a foglalatot és a benne lévő lábak kiosztását, elszámolták magukat, íme az eredmény ..... (ezt a verziót nem igazán tudom elképzelni)
2.: a Foxconn elcseszte a tüskéket, amik a foglaltba vannak, nem úgy fekszenek fel a proci érintkező felületére, ahogy normál esetben fel kellene. Innentől kezdve borul minden.
nem mindegy, hogy egy 4 sáv széles autópályán halad a forgalom, vagy egy sima mezei főúton.mellesleg ha már itt tartunk, az én ES lapomból pl kompletten kiesett a foglaltból 1 tüske, úgy hogy én bontottam ki a zacsekból és már akkor se volt benne. pedig előttem senki nem nyúlt hozzá
ilyet azért had ne má....... igaz nem nagyon érdekel, mert megy, ahogy kell, de elég fura
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest