- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
''Bár igazán megvalva nem tudom mi alapján definiálhato egy zenei mű instrumentálisnak''
Nagyon egyszeru: az, amiben csak hangszerek (idegennyelven instrumentek) vannak, enekhang viszont nincs.
Vagyis a legtobb techno az instrumentalis, ellentetben a gregoriannal (amiben ugye egy deka hangszer nincs, csak egy korus) vagy Enya zenejevel (aki megiscsak enekesno) - igy aztan azt hiszem, hogy erre a topikra erosen raferne egy atnevezes.
Viszont ha mar igenyesebb zeneknel tartunk, akkor ajanlanam az After Crying korai lemezeit (Overground Music, Megalazottak es megszomoritottak) ill Vedres Csaba kesobbi munkassagat (Townscream: Nagyvarosi ikonok), ezek legalabb nem tul draga CD-k (a legnagyobb reszuket a Tescoban szereztem be)
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
Nem túl nehéz beszerezni. A legtöbb album többé kevésbé kapható.
Nagyobb boltokban, MM, MCD, mindig van egy pár darab. Érdemes többször nézni, mert mindig másik albumok vannak, szóval változó a kínálat. A filmzenék között is érdemes, mert van jópár filmzenéjük is, azokat ugye két helyre nem tudják rakni.
-
Tangerine
senior tag
Pedig a Lily még egész ''kommersz'' vannak annál sokkal sokkal elvontabbak, meg egész ''elvetemültek'' is főleg az első albumok a 70-es évek elején.
Rengeteget változott az együttes is meg a zenéje is, igaz elég hosszú idő (38 év !) alatt.
Van pár DVD is. Koncertfelvételek, vagy természetfilmek.
Ha küldesz egy részletet a másik albumodról (aminek nem tudod a címét), akkor megmondom, hogy melyik az. -
Tangerine
senior tag
Nem igazán lehetne pontosan megmondani. Nekem van kb. 150 db, de ebben vannak szólólemezek a tagoktól, meg bootegek is. És készülök újabb 10 darabot beszerezni.
Itt van egy lista: http://www.connollyco.com/discography/tangerine_dream/
De javaslom a legjobb magyar TD oldalt is infószerzésre: http://www.freeweb.hu/tangerinedream/
Melyik albumok vannak meg? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Jean Michel Jarre forever!
Nemrég jelent meg a pekingi Tiltott Városban adott koncertjének anyaga THX Certified DVD-n. 2 DVD, 1 CD, 6000 HUF. Igencsak bejött a dolog. Nekem a kedvencem tőle az Equinoxe ill. Oxygene albumok, az a meleg, analóg szintetizátoros hangzás...
Rajta kívül még a Tangerine Dream (favorit: Optical Race) ill. Vangelis zenéit szeretem, bár V. mester mostanában már nem tündököl régi pompájában.
A filmzenéket is imádom, innen egy pár, sorrend nélkül:
John Williams (Star Wars, Schindler's List, Saving Private Ryan)
Howard Shore (LOTR trilogy, Silence Of The Lambs)
Michael Kamen (Band of Brothers)
A Szikla filmzenéje (ezt többen is írták, pl. Hans Zimmer)
Stbstb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest