Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz #49155328 #533 üzenetére
Sztem teljesen rendben vannak a Kingmax 1333-asok. Nekem az volt, 1600MHz@1,5V sima ügy.
650W Chieftec, vagy 520W Corsair ?
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
válasz #49155328 #538 üzenetére
Jelen pillanatban teljesen mindegy milyen foglalattal veszel gépet, lehet AMD is Intel is. 2 év múlva úgy is más lesz. Hasonló áron kapsz hasonló teljesítményű gépet mindkét oldalon. Úgyhogy rád van bízva.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
-
sonique
őstag
válasz #49155328 #550 üzenetére
a geil jo lesz az i5 höz ?
mert neztem 1,65voltos az i5 nél pedig az a maximum
az alap pedig 1,5volt ...már ha jol néztem ..
nekemis megkéne nézni már mennyit is bir ez a proci
de semmi idöm nincs szorakozni velemeghát kimaradt nalam ez a c2d korszak és a p4 hez képes jo sok allitasi lehetöség van benne
yah akinek win7 hez kell slic 2,1 es bios p55 alaplaphoz
az Itt megtalálja öket Ud3r és ud3 tesztelve a többi nem de mind ugyan ugy csinaltam[ Szerkesztve ]
-
SimonYana
addikt
válasz #49155328 #727 üzenetére
Nekem nagyon egyszerű dolgom van,mert beállítom az XMP-t és autón beállítja az fsb-t és a ram időzítést és feszt.213FSB itt már csak a CPU-nak tolom a szorzót.Pontosabban tolnám,ha lenne rendes hűtőm!Most rendeltem meg Tody56-tól a vizemet,mert én nem adok 10-15-öt léghűtésra,mert szerintem nagyon kevés lesz 4Ghz-n vagy a felett!
® SimonYana ®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest