Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ez hasznos lista, koszi, szerintem bele is teszem az elso hsz-be
a turretet ha jol ertem, a portalhoz kell valahogy kapcsolni, ugye? ez hogy mukodik?
multihacket ma talaltam, de meg nem probaltam ki, a hackelhetosegek szamanak novelese azt jelenti hogy nem 4 hack utan lesz burned out, hanem tobb?
shieldem eleg sok van, gondolom ezt is portalra kell ratenniegyebkent ma megcsinaltam az elso Fieldemet is, +14 MU
mondjuk mivel ez a kisvaros teljesen kek, igy eleg nehez kibontakozni, a legkozelebbi zold portal kb. egy-masfel ora gyalogmondjuk ma is talpaltam 4 orat (delben indultam, most ertem vissza), szoval lehet hogy ha legkozelebb erre jarok akkor raszanok egy hetvegi napot
kezdokent (elso szint, bar most mar kozeledik a masodik is) mire erdemes koncentralni?
most a portalokat hackelem/toltom, de ezert ugye igen keves AP jar, linkeket epitgetni meg eleg ritkan sikerul.
ellenseges portalokkal mit kell csinalni, XMP-t lovoldozzek ra a hackelesen kivul?
ha leszedik a portalrol a rezonatorokat, akkor at lehet valtoztatni a szinet, vagy ez csak az altalad emlitett virusokkal lehet? gondolom ezek eleg magas szintu cuccok...tenyleg, annak az eselyet lehet valahogy novelni hogy kulcs pottyanjon ki a portalbol? tehat szamit pl. hogy hack elott toltom-e, vagy inkabb legyen nalam minel tobb XM hackeleskor, vagy tok mindegy?
mondo:
a tutorial eleg erdekesen mukodik, nekem pl. mikor elindottam, nem csatlakozott meg pontosan a GPS, kozben vonatra ultem, es mire magara talalt mar nem volt sehol a kornyeken XM, szoval lehetoleg maradj egy helyben amig csinalod
nalam az lett a megoldas hogy kilottem task managerbol az Ingresst es ujra elinditottam, igy mar korulottem volt a csomo XM
a tutorial alatt nekem annyit mondott hogy nincs a kozelben portal, igy nyomjak a terkepre es csinal egy szimulaltat, azokat kellett hackelni/linkelni/stb, nem tudom hogy ha van 'igazi' akkor azt hasznalja-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1